Skip to main content

Usbekistan & Kirgisistan

Pris fra og med:
29 490,-
Dager:12
Avreisedato:03.10.2020
 • Flyreise Stavanger – Tasjkent / Bisjkek – Stavanger
 • Flyreise Tasjkent - Bisjkek
 • Reiseleder fra Boreal Reiser.
 • 11 netter på hotell
 • Full pensjon: alle måltider i Usbekistan/Kirgisistan
 • Utflukter og program som beskrevet inkl. div. billetter
 • Lokalguide på alle utflukter
 • Transport med buss & tog som beskrevet
 • Ørnejakt oppvisning
 • Folkloreshow i Bisjkek
TransportType:Fly
Bestill reise

REISEFAKTA

DATO: 03.-14.10. 2020

PRIS: 29 490,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 30.07. 2020

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 11 netter: 2 650,- kr

Tillatelse til å ta bilder/video kan kreves enkelte steder

Tips til sjåfør/lokalguide

Søk reise

Dagsprogram

 • D1: 03. oktober: Avreise

  Avgang med fly kl.15:50 fra Sola lufthavn, ankomst Oslo 16:45.
  Avgang Oslo kl. 17:45, ankomst Istanbul 22:35.
  Avgang Istanbul kl. 00:30(+1), ankomst Tasjkent 07:00.

  Avreise
 • D2: 04. oktober: Tasjkent

  Vi ankommer Tasjkent, Usbekistans hovedstad, på morgenen, og møtes av lokalguiden som tar oss med til hotellet for umiddelbar innsjekk. Vi hviler ut etter en lang reise før vi drar ut på sightsseing i byen utpå formiddagen. På vår runde ser vi de fleste av Tasjkent sine mest kjente severdigheter som Kukeldash Madrassah (religiøs skole), basaren, Uavhengighetsplassen og klokketårnene.

  Tasjkent
 • D3: 05. oktober: Tasjkent – Bukhara

  Vi tar lyntog fra Tasjkent til Bukhara, en av de eldste byene i østen. Bukhara blir ofte omtalt som "eventyrbyen", pga. sitt vakre orientale preg og trange gater som gjør at det er som å tre tilbake i tid. Vi gjør en runde og ser de mange, vakre utsmykkede bygningene og annet.

  Tasjkent – Bukhara
 • D4: 06. oktober: Bukhara - Samarkand

  Vi drar ut fra Bukhara for å besøke Sitorai Mokhi Hosa – sommerpalasset til den siste emiren. Mausoleet Chor-Bakr er bygget over graven til Abu-Bakr-Said som døde på 900-tallet og regnes som en av de fire etterkommerne av Muhammed. Senere kjører vi til Samarkand hvor vi sjekker inn på hotellet.

  Bukhara - Samarkand
 • D5: 07. oktober: Samarkand – Tasjkent

  Samarkand er sterkt forbundet med Silkeveien, og har en lang og rik historie som knutepunkt mellom Kina og vesten. Ofte omtalt som "Østens Roma" var den i middelalderen kjent som en av verdens vakreste byer. I hjertet av byen ser vi et av Usbekistans viktigste ikoner, Registan torget, med mer. Lyntog tilbake til Tasjkent.

  Samarkand – Tasjkent
 • D6: 08. oktober: Tasjkent – Bisjkek

  Vi forlater Usbekistan og flyr til Bisjkek, hovedstaden og den største byen i Kirgisistan. Ved ankomst drar vi direkte på bysightseeing og ser interessante bygninger, parker og gamle fabrikker fra Sovjet-tiden. Vi opplever folkelivet på Osh-markedet og vandrer i byen med lokalguide.

  Tasjkent – Bisjkek
 • D7: 09. oktober: Bisjkek – Chon Kemin-dalen

  Etter frokost drar vi til Burana-tårnet nær Tokmok som står på UNESCO-listen. Vi spiser lunsj hos en lokal familie i Tokmok, før vi drar videre til Chon Kemin-dalen og sjekker inn på et gjestehus. Ettermiddagen til å utforske landsbyen eller delta på ridetur (ikke inkl.).

