Skip to main content

10 dager på Costa Tropical i Spania

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Vi returnerer til feriebyen Almunecar i Sør-Spania og inviterer med på 10-dagers tur. Vi koser oss på flotte hotell Victoria Playa, og under oppholdet har vi 2 dagsturer i regionen Andalusia. Få en god start på sommeren med sol og varme i Sør-Spania! 

 

REISEFAKTA

Dato:  21.-31.05. 2024

Pris:   kr 17 200,-

Påmeldingsfrist: 15.02. 2024

 

Prisen inkluderer:

 • Flyreise Harstad/Narvik lufthavn – Malaga t/r med Norwegian inkl. 2 kolli
 • Reiseleder fra Boreal Adventure på hele reisen
 • Busstransfer t/r flyplass – hotell med transferguide (ankomst)
 • 10 overnattinger inkl. frokostbuffet på Hotel Victoria Playa 4*
 • 9 middager på hotellet inkl. vin og vann
 • 1 kveldsmåltid inkl. vin ankomstkvelden
 • Dagstur med lokalguide til Frigiliana og Nerja inkl. 3-retters lunsj med vin og «turisttog».
 • Dagstur til Bodega Bentomiz inkl. 3-retters lunsj og smaking av 3 viner. Besøk i andalusisk landsby.

 

Ikke inkludert: 

 • Enkeltromstillegg 10 netter: kr 2 880,-
 • Buss til Evenes flyplass t/r Borkenes/Harstad: kr 200,- per person
 • Evt. tips til lokalguide/sjåfør

 

For informasjon og påmelding ta kontakt med Boreal Adventure:

Telefon 51 82 02 10  / epost  reiser@boreal.no

Les mer her: www.borealadventure.no

Informasjonsbrev/flybilletter sendes ut 10-12 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

Søk reise

Dagsprogram

 • TIR 21.05: Avreise

  Transfer med Evensen Buss (ikke inkl.), fra Borkenes via Harstad og med påstigning underveis langs hovedveien. Møt din Boreal Adventure reiseleder i innsjekkingshallen på Evenes flyplass kl. 14:00. Avreise med Norwegian DY367 kl. 15:40, ankomst Oslo 17:25. God tid til å kikke i taxfree og spise middag før vi flyr videre. Avgang til Malaga kl. 19:40 med ankomst kl. 23:45. Egen busstransfer til Almunecar og vårt Hotel Victoria Playa 4+*, kjøretid litt over 1 time ca. Vel innsjekket på hotellet får vi servert et lett kveldsmåltid inkl. en flaske vann. Alle middager og frokoster er inkludert under oppholdet.

  Avreise
 • 21.05. - 31.05: Costa Tropical

  Vårt hotell ligger i rolige omgivelser i idylliske Almunecar i hjertet av kysten som kalles "Costa Tropical". Hotellet er godt utstyrt og våre rom har klimaanlegg, safe til leie, hårføner, kjøleskap, balkong med mer. Utenfor finnes voksen- og barnebasseng med solstoler/solsenger. Bar (har lunsjtilbud), treningsenter og sykkelutleie kan også benyttes. Gratis WiFi på hele hotellet. Gangavstand ca. 250 meter til Middelhavet, og ca 15 minutter til gamlebyen og kjøpesenter. Gamlebyen er koselig med sine trange gater.
  Les mer om hotellets fasiliteter på: www.victoriaplayahotel.com/
  Vi skal også ut på 2 dagsturer med lokalguide i vakre Andalusia:

  Costa Tropical
 • Utflukt 1: Frigiliana og Nerja

  Nerja med sine hvitkalkede hus og vakre vekster i blomst oppfyller det typiske motivet av regionen Andalusia. Frigiliana har blitt kåret til Spanias vakreste landsby ved flere anledninger, og mange forelsker seg i den maleriske fjellandsbyen. Her drar vi en runde med et sjarmerende turisttog (inkl.). 3-retters lunsj og 2 glass drikke (vin/øl/mineralvann) på El Sevillano inkludert.

  Frigiliana og Nerja
 • Utflukt 2: Vinsmaking Botega Bentomiz

  Vi besøker en kjent vingård og smaker på 3 gode kvalitetsviner, samt får servert typisk lokal mat på en velsmakende 3-retters lunsj. Vi har også stopp i en koselig Andalusisk landsby på veien tilbake, for litt shopping og annet. Lokalguide er med oss på turen.

  Vinsmaking Botega Bentomiz
 • FRE 31.05: Hjemreise

  Etter frokost reiser vi med egen buss til flyplassen i Malaga. Avreise med Norwegian D8 5020 kl. 14:55, ankomst Oslo kl. 18:55. Videre med Norwegian DY 368 kl. 21:00, med ankomst Evenes flyplass kl. 22:40. Ved ankomst venter Evensen Buss og kjører tilbake til Harstad/Borkenes.