Skip to main content

Havfisketurer i Norge

Vi tilrettelegger for fantastiske fiskeopplevelser langs norskekysten. Om du jakter storskreien i Lofoten, storsei på Fedje eller drømmer om storkveita ved Sørøya, vi kan få drømmen om storfangsten til å gå i oppfyllelse!

Med oss på laget som reiseleder har vi vært så heldig å få Arne Auestad, og han er ingen "hvemsomhelst" innenfor havfiske. Arne har drevet med havfiske siden 1978, og er leder i Nord-Jæren Havfiskeklubb. Han har deltatt i VM i Skreifiske hele 22 ganger, vunnet både individuelt og med lag et utall ganger, i tillegg til mange andre mesterskap og konkurranser nasjonalt og internasjonalt. Den største skreien han har tatt utenfor Svolvær var på hele 38,5 kg! Arne er med for å tilrettelegge for at DU skal få storfangsten, hjelper og gir tips for hvordan du skal gå frem for å bikke oddsene i din favør. Alt dette i tillegg til å være en knakende kjekk kar å være på tur med. 

    

Ønsker dere en egen, tilrettelagt tur for vennegjengen uten reiseleder, så ordner vi selvfølgelig med reise, overnatting, båt etc. - alt dere måtte trenge.

Ta kontakt så gir vi et uforpliktende tilbud!

Søk reise