Skip to main content

Adventscruise til Kiel

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Kom i julestemning på vårt adventscruise med ColorLine til Kiel. Vi opplever julepyntede landskap og byer, og besøker julemarked i Kristiansand, Oslo og Kiel. Vi bor på ærverdige Scandic Holmenkollen Park med flott utsikt utover Oslo før vi seiler med julepyntet MS Color Fantasy med herlige julemåltider inkludert. Vår turbuss og mannskap bringer oss trygt frem og tilbake til Oslo.

 

10.12       Stavanger – Holmenkollen / Oslo

Avreise fra Stavanger Byterminal kl. 08:30 og Sandnes Bystasjon kl. 09:00. Vi besøker Julemarked på Torget i Kristiansand. Det store markedet er inspirert av julemarkeder i andre europeiske byer og består av mange koselige boder, fylt med alt fra håndverk til lekkert julegodt, gløgg og andre godsaker før vi fortsetter til Oslo. Opphold i Holmenkollen blir en flott start på vår 4-dagers reise. Etter innsjekk treffes vi til middag i hotellets restaurant.

 

11.12       Adventcruise til Kiel

Våkn opp til en god frokost og se skipet vårt seile inn Oslofjorden. Vår Osloguide vil gjerne vise oss hovedstaden fra sine beste side. Vi kan besøke byens nyeste attraksjoner som f.eks. Nasjonalmuseet, ta en tur på en julepyntet Karl Johan eller spasere på Aker Brygge. Innsjekk på skipet kl. 12:40. Vi seiler ut Oslofjorden kl. 14:00. og gjør oss kjent om bord. Kl. 17:00 møtes vi i skipets restaurant hvor Grand Julebuffet serveres (1 drikke inkl.). På kvelden samles vi til skipets oppsatte show, her har vi reserverte plasser dagens alkeholfrie drink inkludert.  

 

12.12       Opphold i Kiel og reise til Oslo

Frokost serveres før vi legger til kai kl. 10:00 og vi får formiddagen i Kiel sentrum. Byens gågate er julepyntet med juleboder og smaksopplevelser  som inviterer til noen hyggelige timer. Avreisen kl. 14:00 ut Kielerfjorden oppleves best fra utsiktsloungen. Besøk Spa-avdelingen eller ta en tur i skipets tax-free butikker. Kl. 17:00 samles vi til julebuffet i skipets restaurant, her serveres varme og kalde retter inkl. dessertbord og 1 drikke.  Deretter kan man slappe av i av de mange salongene eller svinge seg på dansegulvet utover kvelden.

13.12       Hjemreise

Vi nyter skipets frokost mens vi seiler gjennom indre Oslofjord og legger til kai kl. 10:00. Vi møter buss, sjåfør og reiseleder og kjører hjemover via Sørlandet. Vi har flere stopp underveis før vi ankommer Sandnes og Stavanger mellom kl. 20:00-21:00.

Pris: kr 6 990,- per person i dobbeltrom/lugar

 

INKLUDERT:

  • Reiseleder fra Boreal Adventure
  • Bussreise iht. program i Boreal turbuss
  • 1 overnatting på Scandic Holmenkollen inkl. middag og frokost
  • Bysightseeing med lokalguide i Oslo
  • Kielcruise 2 døgn inkludert promenadelugar, 2 frokoster, 2 julebuffet med 1 drikke, Show Lounge inkludert 1 alkoholfri drink

 

IKKE INKLUDERT:

  • Tillegg enkeltrom hotell/enkel promenade lugar: kr 850,-

Søk reise