Skip to main content

Med buss til Håndball-EM for kvinner i Wien

Pris fra og med:
13 990,-
Dager:7
Avreisedato:11.12.2024
 • Buss Stavanger – Wien t/r i turbuss fra Boreal
 • ColorLine SuperSpeed Kristiansand – Hirtshals t/r
 • Overnatting 2 netter i hotell på Jylland inkl. frokost
 • Overnatting 4 netter på 4* hotell i Wien inkl. frokost
 • Billett i kategori A til semi-, bronse- og gullfinale
Transporttype:Buss
Bestill reise

I desember skal våre fantastiske håndballjenter kjempe om edelt metall i Håndball-EM i Wien! Vi bor sentralt med gangavstand til Wiener Stadthalle hvor kampene spilles og har billetter i kategori A til finalehelgen. Mellom kampene kan vi kose oss og handle julegaver på noen av verdens flotteste julemarkeder i et julepyntet Wien!

Reisefakta

Dato:  11.-17.12  2024

Pris: kr 13 990,-

 

PRISEN INKLUDERER:

Buss Stavanger - Wien t/r i turbuss fra Boreal

ColorLine SuperSpeed Kristiansand – Hirtshals t/r

Overnatting 2 netter i hotell på Jylland inkl. frokost

Overnatting 4 netter på 4* hotell i Wien inkl. frokost

Billett i kategori A til semi-, bronse- og gullfinale

 

IKKE INKLUDERT:

 • Enkeltromstillegg 6 netter: kr 4 440,-
 • ColorLine buffet utreise og lunsjbuffet hjemreise med kalde og varme retter, inkludert drikke og dessertbord: kr 800,-

 

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043 Hafrsfjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn og fødselsdato slik at det blir riktig på fergebooking.  

Søk reise

Dagsprogram

 • ONS 11.12: Avreise til Wien

  Avreise fra Stavanger Byterminal kl. 11:00 og Sandnes Bystasjon kl. 11:30. Påstigning sørover langs E39 til Kristiansand etter avtale. Avgang kl. 16:30 med SuperSpeed til Hirtshals, og videre til hotell på Jylland for overnatting.

  Avreise til Wien
 • TOR 12.12: Ankomst Wien

  Vi kjører gjennom Danmark og Tyskland mot Østerrike. Innlagte stopp underveis for benstrekk og kjøp av mat og drikke. Ankomst InterCityHotel Wien utpå kvelden, et 4* hotell som ligger ved hovedhandlegaten Mariahilfer Strasse og kun 1km fra stadion der kampene spilles. Innsjekk.

  Ankomst Wien
 • FRE 13.12: Semi-finaler i EM

  Frokost på hotellet og tid på egenhånd. Når tiden er inne går vi til Wiener Stadthalle for å oppleve semifinalene i Håndball-EM, forhåpentligvis med Norge som ett av fire lag. Hver enkelt bestemmer selv om man har lyst til å se begge kampene eller prioritere andre ting.

  Semi-finaler i EM
 • LØR 14.12: Julemarkeder i Wien

  Vi befinner oss i en av verdens flotteste julebyer, midt i beste tiden. Utforsk julegatene og de mange flotte julemarkedene, hvorav det mest kjente ligger foran rådhuset (Rathausplatz). Severdigheter er det mange av, Stefansdomen er byens mest kjente landemerke og må oppleves, og museene på Hofburg viser hvor og hvordan den mektige Habsburgerfamilien levde i over 600 år. Drikk kaffe og nyt Sachertorte på wienercafe, spis ekte wienerschnitzel, varm deg med deilig glühwein og nyt denne flotte byen til det fulle.

  Julemarkeder i Wien
 • SØN 15.12: Finaler i EM

  Den store dagen har kommet, forhåpentligvis og «tradisjon tro» er Norge ett av to lag som skal spille om gullet. Vi nyter stemningen i byen og lar forventningene bygge seg opp frem mot kamp. Vår billett gir oss tilgang til både bronse- og gull-finalen. Heia Norge!

  Finaler i EM
 • MAN 16.12-TIR 17.12: Hjemreise

  Frokost og utsjekk fra hotellet. Vi setter oss i bussen og begir oss nordover på samme rute som vi kom. Overnatting i Danmark og SuperSpeed til Kristiansand. Forventet ankomst Sandnes/Stavanger på sen ettermiddag tirsdag 17.12.

  Hjemreise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
11/12Med buss til Håndball-EM for kvinner i Wien 2024Mer enn 813 990,-Bestill