Skip to main content

El-sykkeltur ved Gardasjøen

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Sykkelferien for alle! Vi drar på tur med el-sykkel i nydelige omgivelser ved Gardasjøen, Italias største innsjø. Vi bor i den nordlige delen som er omgitt av fjell, og de herlige landsbyene ligger som perler på en snor lang sjøens bredd. I frodige mai sykler vi gjennom vinmarker og olivenlunder, nyter lokal mat og vin, og nyter «la dolce vite» - det søte liv i Italia! Du har sykkelen til låns alle dager, også "fridagen", og etappene vi legger opp til i felleskap klarer de aller fleste. Det blir kjekke stopp underveis, og fokus på å ha det kjekt sammen på sykkeltur. På ankomstdagen blir det også et stopp i den middelalderbyen Bergamo, byen som i SA ble beskrevet som «vakker, mellomstor og akkurat passe uoppdaget».

 

REISEFAKTA

DATO: 05.-11.05. 2020

PRIS: 14 990,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 03.02. 2020

 

PRISEN INKLUDERER:

Fly Stavanger – Milano t/r med SAS

Reiseleder fra Boreal Reiser

El-sykkel leie 5 dager iht. til program

6 overnattinger på 4* hotell inkl. frokost

6 middager på hotellet, inkl. salat/grønnsakbuffet

1 vinsmaking med lett lunsj

1 lunsj på "bondegård"

Snack med lokale spesialiteter og vin på privat slott

Båt Malcesine - Torbole

2 engelskspråklige lokalguider på alle utfluktene

Sykkelfrakt iht. program

Busstransfer til/fra flyplassen i Italia

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 6 netter: 1 200,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

Leie av sykkelhjelm 5 dager: 100,- kr

Leie av sykkelveske 5 dager: 300,- kr

Turistskatt 1,30€ per natt, betales direkte til hotellet

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Møt din Boreal Reiseleder på Stavanger lufthavn for innsjekk og avreise. Avgang med SAS kl. 06.00, via København, ankomst Milano kl. 10:30. Buss venter som tar oss med til Garda Hotel Forte Charme i Nago Torbole ved Gardasjøen for innsjekk 6 netter. Underveis stopper vi et par timer i flotte Bergamo, for en benstrekk og lunsj på egenhånd. Middag på hotellet.

  Avreise
 • Dag 2: Arco & Sarca-dalen

  Vi følger Sarca-elven, som er hovedvannåren inn til Gardasjøen. Fra Torbole sykler vi gjennom vinmarker og olivenlunder, forbi slottet i Arco, på komfortable veier frem til "Vino Santo" vin-regionen. Døren til vinkjelleren er allerede åpen, bordene dekket for en typisk italiensk lunsj, og vinflaskene er sprettet og klare for vinsmaking. Etter en rolig lunsj sykler vi i retur langs Cavedine sjøen til hotellet. Sykkeldistanse ca. 45 km, høydeforskjell 450m. Vanskelighetsgrad: lett.

  Arco & Sarca-dalen
 • Dag 3: Tenno & middelalderlandsbyer

  Vi sykler mot Riva i nordenden av Gardasjøen, og herfra bakkene opp mot Tenno. Ved Tenno-sjøen gjør vi et stopp og tar bilder av det smaragdgrønne vannet. Vi sykler langs sjøen og gjennom en skog, frem til den billedskjønne middelalderbyen Canale di Tenno. Ved sjøens bredd nyter vi en piknik med lokale matprodukter. Etter en hvil fortsetter vi gjennom gamle, smale gater med fantastisk utsikt over Gardasjøen. Nedoverbakke tilbake til Riva, kalt "Gardasjøens perle". Sykkeldistanse ca. 40 km, høydeforskjell 600m. Vanskelighetsgrad: moderat.

  Tenno & middelalderlandsbyer
 • Dag 4: På egenhånd

  Dagen og og el-sykler til fri disposisjon. Dra på oppdagelsesferd i området, spis gelato (is) som Italia er så kjent for og nyt "la dolce vita".

  På egenhånd
 • Dag 5: Langs Adige-elven til Castelpietra

  Vi setter kursen nordover, over San Giovanni-passet og langs Loppiosjøen. Turen går videre langs vinruten, frem til Isera. Det finnes mange muligheter til å stoppe ved vingårdene. Vi passerer den vakre byen Rovereto, og kommer frem til Volano og det imponerende 1100-talls slottet. Etter besøket sykler vi tilbake til hotellet. Sykkeldistanse ca. 60 km, høydeforskjell 150m. Vanskelighetsgrad: moderat.

  Langs Adige-elven til Castelpietra
 • Dag 6: Malcesine - ved foten av Monte Baldo

  Busstransfer til Malcesine, en av de vakreste byene ved Gardasjøen. Her begynner sykkelturen ved det flotte Scaligeri-slottet, videre langs veier på Monte Baldo fjellet, mellom oliventrær og med flott utsikt. Veien tar oss til Val di Sogno (Drømmenes dal), en av de mest idylliske vikene sør for Malcesine. Retur langs sjøen til gamlebyen i Malcesine, hvor vi spaserer langs den livlige havnen og de trange gatene rundt borgen. Tilbake til Torbole med båt. Sykkeldistanse ca. 35 km, høydeforskjell 400m. Vanskelighetsgrad: moderat.

  Malcesine - ved foten av Monte Baldo
 • Dag 7 : Hjemreise

  Utsjekk fra hotellet og busstransfer til Milano. Innsjekk og avreise med SAS kl. 14:35, via Oslo, ankomst Stavanger kl. 18:55.

  Hjemreise