Skip to main content

Vår i Portugal

Pris fra og med:
14 490,-
Dager:8
Avreisedato:26.03.2019
  • *Reiseleder fra Boreal Reiser
  • *Flyreise Stavanger – Lisboa t/r
  • *Overnatting 7 netter på 4* hotell, inkl. frokost
  • *4 middager på hotellet i Nazare, inkl. vann og vin
  • *1 lunsj i Obidos
  • *Billett til Pena Palasset
  • *Vinsmaking i Obidos
  • *Engelskspråklig lokalguide på alle utfluktene
  • *Program og utflukter som beskrevet
  • *All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse
Transporttype:Fly
Bestill reise

Dag 1 Avreise til Portugal

Møt din Boreal Reiser reiseleder på Sola for innsjekk og avreise. Avgang kl. 13:45, via København, ankomst Lisboa kl. 18:20. Transfer til hotellet med buss, og innsjekk på Hotel Miramar 4* hotell for 5 netter. Hotellet ligger bare 700 meter fra stranden i kystbyen Nazare, og har bl.a. restaurant med utsikt mot Atlanterhavet, utendørs basseng og spa avdeling. Middag på hotellet.  

 

Dag 2 Europas vestligste punkt / Cascais

Heldagsutflukt. I dag skal vi begynne med å besøke Europas vestligste punkt, Cabo da Roca. Det er en 140 meter høy klippe som rager over Atlanterhavet i et område med fiskelandsbyer omringet av nasjonalparken Sintra-Cascais skoger. Cascais har vært en populær ferieby i over hundre år, på grunn av sine vakre bebyggelse, lille havn og flotte strand. En dag med mange flotte naturopplevelser. Middag på hotellet.

 

Dag 3 Fátima – Portugals helligdom

Halvdagsutflukt. Fátima er Portugals helligste sted, og en av de viktigste katolske helligdommer dedisert til Jomfru Maria. Statusen skyldes at tre gjeterbarn etter eget utsagn fikk en åpenbaring av Jomfru Maria her i 1917. Åpenbaringen har blitt offisielt godkjent av paven, og Fátima har siden blitt et betydelig pilgrimsmål. Middag på hotellet.

 

Dag 4 Sintra – kongenes sommerby

Heldagsutflukt. Ferden går til byen som har hatt status som kongens ferieby. Sintras palasser og slott som Pena Palasset tiltrekker seg mange besøkende. Det hevdes at slottet på klare dager kan ses helt fra Lisboa på grunn av sin beliggenhet på toppen av høyden. Stedet har UNESCO status og regnes som et av Portugals "syv underverker". Middag på hotellet.

 

Dag 5 Vinsmaking i Obidos

Halvdagsutflukt. I dag skal vi besøke en av Portugals flotteste vingårder, Quinta Sanguinhal. Gården har et av de eldste destilleriene i regionen, granittkjellere med tre- og granittpresser og utstyr som stammer fra 1800-tallet. Vi smaker på et utvalg av gårdens gode viner. Byen Obidos er omfavnet av bymurer fra 1100-tallet, og i de hvitmalte husene finner man et godt utvalg av lokalt handverk som korkeikprodukter som det lages mye av. Lunsj inkl.

 

Dag 6 Lisboa – Portugals hovedstad

Halvdagsutflukt. Utsjekk fra hotellet i Nazare, og kursen setters mot Portugals hovedstad. Lisboa har flere ganger blitt kåret til Europas vakreste by, og i dag skal vi finne ut hvorfor. Fra São Jorge slottet får vi panoramautsikt over byen. Fra slottet går trappene ned gjennom Alfama, Lisboas eldste kvarter. Katedralen er byens eldste kirke og en av mange severdigheter vi opplever på vår runde. Innsjekk på Hotel Lutecia Smart Design for 2 netter.

 

Dag 7 Utforsk Lisboa på egenhånd

Benytt dagen til å bli bedre kjent med denne flotte byen som ofte sammenlignes med San Franciso pga. sine bytrikker og karakteristiske bro. Prøv kakene i Beléms berømte konditiorier, eller en kaffe på den berømte Café A Brasileira.

 

Dag 8 Hjemtur

Sen utsjekk og formiddagen fri til de siste ærender i Lisboa. Transfer til flyplassen rundt lunsjtider, for innsjekk og hjemreise. Avgang kl. 13:25, via Oslo, ankomst Stavanger 20:25.

 

REISEFAKTA

DATO: 26.03.-02.04. 2019

PRIS: 14 490,- kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 23.01. 2019

PRISEN INKLUDERER:

*Reiseleder fra Boreal Reiser

*Flyreise Stavanger – Lisboa t/r

*Overnatting 7 netter på 4* hotell, inkl. frokost

*4 middager på hotellet i Nazare, inkl. vann og vin

*1 lunsj i Obidos

*Billett til Pena Palasset

*Vinsmaking i Obidos

*Engelskspråklig lokalguide på alle utfluktene

*Program og utflukter som beskrevet

*All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 7 netter: 2 065,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
26/3Vår i PortugalMer enn 814 490,-Bestill