Skip to main content

Madeira

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Forlat vinterens grå og dra med oss til Madeira, "den evige vårens øy"! Her på "perlen i Atlanteren" er sjøvannet 20 grader varmt hele året rundt. En vakker kystlinje, frodig og fargerik flora, nydelige landsbyer, fantastisk mat og kulturelle skatter gjør øya til en helt unik opplevelse. Oppdag øyas vakre natur på guidete turer, slapp av på idylliske strender, nyt øyas berømte viner og bo godt i "Muthu Raga Funchal" med bra beliggenhet.  

 

Reisefakta

Dato:        03.03.2024 – 11.03.2024 

Pris:          kr. 21 250,- per person i dobbeltrom

 

Prisen inkluderer: 

 • Flyreise  Stavanger – Madeira t/r med SAS
 • Busstransfer til/fra flyplassen på Madeira
 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • 8 overnattinger på Hotel Raga 4* i rom med havutsikt
 • Full pensjon: frokost, lunsj og middag på hotellet med vin, øl, mineralvann, te og kaffe inkl. på måltidene
 • 2 heldagsutflukter iht. program inkl. buss, guide og lunsj
 • 2 halvdagsutflukter iht. program inkl. buss og guide
 • Folklore kveld iht. program inkl. transfer, guide mat og drikke

 

Ikke inkludert: 

 • Enkeltromstillegg 8 netter per person: kr 3250,-
 • Tips til lokalguide/sjåfør

 

Informasjonsbrev om turen sendes noen dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring medfører merkostnader).

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Møt din reiseleder fra Boreal Adventure på Stavanger lufthavn for avreise med SAS. Avgang kl. 09:00, ankomst Oslo Gardermoen kl. 09:50. Videre med TAP kl. 12:55 med mellomlanding i Lisboa, ankomst kl. 16:00 og avgang kl. 21:10, ankomst Funchal kl. 22:55. Transfer til Hotel Muthu Raga 4* for innsjekk 8 netter. Hotellet ligger i åssiden av Madeiras Lido-område, med flott utsikt over kysten. Under oppholdet har vi full pensjon med frokost buffet, lunsj og middag inkludert, samt vin, øl, mineralvann, te og kaffe inkl. på måltidene. Hotellet har bl.a. to restauranter, tre barer og utendørs svømmebasseng.

 • Halvdagsutflukt: Tradisjonelle Funchal

  Vi utforsker Funchals mange severdigheter. Markedet har et imponerende utvalg av grønnsaker, frukt og eksotiske fiskeslag. Vi besøker Patricio & Gouveia-fabrikken som produserer vakre broderier som duker og sengetøy med mer. Sé Cathedral, et nasjonalmonument med et av de vakrest utsmykkede takene i Portugal. Videre til vinkjelleren Pereira d'Oliveira for omvisning, smaking og mulighet for kjøp. Lunsj ikke inkl.
  Nettsider:
  Funchal
  Funchal marked
  Patricio & Gouveia-fabrikken
  Pereira d'Oliveira

  Halvdagsutflukt: Tradisjonelle Funchal
 • Heldagsutflukt: Vestlige Madeira

  Vi drar fra Funchal mot Quinta Grande og noen små landsbyer med terrassejordbruk. Vi stopper ved en liten kirke, og fortsetter mot Madalena do Mar for å besøke en bananplantasje. Stopp i landsbyen Porto Moniz for å se de naturlige svømmebassengene, og videre langs kystveien til São Vicente for lunsj ved havet (inkl. drikke). På returen får vi se mer flott natur, samt utsikten fra Cabo Girão klippen.
  Nettsider:
  Madalena do Mar
  Porto Moniz
  São Vicente
  Cabo Girão klipp

  Heldagsutflukt: Vestlige Madeira
 • Folklore kveld

  Denne middagen gir deg muligheten til å smake på spesialiteter fra Madeira og oppleve en folkloregruppe som byr på hyggelig underholdning med sang og dans.

 • Heldagsutflukt: Østlige Madeira

  Turen går mot São Lourenço-odden som slynger seg ut av Madeira mot øst, og videre til Porto da Cruz hvor vi stopper. Landsbyen Santana er berømt for stråtakene som ble brukt på husene til de lokale bøndene. Lunsj i Faial, hvor vi ser utstrakt bruk av terrasse-jordbruk, og i Riberio Frio opplever vi den lokale ørretoppdretten.
  På kirkeplassen har man mulighet til å sitte på med de unike "Carros de cestos" (en type "sleder") som styres av to menn med stråhatt ned de brosteinsbelagte gatene (ikke inkl.) eller ta gondolen ned til sentrum av Funchal og nyt den fine utsikten (ikke inkl.).
  Nettsider:
  Porto da Cruz
  Santana
  Faial
  Riberio Frio

  Heldagsutflukt: Østlige Madeira
 • Halvdagsutflukt: Eira do Serrado

  Vi forlater kysten til fordel for et fjellandskap fult av eukalyptus. Stopp ved Eira do Serrado 1094 moh., med fantastisk utsikt over dalen og omgivelsene. På veien tilbake besøker vi gravkammeret til Karl I av Østerrike som døde i eksil her i 1922. Det ligger i den fine "Igreja de Nossa Senhora do Monte" (Vår Frue av Monte kirke). De som har lyst, kan utforske den botaniske hagen i Monte på egenhånd og ta gondolen eller sleden for å komme ned til byen (ikke inkl.).
  Nettsider:
  Eira do Serrado
  Den botaniske hagen

  Halvdagsutflukt: Eira do Serrado
 • Hjemreise

  Dessverre må vi forlate dette portugisiske øyparadiset. Utsjekk fra hotellet for transfer til flyplassen. Innsjekk og avgang fra Funchal kl. 10:05, mellomlanding i Lisboa og Oslo med ankomst Sola lufthavn kl. 21:35.

  Hjemreise