Skip to main content

Vinfestival i Tyskland

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med oss på en innholdsrik 5-dagers tur til Tysklands største vinfestival i Bad Dürkheim i Phalz, et område som er kjent for sine kvalitetsviner! Under oppholdet bor vi i den sjarmerende bindingsverksbyen Heppenheim. Vi har dager i ro blant vinmarkene og dagstur til Heidelberg med vingårdsbesøk . Turen avrundes med en dag i Frankfurt og Lufthansa bringer oss direkte ut og hjem. Gled dere !
 

REISEFAKTA


Dato:                        08.-12.09. 2023
Pris:                          kr. 13 950,- per person i dobbeltrom
Påmeldingsfrist:     05.07.2023
 

 

Prisen inkluderer:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Fly Stavanger-Frankfurt t/r med Lufthansa
 • 4 overnattinger på Michel Hotel inkl. frokost
 • 3 middager på hotellet
 • Busstransport iht. program
 • Besøk hos vinprodusenten Fitz-Ritters inkl. servering 2-retters middag i Bad Dürkheim
 • Besøk på Viniversum med servering og enkel bevertning
 • Dagtsur til Heidelberg med lokalguide, gondol til og fra slottet og omvisning
 • Besøk hos Weingut Bauer ved Heidelberg inkl. servering

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 4 netter: kr 1760,-

 

Påmelding til Boreal Adventure: 

Treskeveien 5
4043 Hafrsjord
Telefon:  51 82 02 10 
epost:      reiser@boreal.no


Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldtepå bestillings- bekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn.
 

Søk reise

Kart

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise til Heppenheim

  Vi møter vår reiseleder på Stavanger Lufthavn Sola og reiser med Lufthansa kl. 12:40, med ankomst Frankfurt kl. 14:35. Egen buss bringer oss raskt til småbyen Heppenheim og sentrale Michel Hotel. Middag.

  Avreise til Heppenheim
 • Dag 2: Vinfest i Bad Dürkheim

  Avreise til landets mest berømte vinfestival med det lite dekkende navnet Dürkheimer-Wurstmark. Vi er på årets første vinfestival og den gode stemningen omslutter oss. Over 30 vinprodusenter har rigget til hver sine telt med langbord, og vi kan smake på mange av kvalitetsvinene fra distriktet Pfalz. Hos det kjente vinfirma Fitz-Ritter får vi omvisning og smaker på vin og sekt. Vi får en ettermiddag med hyggelig samvær, musikk og god atmosfære i teltene. Middag har vi felles på en restaurant før vi returnerer til hotellet. Les mer om vinfesten her: https://www.bad-duerkheim.de/kultur-tourismus/veranstaltungen-feste/duerkheimer-wurstmarkt/

  Vinfest i Bad Dürkheim
 • Dag 3: I Heppenheim

  Dagen tilbringes i småbyen Heppenheim som inviterer til flotte stier i de kuperte vinmarkene med infotavler og utsikt over byen. Vi koser oss i smågatene rundt hotellet før vi møtes kl. 16:00 i Weinerlebniswelt Viniversum. Vi er i Tysklands minste vindistrikt og får innføring i lokale viner, smaksprøver og enkel servering. I kveld finner vi selv en restaurant for middag.

  I Heppenheim
 • Dag 4: Dagstur til Heidelberg

  Gled dere til en ny, flott dag. Vi ankommer den historiske byen Heidelberg som rammes inn av elven Neckar. En lokalguide tar imot oss og viser rundt, og deretter tar vi en gondol opp til slottet som troner over byen. Guiden foreslår en hyggelig lunsjrestaurant før vi kjører ut til et nytt vinområde. Her besøker vi familien Bauer som stolt vil servere oss sine kvalitetsviner. Retur til hotellet og middag. Flere vil sikkert runde av oppholdet i noen av de koselige vinstuene rundt torvet.

  Dagstur til Heidelberg
 • Dag 5 : Frankfurt og hjemreise

  Bussen tar oss inn til storbyen Frankfurt hvor vi får flere timer på egenhånd. Reiseleder vil foreslå steder å besøke, og byens store gågate vil sikkert friste mange. På ettermiddagen reiser vi ut til flyplassen. Avreise med Lufthansa kl. 20:40 direkte til Stavanger med ankomst kl. 22:25.

  Frankfurt og hjemreise