
Vi inviterer til en 6 dagers gastronomisk reise i den grønne og frodige delen av Nord-Spania. Vi deler gledene ved å spise og drikke fantastiske måltider sammen, en tradisjon som er dypt forankret i baskisk kultur. Vi bor godt på firestjerners hoteller, reiser med egen buss gjennom det vakre baskiske landskapet, besøker sjarmerende byer. Fremfor alt nyter vi mangfoldet i baskisk mat, vin og cider og besøker noen av produsentene for å nyte deres spesialiteter.
Reisefakta
Dato: 12.05. - 17.05.2024
Pris: kr 21 750.- per person i dobbeltrom
Prisen inkluderer:
- Reiseleder fra Boreal Adventure
- Fly Stavanger – Bilbao t/r med KLM
- Busstransport iht. program
- 5 overnattinger på 4 stjerners hoteller inkl. frokost
- 2 middager på Mercure Monte Iqueldo hotellet med vin og vann
- 2 middager på restauranter i Bilbao på avkjedskvelden er det ½ flaske vin og vann inkl.
- Lunsj i området Gaztelugatxe
- Vinsmaking og rundvandring på Bodegas Baigorri inkl. 2 viner og 2 pintchos
- Vinsmaking og pintxos på Hiruzta Bodega
- Ostesmaking av 6 oster på Queseia Aranburu
- Cidersmaking inkl. liten matbit og traditiell lunsj på Oiharte Nekazal Etxea
- Guided tur på Fundacion Valle Salado og saltsmaking
- Guided tur i San Sebastian og Bilbao
- Besøk på Guggenheim museum i Bilbao inkl. audioguide
Ikke inkludert:
- Enkeltromstillegg 5 netter: kr. 3850,-
- Evt. tips til lokal reiseleder/bussjåfør