Skip to main content

Aalborg & Flensburg – Juletur

Pris fra og med:
4 995,-
Dager:4
Avreisedato:28.11.2024
 • Bussreisen tur/retur
 • ColorLine Kristiansand – Hirtshals tur/retur
 • 3 overnattinger på CABINN hotell Aalborg, inkludert frokost
 • Bussutflukt til Flensburg
Bestill reise

Bli med på en koselig førjulstur til Aalborg og Flensburg. Vi bor 3 netter på CABINN hotell, midt i Aalborgs julepyntede sentrum. Vi besøker det tradisjonelle julemarkedet i Flensburg på fredagen, og det stemningsfulle julemarkedet i på Gammeltorv i Aalborg på lørdagen. Turen vil garantere varm og god julestemning, og gir førjulstiden en glitrende begynnelse.

 

REISEFAKTA: 

 

Reiselengde:               4 dager 

Dato:                            28.11.2024 - 01.12.2024

Pris:                              kr. 4990,-  

 

Prisen inkluderer:

 

 • Bussutflukt til Flensburg
 • 3 overnattinger på CABINN hotell Aalborg, inkludert frokost
 • ColorLine Kristiansand – Hirtshals tur/retur
 • Bussreisen tur/retur

 

Tillegg: 

 • Enkeltromstillegg, 3 netter kr 750,-
 • ColorLine julebuffet utreise /lunsjbuffet hjemreise med kalde og varme retter, inkludert drikke og dessertbord kr 690,-

Søk reise

Kart

Dagsprogram

 • Dag 1 : Ankomst

  Vi kjører fra Revheim kl. 10.30 og By terminalen i Stavanger kl. 11.00, Bystasjonen Sandnes kl. 11.30 med påstigning underveis til Kristiansand. Avreise med SuperSpeed1 ColorLine kl.16.30 til Hirtshals. Om bord kan vi anbefale ColorLine sitt berømte julebuffet med drikke, kaffe og dessert inkludert, bestilles ved påmelding. Etter ankomst Hirtshals kl. 19.45 kjører vi til CABINN hotell Aalborg hvor vi bor i 3 netter.

 • Dag 2 : Julemarked i Flensburg

  Vi starter dagen med en god dansk morgenmad på hotellet. Etter frokost blir de som ønsker med på dagstur til Julemarked i Flensburg. Tyskerne er velkjente for å lage tradisjonelle og stemningsfulle julemarkeder. De mange bodene byr på det man trenger for å kjenne på julestemningen. Her kan man varme seg på en nydelig kopp Glühwein, smake på tysk julegodis og få unnagjort julegaveshopping, blir også mulighet for grensehandel.
  De som ønsker kan bli igjen i Aalborg, og tilbringe dagen i Aalborgs koselige gågater, eller slik man selv ønsker. Hotellet ligger midt i sentrum, med gåavstand til det meste. Middag spises der man selv måtte ønske blant byens mange restauranter.

 • Dag 3: Julemarked i Aalborg

  Etter en god og lang frokost på hotellet, tilbringer vi dag 3 på julemarkedet ved Gammeltorv i Aalborg sentrum, kun få minutters gåavstand fra hotellet. Julemarkedet byr på både fristelser og opplevelser, alt etter hva man ønsker. Markedet inneholder blant annet karuseller og pariserhjul, hvor man får utsikt over hele byen. Bodene bugner av gløgg, brente mandler, kakao og annet julegodt, i tillegg til at man også kan gå i gang med juleshoppingen, eller kjøpe sjarmerende dansk julepynt. Gågatene rundt julemarkedet pyntes stemningsfullt, slik at man virkelig får kjenne på den danske julehyggen. Kvelden tilbringes slik man selv ønsker. Her kan man velge og vrake mellom Aalborgs mange restauranter.

 • Dag 4: Hjemreise

  Dag 4 starter med siste frokost på hotellet før vi setter snuten hjemover. Vi kjører til Hirtshals, og tar SuperSpeed1 ColorLine over til Kristiansand kl.12.15. Om bord kan vi anbefale å bestille lunsjbuffet, med varme og kalde retter, inkludert drikke og dessert, bestilles ved påmelding. Etter ankomst Kristiansand kl.15.30 kjører vi tilbake til Stavanger med nødvendige stopp underveis.

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
28/11Aalborg - Flensburg Juletur 2024Mer enn 84 995,-Bestill