Skip to main content

Blues Cruise med Havila 2025

Pris fra og med:
22 490,-
Dager:12
Avreisedato:02.04.2025
  • En reise med Havila Kystruten er ro og nærkontakt med naturen. Det er frisk luft og salte vinder, smale fjorder og havet med sin endeløse horisont. Hver årstid har sine særegenheter, og få steder er disse variasjonene så tydelige som i Norge. Fjellene står fast, men været og lyset skifter og gir landskapet stadig nye farger og uttrykk. Langs kysten klamrer små fiskevær seg fast i værbitt natur mens kystbyene smyger seg inn på den smale landstripen mellom fjell og sjø. Norskekysten venter med sine dype fjorder og høye fjell. små øyer. Orkesterplass til den vakre utsikten, enten fra dekk, salongene eller restaurantene.
  • På denne avgangen er skipet fullastet med god musikk. Det blir konserter hver kveld med kjente artister. Pris i valgt lugarkategori inkludert inkludert full pensjon i 12 dager. Avgang 2. april. Innsjekk kl 16.00-20.00, kl. 20.30, ankomst Bergen 13. april kl. 14.45.
Transporttype:Ingen transport
Bestill reise

BLUES CRUISE VÅREN 2025 

 

Vær med på en fantastisk reise! På denne seilasen er skipet fullastet med god musikk. Det blir konsert hver kveld med kjente artister. 

Vi får også gjesteartiser om bord underveis som vil holde konser på diverse delstrekninger. Skipet seiler langs vår langstrakte kyst med flotte naturopplevelser og utsøkte måltider.

Underveis nyter vi toner fra bluesens verden. MS Havila Polaris har flotte lugarer og lyse trivelige salonger og fellesområder. Alt ligger til rette for en helt spesiell opplevelse.

Velkommen om bord!

                                                                  

REISEFAKTA: 

 

Avreisedato:     02 april

Lengde:             12 dager 

Rute:                  Bergen – Kirkenes – Bergen

Pris:                   Fra 22 490,- per person i dobbeltlugar

 

Prisen inkluderer:

  • Reise i valgt dobbel lugar
  • Full pensjon
  • Alle konserter

 

 

Søk reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
2/4Blues Cruise med Havila 2025Mer enn 822 490,-Bestill