Skip to main content

Moro for familien i Alta - 2 dager

Moro for familien i Alta

Uendelige mange muligheter for hva man kan finne på i Alta. Vakker natur med fjor, fjell og vidde som bare venter på å bli utforsket med hele familie.

På disse to dagen får du en smakebit av aktiviteter i naturen og kultur rundt i byen, som er moro både for liten og stor.  

Pris

Pris per barn (12 år og under), aktiviteter som beskrevet . . .                NOK  1.695,-

Pris per voksen, aktiviteter som beskrevet . . .                                         NOK  2.345,-

Prisen er gyldig tom 30 sept 2021

 

Prisen inkluderer:

 • Koordinasjon og kvalitetssikring 
 • Turer, transport og måltid som beskrevet 
 • Drikke med måltid (annet enn springvann) er ikke inkl i prisen, men kan kjøpes på stedet

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Besøk hundegård og Nordlysattraksjonen BorealisAlta: 10:00 – 12:00 Vandretur med valper

  Kom innom og besøk oss i hundegården! Her vil du få en kort omvisning hvor du også møter de voksne hundene. Vi starter så ut på en gåtur med de energiske valpene. Turen går gjennom furuskogen og ned til Altaelven, lengen og tempoet på turen tilpasses deltakerne. Underveis vil det bli stopp og vi lager bål, koser oss med kaffe/te og hjemmebakt kake. Guiden som er med på tur vil fortelle om livet i hundegården og hva valpene har i vente når de vokser til, historier om hvordan det er å jobbe, trene og konkurrere med huskyer.
  Etter endt tur så vil det serveres lunsj som er laget av kortreiste råvarer og rene smaker.

 • 16:00 – 17:00 Utforsk Nordlysattraksjonen BorealisAlta og Nordlyskatedralen

  BorealisAlta er en interaktiv utstilling om nordlysets og fenomenets magi. Utstillingen er basert på samiske myter og sagn, historien om forskningen rundt nordlyset og dens betydning og kobling til Altas historie. Utstillingen viser også vitenskapen om nordlyset og hvorfor dette fascinerende lysfenomenet oppstår. BorealisAlta er en utstilling som samler vitenskap og myter i et senter som vil være både en støtte og en attraksjon i seg selv. BorealisAlta ligger i Altas nye kirke og inkluderer også inngang i Nordlyskatedralen.

 • Dag 2: Altaelva i kano: 11:30 – 17:00 Altaelva i kano, dagstur

  Turen starter med en kjøretur opp til Bollo, som er en av de beste fiskeplassene langs Altaelva, og kanoturen starter herfra.
  Har du ikke erfaring med kano? Ikke fortvil! Instruksjon vil bli gitt på forhånd hvordan du håndtere kanoen og du vil ha selskap av guiden underveis.
  Omgitt av fantastisk natur med mange fotomuligheter underveis. Det vil også bli stopp hvor dere går i land, tenner bål langs elvebredden og tilbereder lunsj.
  Turen går deretter videre langs Altaelva mens vi nyter stillheten og dyrelivet på ferden.