Skip to main content

Kitzbühel

Pris fra og med:
21 250,-
Dager:1
Avreisedato:23.01.2025
 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Fly Stavanger – München t/r med KLM
 • Overnatting 4 netter på 4* hotell inkl. frokost
 • 4 middager på hotellet
 • Billett til verdenscuprenn i Super-G, utfor og slalåm
 • Busstransport iht. program
Transporttype:Fly
Bestill reise

Hvert år møtes de beste alpintkjørerne i verden i en av de mest ikoniske vintersportsstedene for å konkurrere i den beryktede Hahnenkamm-løypa i Kitzbühel. Vår verdenscup-helg begynner med Super-G på fredag, før det berømte utforrennet finner sted på lørdag, og vi runder av med slalåm på søndag. Vi bor på flotte Hotel Sonnschein under hele oppholdet. 

REISEFAKTA

Vi gjør oppmerksom på at programmet kan endres pga. værforhold.

Dato:  23.-27.01. 2025

Pris: kr 21 250,-

Påmeldingsfrist:  18.11. 2024

 

PRISEN INKLUDERER: 

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Fly Stavanger – München t/r med KLM
 • Overnatting 4 netter på 4* hotell inkl. frokost
 • 4 middager på hotellet
 • Billett til verdenscuprenn i Super-G, utfor og slalåm
 • Busstransport iht. program

 

IKKE INKLUDERT:

 • Enkeltromstillegg 4 netter: kr 1 240,-
 • Evt. tips til lokalguide/sjåfør

 

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043 Hafrsfjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

 

OBS!  Vi gjør oppmerksom på at reiseleder ikke kan yte særskilt assistanse til noen av deltakerne under reisen. Det er deltakers ansvar å være i god nok form, fysisk og psykisk, og ha en god nok helse til å kunne delta på reisen som beskrevet.

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader). Matallergier eller andre særskilte behov skal meldes inn ved påmelding.  

Søk reise

Dagsprogram

 • TOR 23.01: Ankomst Niederau

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Stavanger Lufthavn Sola for innsjekk og avreise. Avgang med KLM kl. 06:00 til Amsterdam for mellomlanding. Vider til München kl. 09:30, ankomst kl. 10:55. Her venter innleid buss som tar oss med sørover og over grensen til Østerrike, ca to timer kjøring. I vakre Niederau i Wildschönau-dalen, midt mellom Kitzbühel-Alpene, sjekker vi inn på sjarmerende Hotel Sonnschein in Niederau for 4 netter. Et ekte «tyroler-hotell» med egen restaurant, bar og solterasse. Romslige rom med balkong. I hotellets SPA avdeling finner du innendørs basseng, 2 saunaer, aromatisk dampbad og boblebad. Det er mulig å leie skiutstyr på hotellet. Middag på hotellet inkludert alle dager. Vi nyter en rolig aften og lader opp til de neste dagers fartsfylte opplevelser.

 • FRE 24.01: Kitzbühel Super-G

  Egen buss frakter oss til/fra stadion alle dager. Helgen starter med det første rennet i Kitzbühel, og sammen med utfor regnes super-G som en fartsdisiplin og har blitt arrangert siden i 1995. Rennene i Hahnenkamm løypa i Kitzbühel er legendariske i alpintsporten. Kjent for sin ekstreme vanskelighetsgrad, utfordrer det selv de mest erfarne skiløperne med sine bratte bakker, farlige svinger og krevende terreng. Kjetil Jansrud vant Super-G her i 2020, har vi kanskje noen norske utøvere som er med og kjemper i toppen igjen? OBS! Hvis værforholdene tilsier det kan utforrennet bli satt opp denne dagen i stedet, og Super-G utgår.

  Kitzbühel Super-G
 • LØR 25.01: Hahnenkamm utfor

  Nyt en god frokost på hotellet før en av helgens høydepunkter venter deg – den verdenskjente Hahnenkamm-utforen. «Streif» regnes som en av de mest utfordrende utforløypene i verden og presser utøverne til deres ytterste grenser mens de navigerer i hastigheter over 120 km/t, samtidig som de takler hopp og isete partier. Fritz Strobl har fortsatt den gjeldende løyperekorden med tiden 1:51.58 minutter (1997), mens vår egen Aleksander Aamodt Kilde vant utforrennet her så sent som i 2023.
  Den store premieutdelingen med skistjernene finner sted klokken 18:00, etterfulgt av et unikt fyrverkeri.

  Hahnenkamm utfor
 • SØN 26.01: Slalåm

  Den berømte slalåmen på Ganslernhang venter. Den kan sies å være et kultsted for slalåm. I 1937 kom Ganslernhang i fokus for første gang, og siden da har rennet funnet sted i denne tradisjonelle løypen. Løperne beskriver Ganslernhang som forrædersk, da den ikke ser så bratt ut ved første øyekast. Dessuten er hvert løp annerledes; Ganslernhang inkluderer alle typer terreng. Ingen sving er lik og det kjempes om tideler og hundredeler. Spenningen er garantert! Premieutdelingen vil finne sted rett etter andre omgang. Retur til hotellet etterpå.

  Slalåm
 • MAN 27.01: Hjemreise

  Frokost, rolig morgen og utsjekk fra hotellet. Transferbuss til München for noen timer fritid i en av Tysklands flotteste byer før hjemreise. Avgang med KLM til Amsterdam kl. 17:35 for mellomlanding. Videre til Stavanger kl. 21:10 med anomst Sola lufthavn kl. 22:40.

  Hjemreise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
23/1SA Utfor, slalåm og Super-G i Kitzbühel Mer enn 821 250,-Bestill