Skip to main content

SENSOMMER-VIBORG

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med på en hyggelig sensommertur til fantastiske Viborg i Midt-Jylland i Danmark. Du vil garantert få en herlig feriefølelse da vi i løpet av turen vil dra på båttur, besøke den nostalgiske antikkgården Dalsgaard antikk, samt den koselige byen Ribe. I tillegg til dette blir det tid til grensehandel. Vi bor på Golf Hotell Viborg, et flott 4-stjerners hotell med fantastiske fasiliteter og beliggenhet.

Reisefakta

 

Dato: 13 – 17.09.2023

 

Pris: kr 8 990,-

Prisen inkluderer:

 • Bussreisen med Jane Edland og Gaute Espedal
 • Color Line Kristiansand – Hirtshals med middagsbuffet, dessert og drikke
 • 4 overnattinger på Golf Hotell Viborg inkl. frokostbuffet og middag.
 • Guidet byvandring i Viborg.
 • Båttur med Margrethe I på Viborgsjøene med lokalguide
 • Utflukt til Dalsgård Antikk
 • Utflukt til Ribe og grensehandel
 • Color Line Hirtshals – Kristiansand inkl. lunsjbuffet med drikke

 

Tillegg: 

 • Enkeltromstillegg 4 netter: kr 1600

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Vi ønskes velkommen av våre mannskaper Jane Edland og Gaute Espedal med avreise fra Stavanger Byterminal kl. 11:00 og Sandnes Bystasjon kl. 11:30 med påstigning underveis til Kristiansand. Kl. 16:30 seiler vi med Color Line til Hirtshals. Stor middagsbuffet med varme og kalde retter inkludert drikke og dessertbord serveres under overfarten. Vel i land kl. 19:45 kjører vi til Jyllands midtpunkt Viborg og sjekker inn på Golf Hotell Viborg som blir vår base neste 4 nettene. Hotellet har flotte fasiliteter, og som gjest har vi bl.a. tilgang til wellnessavdelingen, svømmebasseng og boblebad.

  Avreise
 • Dag 2: Viborg & båttur

  Frokost og middag inntar vi på hotellet. 3 hele dager har vi til disposisjon til utflukter og oppleve Viborg og Danmark. Hotellet ligger kort gangavstand til Sentrum. Etter en god frokost på hotellet, møter vi vår dyktige byguide som tar oss med inn til sentrum og forteller oss om byens rike historie og velbevarte sentrum. I byens hyggelige gågate fyller vi lett noen fine formiddagstimer. På ettermiddagen treffes vi til en hyggelig båttur på Viborgsjøene med båten Margrethe I som stiller med egen lokalguide. Vi nyter den nydelige utsikten fra Margrete til den sjarmerende byen og områdene rundt. Etter båtturen er det tid for å slappe av på hotellet vårt som ligger rolig til mellom sentrum og den vakre innsjøen før vi treffes til middag.

  Viborg & båttur
 • Dag 3: Utflukt til Ribe og grensehandel

  Etter frokost går turen til Ribe, en koselig, liten småby. Ribe regnes som Nordens eldste by, og få steder i Danmark har en så godt bevart middelalder-bykjerne. Dette gir byen et helt spesielt preg vi vil få muligheten til å oppdage. I Ribe har vi noen timer til å spise lunsj og utforske den sjarmerende byen, før vi fortsetter til Flensburg for grensehandel. Deretter vender turen hjem til hotellet og samles til felles middag og hyggelig drøs.

 • Dag 4: Utflukt til Dalsgaard Antikk

  Frokost og formiddags utflukt til Limfjorden og besøker Dalsgaard Antik. En riktig skjønn gård på landet, med hele 2000 kvadratmeter med antikvariske gjenstander, retroavdeling og kjøpmannsmuseum. Vel tilbake i Viborg har vi noen ettermiddagstimer i sentrum til å oppleve småbymiljøet. Senere samles vi til en god middag på hotellet og sosialt samvær utover kvelden.

  Utflukt til Dalsgaard Antikk
 • Dag 5: Hjemreise

  Etter en god frokost kjører vi til Hirtshals og sjekker hos ColorLine med avgang kl. 12.15. Om bord har vi reserverte plasser i skipets buffet restaurant, her serveres lunsjbuffet med varme og kalde retter inkludert drikke og dessertbord. Skipet har kjøtt- og delikatessebutikk og stort tax-freemarked. Etter ankomst Kristiansand kl. 15:30 kjører vi siste etappe til Stavanger.