Skip to main content

Vandretur i Tyrol

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Vi har gleden av å tilby våre aktive lesere en fantastisk vandreopplevelse i de vakre Zillertal-Alpene. Fjellandskapet er preget av vidstrakte alpine fjellbeiter, forrevne stier, isbreer og fjelltopper som overstiger tre tusen meter. Velg mellom enkle og litt mer krevende turer som våre lokale guider tilbyr. La kroppen slappe av etter en lang dag på tur. På hotell Blizz finner du alt du trenger for å kose deg. Flott wellnessanlegg med badstue, dampbad og avslappingsrom, nydelig mat og panoramautsikt fra hotellrommet. 

Reisefakta


Dato:                         10.07.2023 - 16.07.2023
Pris:                           kr 18 790.- 
Påmeldingsfrist:      30.04.2023  

Prisen inkluderer:

 •  Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Flyreise Stavanger – München t/r 
 • Busstransfer flyplass - hotell t/r på destinasjonen  
 • 6 overnattinger på hotell Blizz inkl. frokost, i rom med balkong 
 • 6 middager og ettermiddagssnacks på hotellet 
 • Adgang til Wellnessanlegg inkl. badstue, dampbad og avslappingsrom 
 • Gjestekort som gir tilgang til fri lokalbuss i Hintertux og rabattert inngang til 

      lokal frilufts bad 

 • Vandreprogram inkl. valgfri vandring lett/middels med vandreguide 4 dager  

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 6  netter: kr. 1 490,-
 • Taubaner og fjell heiser   

 

Forbehold om endringer i program pga. vær eller andre forhold utenfor vår kontroll. Skulle dette skje vil vi gjøre vårt ytterste for å finne gode alternativer. All ferdsel skjer på eget ansvar, og noe erfaring med fjellturer anbefales. 

For informasjon og påmelding ta kontakt med Boreal Adventure: 
Telefon 51820210  / epost:      reiser@boreal.no 
Les mer her:                               www.borealadventure.no

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-12 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader). Evt. allergier må meldes inn ved påmelding og selv om vi gjør vårt beste for å tilrettelegge og følge opp er vi prisgitt lokal service og kan ikke gi garantier.

Søk reise

Kart

Dagsprogram

 • 10.07.2023: Avreise

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Stavanger lufthavn Sola (SVG) for avreise med Lufthansa kl. 06:55. Mellomlanding i Frankfurt (FRA) før ankomst München (MUC) kl. 11:10. Egen buss tar oss til Østerrike. Ankomst hotell Blizz, vårt hotell for de neste 6 nettene ligger i Finkenberg, en solrik, sjarmerende fjellandsby med ca. 1500 innbyggere. Her har vi det meste inkludert. Rikholdig frokostbuffet for å få en god turstart, ettermiddags snacks og rom med balkong og panoramautsikt. Hotellet har spa-avdelingen med badstue, damp badstue, infrarød kabin, opplevelsesdusjer og avkjølende fotbad.
  Nettside:
  Hotel Blizz
  Finkenberg

  Avreise
 • Dag 1 - 7: I og ved Finkenberg

  Velkommen til fire dager med flotte turer i vakker fauna og flora. Gled dere til herlige sommerdager 840 m.o.h. Vi er omringet av Hintertux-alpene og nasjonalparken Hochgebirgs-Naturpark Zillertaler Alpen som frister med 350 km merkede vandreløyper. Her finnes også lettere, men ikke mindre attraktive alternativer til ekstra krevende høyfjellsruter. Ønsker du å legge opp dine egne turer finnes det varierte og lett tilgjengelige muligheter i nærområdet. Få tips og råd fra lokalguidene våre for å finn akkurat den turen som passer til deg og ditt nivå. For mer informasjon: Zillertal .

  Over fire dager tar lokale vandreførere deg med på utvalgte turer med to forskjellige vanskelighetsgrader. Langs stiene ligger setrer og fjellhytter hvor man kan nyte gode lunsjer mellom vandringene.

  • Liker du å ta det rolig på tur nyte den vakre naturen? Da kan du velge de
  enkle turene. Uten å streve i oppoverbakker kan du komme deg opp i høyden
  ved hjelp av buss og taubane.
  • Er du forholdsvis aktiv og går regelmessig på tur, har vi et litt mer
  utfordrende alternativer til deg. Turene er mer krevende, går gjennom delvis
  bratt terreng med større høydeforskjeller og noe lengre distanser.
  • Er du i tvil om hvilket alternativ du skal velge, snakk med vår vandreguide

  Nettside:
  Hochgebirgs-Naturpark Zillertaler Alpen

  I og ved Finkenberg
 • 13.07.2023: Fridag / På egenhånd

  Hintertux er et paradis for aktive mennesker. I dag er det opp til deg å velge hva du har lyst til å gjøre. Ta en tur inn i en isbre, utforsk en fjellhule eller nyt at skiresortene på isbreen har opp mot 10 heiser og mer enn 20 kilometer med bakker som kan brukes til sommerskiskkjøring. Området har også kjempegode stier for Nordic walking og terengsykkel. Eller bare slapp av! Besøk en av de koselige fjellandsbyene, gå til et av de mange opplevelsesbassengene som er lett tilgjengelig eller bare bruk hotellets spafasiliteter og kos deg med god mat.

  Nettside:
  Hintertux Isbre

  Fridag / På egenhånd
 • 16.07.2023: Hjemreise

  Etter frokost sjekker vi ut av hotellet og starter hjemereisen. På veien til München gjør vi to fine stopper i de kjente vintersportstedene Seefeld og Garmisch. Her blir det tid til å ha lunsj på egenhånd. Innsjekk og avreise med Lufthansa LH119 fra München (MUC) kl. 18.00 via Frankfurt (FRA), ankomst Stavanger lufthavn (SVG) kl 22.25.
  Nettside:
  Seefeld
  Garmisch-Partenkirchen

  Hjemreise