Skip to main content

Veterantrikken i Trondheim

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Overrask gjestene dine med en original start på arrangementet – lei din egen trikk!

Kontakt for booking: epost tur@boreal.no / TLF 51 59 90 60

Med turtrikken i Trondheim får du en stemningsfull og annerledes åpning på ditt arrangement. 

Verdens nordligste trikk frakter deg og ditt selskap fra sentrum til Lian, og tilbake igjen etter ditt ønske. Det passer for alle typer eventer og arrangementer, som firmatur, selskap og bursdager, bryllup og teambuilding.

Våre trikker 

Veterantrikken

Vårt blå/gule chartersett fra 1950-tallet har 82 sitteplasser, små bord, guidemikrofon, og er populært for de som ønsker servering om bord. Vi har skjenke- og serveringsbevilling.

Kulturtrikken

Ta en tur med en ekte gammel Gråkallbane-vogn, nemlig Graakalbanens forstadsbanevogn med kupeer og skyvedører. Dette er for deg som ønsker en tur med historisk, autentisk Graakalbane-materiell med guiding ombord. Settet har 76 sitteplasser.

Singsakertrikken fra 1914

For de helt spesielle anledninger kan vi lage en eksklusiv tur for 24 gjester med en gammel Singsakertrikk fra 1914. Da får dere oppleve hvordan folk reiste i gamle dager – da billetten kostet 15 øre og man satt på trebenker.

Kontakt oss!

Søk reise

Kart

Dagsprogram

  • Alternativ 1: Trikk & buss

    Forslag til tur: Veterantrikken starter fra St. Olavs gate, og går gjennom idyllisk trehusmiljø i sentrum, og fortsetter videre oppover Gråkallbanen – verdens nordligste trikkelinje. Vi gjør et stopp ved Sporveismuseet, hvor dere får se historien til byens to sporveisselskaper, samt en utstilling av gamle sporvogner fra Trondheim. Etter at vi har tilbrakt en halvtime her går trikken videre mot Lian. Turen avsluttes på vår veteranbuss, som tar dere på en rundtur i Trondheims gater før den når endestoppet i St. Olavs gate.

    Trikk & buss
  • Alternativ 2: Buss & trikk

    Forslag til tur: Veteranbussen tar dere med på en sightseeingsrunde som går fra Trondheim sentrum opp til Lian. Veterantrikken frakter dere tilbake til sentrum, men gjør et stopp ved Sporveismuseet på vei ned. Etter å ha tilbrakt en halvtime her, går trikken videre gjennom idylliske trehusmiljø før den stopper i St. Olavs gate.

    Buss & trikk