
Italia og Toscana er kjent for store mat- og kulturopplevelser. På en herlig uke i en rolig tid skal vi nyte lokal mat og drikke og besøke flere av regionens flotteste byer. Å få ta del i innhøstingen av oliven i Toscana er en aktivitet utenom det vanlige, det samme å få oppleve en autentisk trøffelfestival og familieeid pastafabrikk. Uffizi museet i Firenze er et av verdens mest berømte museer, og et av mange høydepunkter i vårt innholdsrike program!
REISEFAKTA
Dato: 15.-21.11. 2023
Pris: kr 16 250,- per person i dobbeltrom
Påmeldingsfrist: 10.08. 2023
PRISEN INKLUDERER:
- Reiseleder fra Boreal Adventure
- Fly Stavanger – Firenze / Bologna – Stavanger med KLM
- Busstransport iht. program
- Overnatting 6 netter på 4* hotell inkl. frokost
- 4 tre-retters middager inkl. salat/grønnsakbuffet, 1 «pasta party» middag og 1 fire-retters tradisjonell toscansk middag inkl. ¼ liter vin
- Lett lunsj og vinsmaking på gård
- Besøk til pastafabrikk i Lari
- Olivenplukking inkl. bruschetta, vin og olivenoljesmaking
- Tog t/r Firenze og inngang på Uffizi museet
- Besøk på trøffelfestivalen i San Miniato
- Vinsmaking i San Gimignano inkl. snacks
- Lokalguide alle dager med mer, se program for alle detaljer
IKKE INKLUDERT:
- Enkeltromstillegg 6 netter: kr 1 500,-
- Evt. tips til lokalguide/sjåfør
Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043 Hafrsfjord
Telefon 51 82 02 10 / epost reiser@boreal.no
Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).
Vi anbefaler alle å ha en gyldig reiseforsikring ved påmelding, og i tillegg ha med Europeisk helstrygdkort på alle reiser i EØS-land. Det kan bestilles på www.helsenorge.no / veiledning tlf. 23 32 70 00.