Skreifiske i Lofoten

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

10. feb.

Oppmøte på Sola for avreise til Lofoten med Norwegian, avgang kl. 06:30, ankomst Gardermoen kl. 07:25. Videre til Evenes flyplass kl. 08:55, med ankomst 10:35. Transfer i egen minibuss til Svolvær for innsjekk på Thon Hotel Lofoten som ligger på torget midt i hjertet av byen.

Bare 15 minutter fra Evenes flyplass blir det 1t stopp på Tjeldsundbrua Kro & Hotell, slik at man kan kjøpe seg en matbit. På ettermiddagen drar vi innom Lofotpils på ølsmaking. Tre-retters middag kl. 19:00 på hotellet.

 

11. feb. - 13. feb.

Nyt frokostbuffeten som i 2016 ble kåret til Norges beste hotellfrokost. Ut på Lofothavet og fiske skrei med MS Skreien i fire timer! Ta med varmt fottøy, hansker og hodeplagg.  Båten er utstyrt med flytedresser og havfiskestenger. Opptil 10 pers. kan fiske samtidig på MS Skreien (2 har pause kontinuerlig). Kaffe serveres om bord. Hver enkelt beholder fisken de får, hvis de ønsker.

 

14. feb.

Frokost på hotellet. Utsjekk og transport fra hotellet til Evenes kl. 11:00, hjemreise med Norwegian. Avgang til Oslo kl. 15:40, videre til Stavanger kl. 18:10, ankomst Stavanger kl. 19:05.

Pris per person i dobbeltrom:       14 990,-

 

PAKKEN INKLUDERER:

Fly Stavanger – Evenes t/r med Norwegian inkl. 2 kolli innsjekket bagasje

Reiseleder fra Boreal Reiser

Transport Evenes flyplass – Svolvær ved ankomst/avreise med egen buss

4 netter på Thon Hotel Lofoten (TWIN rom)

2 middager på hotellet (10. og 12.02)

3 fiskedager på MS Skreien, á 4 timer per dag

Ølsmaking hos Lofotpils (5 sorter)

 

Påmelding innen:  09. september 2019

 

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 4 netter: 1 380,- kr

Sløying og pakking av fisk (kan gjøres selv eller mot betaling)

Lunsjpakke (avtales og betales direkte til hotellet)

 

 

Praktisk informasjon:

Bekledning: dere får låne hver deres "regattadress", denne er holder været ute og varmen inne, samt har flytelement. Ellers finnes selvfølgelig alt av sikkerhetsutstyr om bord. Ta med ullundertøy og evt. genser å ha under. Bedre å ha for mye enn for lite, lett å ta av noe hvis det blir for varmt.

Fottøy? Ikke mye søl på dekket, så ikke absolutt nødvendig med støvler. Varme sko først og fremst, fjellsko fungerer fint hvis man har det. Varm lue og votter.

Kan man ha med eget fiskeutstyr? Det går helt fint. Det skipperen anbefaler er:

Krokstørrelse: pilk 450 gr. er erfaringsmessig best.  Kan fiske med annet hvis man ønsker.

Tykkelse på snøret: bruddstyrke 30kg. Hender at man får rugger på denne størrelsen, så like greit å være forberedt J

Egne kniver til sløying? Han har kniver som kan lånes, eller man kan bruke egen kniv hvis man ønsker det (husk i så fall å legge denne i innsjekket bagasje).