Skip to main content

Andrea Bocelli – jubileumskonsert i Toscana

Pris fra og med:
20 990,-
Dager:5
Avreisedato:15.07.2024
 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Flyreise Stavanger – Bologna t/r med Lufthansa
 • Busstransport iht. til program
 • 4 netter på i Grand Hotel Tamerici & Principe inkl. frokost
 • 3 middager på hotellet
 • 1 vinsmaking vingårde Fattoria San Donato
 • 1 vingårdsbesøk, vinsmaking og 3 retters lunsj Terreno
 • 1 lunsj Montecantini Terme dag 3
 • Andrea Bocelli-konsert – billetter kategori/område ”Poltroncina”
Transporttype:Ingen transport
Bestill reise

For deg som elsker musikk, kultur og vakre omgivelser, har du nå sjansen til å være med på  denne spesielle jubileumskonserten med en av verdens mest talentfulle tenorer!

Å feire Andrea Bocellis 30-årige karriere i det vakre toskanske landskapet Teatro del Silenzio, en utendørs friluftkonserten som finner sted ved hans oppvekssted og hjem i Lajatico er en stor opplevelse. Det spesielle med Teatro del Silenzio er at det er omgitt av det vakre landskapet i Toscana og at det kun brukes til denne årlige konserten. Resten av året forvandles området til et sted for stillhet og meditasjon, der besøkende kan nyte roen og naturen.

Montecatini, som utgangspunktet for turen, er kjent for sine varme kilder og sjarmerende atmosfære, noe som legger til rette for en hyggelig opplevelse utenom konserten. Vi bor  sentralt og skal utforske den vakre regionen Toscana, kjent for sitt gode kjøkken, rike historie og vakre landskap. Turen er ellers krydret med utflukter og vingård besøk med smak av vin.

Søk reise

Dagsprogram

 • Mandag 15. juli: Stavanger - Montecatini Terme

  Avreise med Lufthansa fra Sola kl. 06:50, via Frankfurt med ankomst Bologna kl. 13:55. Vår buss kjører oss til vakre Montecatini Terme hvor vi skal bo på hotell Grand Hotel Tamerici & Principe som ligger midt i sentrum, kun 200 meter fra de termiske spaene og shoppingstrøket. I det store hageområdet finner vi en solterrasse med utendørsbasseng og boblebad. Grand Hotel Tamerici & Principe har elegant innredning, med blant annet Murano-krystall, gammel bronse og malerier fra 1800-tallet. Rommene har klimaanlegg og satellitt-TV. Etter middag kan du slappe av og lytte til levende pianomusikk i vestibylen.
  Les mer om hotellet her: https://www.hoteltamerici.it/

  Stavanger - Montecatini Terme
 • Tirsdag 16. juli: Siena og San Gimignano

  Siena og San Gimignano - bare navnene gir gåsehud! Siena var en viktig og mektig by i middelalderen, og byens arkitektur og karisma speiler dette den dag i dag. Den har en opplagt plass på UNESCOs verdensarvliste. Gled dere! San Gimignano er en verdig oppfølger. Vakker og stemningsfull - med dens særegne tårn, storslåtte kunst og føydale atmosfære. Alt et sterkt uttrykk for makt og velstand i fordums dager - da byen var delaktig i europeisk storpolitikk og et sted pilegrimene møttes på vei til Roma. Under utflukten i dag skal vi også besøke vingården Fattoria San Donato Gården produserer også Vernaccia di San Gimignano- og Chianti Colli Senesi-vin samt en meget god extra virgin olivenolje ved hjelp av økologiske landbruksmetoder.

  Siena og San Gimignano
 • Onsdag 17. juli: Jubileumskonsert med Andrea Bocelli

  Dagen på egenhånd frem til felles lunsj. Vi anbefaler å ta turen opp til den pittoriske landsbyen Montecatini Alto, som er tilgjengelig både til fots og med kabelbane. Et virkelig vakkert sted, naturen, de små gatene, små utsøkte butikker med lokale delikatesser, samt kaffeen Veccia Posta, som serverer italiensk iskrem som er en opplevelse både for øye og gane. Turen er virkelig verdt et besøk når vi først er i Toscana.

  Avreise med bussen til avtalt tid. Vi vil få med oss en pikinik pose med sandwich, frukt og vann fra hotellet. Ved ankomst Teatro del Silenzio må vi spasere ca 2 km frem til konsertarenaen. Anlegget bygges opp hvert år for en Bocelli konsert. Konserten begynner kl. 20:30 og vi har nummererte plasser. Vi får oppleve den magiske stemningen og musikk i verdensklasse med en av verdens beste tenorer og operasangere på hjemmebane. Retur sen kveld.

  Jubileumskonsert med Andrea Bocelli
 • Torsdag 18. juli: Greve in Chianti, Terreno - Panzano

  Denne dagen står i maten og vinens tegn! Dog omsluttet av det ubeskrivelig vakre landskapet du finner mellom Firenze og Siena. Sypresser, vinranker og olivenlunder. Frodig, grønt og livskraftig! Sen avreise i dag på utflukten hvor vår første stopp er Terreno. En malerisk liten by i hjertet av Toscana, med et marked som byr på mange lokale spesialiteter. Idyllisk er bare mellomnavnet! Vi ankommer vingården Terreno, en vakker toskansk vingård, hvor vi skal utforske vingårdene, lære om produksjonsprosessen bak håndverksvin og smake på de deilige vinene de tilbyr. Vi blir møtt av en guide som tar oss med på en tur i vingårdene, hvor vi får oppleve de vakre toskanske åsene og ser hvordan druene dyrkes og høstes. En tur i kjelleren gir oss muligheten til å lære mer om vinproduksjonens tekniske side, inkludert gjæring, lagring og modning av vin samtidg som vi får høre mer om vingårdens historie og deres filosofi når det gjelder å lage vin, spesielt fokus på økologisk dyrking og minimale inngrep. Høydepunktet på turen er selvføgelig vinsmakingen. Vi får muligheten til å smake på flere av vingårdens viner. Vi nyter en god lunsj i deres Vineyard Restaurant hvor vi får muligheten til å oppleve lokale toskanske retter tilberedt med ferske ingredienser. Tillater tiden det tar vi en stopp i Panzano før vi kjører hjem til Montecatini og til vårt hotell utpå ettermiddagen.

  Greve in Chianti, Terreno - Panzano
 • Fredag 19. juli: Hjemreise til Stavanger

  Etter frokost kjører vi til Bologna og hjemreise med Lufthansa kl. 14:45 via Frankfurt. Ankomst Sola kl. 22:20. Arrivederci!

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
15/7Toscana, Italia med Andrea Bocelli120 990,-Bestill

Informasjon

Hvis konserten skulle bli avlyst pga. omstendigheter utenfor vår kontroll vil kostnader for konsertbilletter blir refundert, men turen ellers bli gjennomført som planlagt. Kansellert konsert er ikke gyldig grunn for kansellering/refusjon av tur.

Informasjonsbrev om turen sendes ut 7-10 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

Vi tar forbehold om endringer i program, valuta- og avgifter som er utenfor vår kontroll.