Skip to main content

Gruppeturer

Skal foreningen, bedriften, koret, skoleklassen eller venneflokken på tur?

Boreal Adventure påtar seg små og store oppdrag og utfører dem like omsorgsfullt som de turene som arrangeres i katalogen. Vi skreddersyr turopplegg etter ønske.
Her kan dere velge alt fra busstur til reiser med fly eller båt. Vi er kjent for vår kvalitet som henger sammen med kunnskap, erfaring og nøyaktighet.

Vi er en stab medarbeidere med lang erfaring og vi legger vår ære i at dere skal få den beste opplevelsen. Vi kommer gjerne innom til dere og presenterer turer for ansatte, medlemmer og andre hvis ønskelig.  Ring oss for en uforpliktende samtale, hos Boreal Adventure er alt mulig!

Du kan stole på at vi velger det beste for deg og din gruppe!

 

FAGTURER • TEMATURER • KONFERANSER • STUDIETURER •

OPPLEVELSESTURER • STUDENTTURER TRANSPORTOPPDRAG.
 

Søk reise

Med Afasiforeningen til Sogndalstrand

Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med Afasiforeningen på dagstur til vakre Sogndalstand i Dalane! Vi kjører meg egen buss fra Kristiansand og har et flott program med guiding og god lunsj i historiske Sogndalstrand. Det blir også besøk til flere andre severdigheter i Sokndal kommune. - 19. september Avreise kl. 09:00 med buss fra Kristiansand museum i Vågsgata 20. Vi har avtalte med Vest-Agder museum at vi får lov til å parkere her. Vær ute i god tid slik at bussen kan kjøre presis. Ferden går nor...Les mer