Italia og Toscana er kjent for store mat- og kulturopplevelser. På vår innholdsrike uke skal vi nyte lokal mat og drikke samt besøke flere av regionens flotteste byer. Vi får innføring i hvordan innhøstingen av oliven i Toscana foregår, delta på en autentisk trøffelfestival, oppleve en familieeid pastafabrikk, oppleve det verdensberømte Uffizi museet i Firenze og vinsmaking som noen av mange høydepunkter i vårt program!
Reisefakta
Dato: 14.-20.11. 2024
Pris: kr 17 490,- per person i dobbeltrom
Påmeldingsfrist: 05.09. 2024
PRISEN INKLUDERER:
- Reiseleder fra Boreal Adventure
- Fly Oslo – Firenze t/r med Air France/KLM
- Busstransport iht. program
- Overnatting 6 netter på 4* hotell inkl. buffetfrokost
- 4 tre-retters middager inkl. salat/grønnsakbuffet, 1 «pasta party» middag og 1 fire-retters tradisjonell toscansk middag inkl. ¼ liter vin
- Lett lunsj og vinsmaking på gård D1
- Besøk til pastafabrikk i Lari
- Olivenopplevelser inkl. bruschetta, vin og olivenoljesmaking
- Tog t/r Firenze og inngang på Uffizi museet
- Besøk på trøffelfestivalen i San Miniato
- Vinsmaking inkl. snacks D7
- Lokalguide alle dager med mer, se program for alle detaljer
IKKE INKLUDERT:
- Enkeltromstillegg 6 netter: kr 1 680,-
- Evt. tips til lokalguide/sjåfør
Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043 Hafrsfjord
Telefon 51 82 02 10 / epost reiser@boreal.no
Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).
Vi anbefaler alle å ha en gyldig reiseforsikring ved påmelding, og i tillegg ha med Europeisk helstrygdkort på alle reiser i EØS-land. Det kan bestilles på www.helsenorge.no / veiledning tlf. 23 32 70 00.