Skip to main content

Kulturhelg i Oslo - opera & ballett

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med på en kulturell vinterhelg i Oslo, hvor vi skal nyte forestillinger i Operaen. Vi kombinerer en ballettforestilling på fredagen med en operaforestilling på lørdagen. Resultatet blir en helg fullt med kulturelle og musikalske opplevelser. Prisen inkluderer fly, hotell og billetter til forestillingene.

Kort om Den norske opera

 • Kleskode: noen pynter seg, men det er ikke et krav. Kle deg som du vil!
 • Mat og drikke: det er to restauranter i Operaen. Argent restaurant (plassert ved Scene 2) og Sanguine Brasserie, hvor du kan få både lunsj og middag. På sommeren er det uteservering ut mot fjorden. I tillegg er det barer utenfor Argent, og på 1. og 2. balkong. Det kan være lurt å bestille pausebevertning på forhånd.
 • Garderobe: ubetjent og alt henger på eget ansvar, men det trekkes ned et forheng under forestillingen.
 • Hva skjer hvis jeg kommer for sent? Forestillingene begynner presis, og dørene stenges både av hensyn til publikum og til kunstnerne på scenen. Du kan imidlertid følge forestillingen på monitor på 1. balkong til pausen.
 • Det er ikke tillatt å fotografere, filme eller gjøre lydopptak under forestilling.

Før forestillingene er det gratis introduksjonsforedrag i Formidlingssenteret, til høyre for trappen i foajeen.  Disse starter 1 time før forestillingene på Hovedscenen (med unntak av enkelte gjesteforestillinger), og varer i 30. minutter. Det er også introduksjoner en halvtime før alle konserter på Hovedscenen.

For ytterligere informasjon om forestillingene og bestilling av pausebevertning se www.operaen.no

REISEFAKTA

DATO: 23-25.02. 2024

PRIS: 6 490,–  kr per person for dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 20.11. 2023

PRISEN INKLUDERER:

 • Flyreise Stavanger-Oslo t/r inkl. 2 x 23 kg innsjekket bagasje + 10 kg håndbagasje
 • 2 hotell overnattinger i dobbeltrom inkl. frokost på Thon Hotel Opera
 • 1 billett til ballettforestillingen "LEÓN & LIGHTFOOT/BALANCHINE" på Den norske opera. Billettkategori: Orkester, rad 10 og 12
 • 1 billett til operaforestilling "MADAMA BUTTERFLY" på Den norske opera. Billettkategori: 2. balkong, rad 2-3

 

IKKE INKLUDERT:

 • Enkeltromstillegg 2 netter: 940,- kr
 • Alt ikke spesifisert under "inkludert"

 

Seteplassering basert på "først til mølla" prinsippet.

Du mottar billetter og relevant informasjon før avreise. Det inngår ikke reiseleder i denne reisen, og oppmøte, transport (utenom flyreise) og gjennomføring av turen er på eget ansvar.

 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Fredag 23.02: Avreise til Oslo / ballett

  Avreise fra Sola med Norwegian kl. 12:10, direkte til Oslo lufthavn Gardermoen, ankomst kl. 13:05. Transport på egenhånd inn til Oslo sentrum.
  Overnatting 2 netter på Thon Hotel Opera. Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo.
  Hotellet ligger knapt 100 meter å gå fra Oslo Sentralstasjon. Innsjekk kl. 15:00, spør i resepsjonen om rommet er klart tidligere. Hvis ikke kan bagasjen oppbevares på hotellet mens du utforsker Oslo. (illustrasjonsbilde)

  Avreise til Oslo / ballett
 • kl. 19:00: DIAMANTER: LEÓN & LIGHTFOOT/BALANCHINE

  Vær ute i god tid før forestillingen starter. Denne ballettforestillingen varer i 2t 30min (1 pause).
  Vil du se teknisk briljans i helt ulike og medrivende balletter? Da er denne forestillingen for deg! Bak den står tre koreografer som har åpnet manges øyne for hva dans kan være. Der den ene er på tåspiss, med diamanter og til musikk av Tsjajkovskij, er de to andre med plastisk, moderne ballett til musikk av Richter og Schubert. For første gang i Norge kan du se Diamonds av George Balanchine og Stop Motion og Schubert av duoen Sol León og Paul Lightfoot. (Operaen.no).

 • Lørdag 24.02: Oslo på egenhånd / opera

  Frokost på hotellet. Dagen brukes til fri disposisjon i Oslo. Hotellet ligger sentralt og med gangavstand til mye av det Oslo har å by på. 900m til Karl Johan og 500m til Munch-museet. Her er mulighetene mange.

  Oslo på egenhånd / opera
 • kl. 18:00: MADAMA BUTTERFLY

  Vær ute i god tid før forestillingen starter. Madama Butterfly varer i 3 timer og 15 min (1 pause).
  Puccinis vakre opera om håp og knuste drømmer. Cio-Cio-San, kalt Butterfly, forsaker familien sin, troen og kulturen for å gifte seg med den amerikanske marineoffiseren Pinkerton. For ham er ekteskapet med den japanske geishaen kanskje en lek; for henne er det det dypeste alvor. Men er det egentlig kjærlighet, eller mer fascinasjonen for det ukjente? (Operaen.no).

 • Søndag 25.02: Hjem

  Frokost og utsjekk fra hotellet innen kl. 12:00. Transfer til Oslo lufthavn på egenhånd. Avreise med Norwegian kl. 15:15 til Stavanger, ankomst Sola lufthavn kl. 16:10.