Skip to main content

Weekend i London med ABBA Voyage

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Opplev årets nye store attraksjon i London: ABBA Voyage! ABBA Arena gir deg en konsertopplevelse så nærme som det er mulig å oppleve ABBA live, ved hjelp av nyinnspillinger, lysshow og høyteknologi. På vår helg i London blir det også tid til sightseeing, shopping, pub-besøk og annet.

Reisefakta

 

Dato:     02.02. – 04.02.2023

Pris:       kr 10 950,- per person i dobbeltrom

Prisen inkluderer:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Fly Stavanger –  London Gatwick t/r med inntil 2 innsjekket bagasje á 20 kg og håndbagasje 10 kg
 • Busstransport Gatwick – hotellet t/r
 • 2 overnattinger på Park Plaza London  Waterloo 4* inkl. buffetfrokost
 • To-retters middag på The Hercules Pub
 • Transport med egen buss fra hotellet t/r ABBA Arena
 • Billett til ABBA Voyage inkludert sitteplass/bord
 • Sightseeing med buss og guide 04.02.

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 2 netter kr. 2850,-

Informasjonsbrev om turen sendes ut ca. 1 uke før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

Vi anbefaler alle å ha en gyldig reiseforsikring ved påmelding, og i tillegg ha med Europeisk helstrygdkort på alle reiser i EØS-land. Det kan bestilles på www.helsenorge.no  / veiledning tlf. 23 32 70 00.       

Søk reise

Kart

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise og opplev London

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Stavanger Lufthavn Sola kl. 07:45 for innsjekk. Avreise direkte med Norwegian kl. 09:30 til London/Gatwick. Etter ankomst kl. 10:20 lokal tid, møter vi vår buss for transfer til hotell Park Plaza London Waterloo 4*. Et utmerket sentrumshotel med god beliggenhet. Sjekk inn på ditt 25 m² superior rom med blant annet kaffe/te fasiliteter, hårføner og wifi. Treningsrom og innendørs basseng inkludert for gjestene. Gangavstand ca. 1km til London Eye, Big Ben, Westminister Abbey og London Akvarium med mer.
  Ettermiddag og kvelden til fri disposisjon. Reiseleder kan foreslå spisested i nærheten. Nettside hotellet: www.parkplazalondonwaterloo.com

  Avreise og opplev London
 • Dag 2 formiddag: På egenhånd i London

  Frokostbuffet på hotellet. Dagen til disposjon i pulserende London. Besøk noen av de mange museer og severdigheter som byen kan friste med. Ønsker man å shoppe kan man f.eks. ta t-banen til Oxford Street med alle sine store kjedebutikker, Carnaby Street med en miks av uavhengige butikker og kjente merker, velkjente og luksuriøse Harrods kjøpesenter, koselige Covent Garden eller Westfield London som er det største shoppingsenteret i London.

  På egenhånd i London
 • Dag 2 kveld: ABBA Voyage

  Vi møtes senere for pubmiddag ved hotellet vårt og gjør oss klar for årets kanskje største opplevelse - ABBA fan eller ikke! Vi drar med egen buss til ABBA Arena som er spesialdesignet for ABBA Voyage showet. Ny teknologi gir oss en opplevelse som er tilnærmet en livekonsert med ABBA. Alle bevegelser, sang og mye musikk er innspilt av originalmedlemmene i senere tid. Nyt 90 minutter med hit etter hit sammen med ABBA fans fra hele verden. Et dansende hav av mennesker kombinert med allsang, et magisk lysshow og en rekke overraskelser. Showet har vært en stor suksess siden det åpnet i 2022. Egen buss tilbake til vårt hotell etter en fantastisk «konsertopplevelse».

  ABBA Voyage
 • Dag 3: Opplev London / hjemreise

  Buffetfrokost. Vi har hele formiddagen til rådighet i byen. Mange butikker holder åpen og vår reiseleder kan foreslå andre steder å besøke. Senere på ettermiddaget er det lagt opp til en flott sightseeing med guide og egen buss. Deretter kjører vi ut til Gatwick for innsjekk hos Norwegian. Avreise direkte til Stavanger Lufthavn Sola kl. 20:50, med beregnet ankomst kl. 23:30.

  Opplev London / hjemreise