  Bisjkek – Chon Kemin-dalen
 • D8: 10. oktober: Chon Kemin-dalen – Issyk Kul-sjøen

  Vår eventtyreise fortsetter gjennom et fantastisk landskap. Boomravinen er et stort juv som er resultat av Tsju-elvens har skjært seg ned gjennom Tian Shan-fjellene. Videre til Issyk Kul som er den nest største høyfjellssjøen i verden. Vi stopper i Cholpon Ata for lunsj og besøk til bl.a. det utendørs etnografiske museet.

  Chon Kemin-dalen – Issyk Kul-sjøen
 • D9: 11. oktober: Cholpon Ata – Karakol

  Vi fortsetter til østenden av innsjøen, nærmere bestemt Karakol. Vi besøker museet og de lokale severdighetene som dunganenes moské og den russiskortodokse katedralen, begge bygd i tre. Middag hos en lokal familie og overnatting i gjestehus.

  Cholpon Ata – Karakol
 • D10: 12. oktober: Karakol – Djety-ravinen – Bisjkek

  Vi følger sørsiden av Issyk Kul-sjøen vestover tilbake til Bisjkek på vår lengste transportetappe. Underveis blir det flere fotostopp i Djety-ravinen for å beundre det flotte landskapet, og forevige den såkalte "knust-hjerte steinen" – som har fått status som nasjonal symbol i Kirgisistan. Stopp i Bokonbaev for lunsj og demonstrajon av ørnejakt. Tilbake i Bisjkek på kvelden

  Karakol – Djety-ravinen – Bisjkek
 • D11: 13. oktober: Ala Archa Nasjonalpark

  Vi drar 40km sør for Bisjkek for å besøke Ala Archa Nasjonalpark. Den spektakulære naturen har fjell opp mot 5000 meter høye, og det finnes over mer enn 20 isbreer. Dette er også hjemmet til den sjelden og sky snøleoparden. I tillegg til grill-lunsj blir det mulighet til å vandre på stier av forskjellig vanskelighetsgrad. På kvelden tar vi del i et tradisjonelt folkloreshow med middag.

  Ala Archa Nasjonalpark
 • D12: 14. oktober: Hjemreise

  Etter frokost drar vi til flyplassen for innsjekk og hjemreise. Avgang fra Bisjkek kl. 10:10, ankomst Istanbul 13:15.
  Avgang Istanbul kl. 15:20, ankomst København 17:35.
  Avreise fra København kl. 20:55, ankomst Sola lufthavn kl. 22:05.

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
3/10Usbekistan & KirgisistanMer enn 829 490,-Bestill

Usbekistan - reiseinformasjon

Ansvarlig ambassade er hjemmebasert ambassadør i Oslo

Reiseinformasjon | Sist oppdatert: 12.02.2019

Kilde: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_usbekistan/id2416307/

 

Sikkerhet

De fleste reiser til Usbekistan gjennomføres uten spesielle problemer. Vær likevel oppmerksom på grenseområdene til Afghanistan, Tadsjikistan og Kirgisistan. 

Det anbefales ikke å reise til grenseområdene mot Tadsjikistan på grunn av risiko knyttet til landminer. I grenseområdene mot Afghanistan og Kirgisistan er det en risiko for udetonerte eksplosiver.

Vær ekstra oppmerksom på grensepasseringer fra Usbekistan til Afghanistan. Disse kan være stengt ved høy bilateral spenning og rundt helligdager. Ved kryssing, benytt offisielle grensepasseringer og sjekk statusen for disse før avreise.

Fergana-dalen er et område med høy spenning. Spesielt etter hendelsene i Andijan i 2005, der flere ble drept etter skyting på demonstranter.

Ved utenlandsreiser er det alltid en mulighet for at man kan bli utsatt for ubehagelige hendelser, vold eller annen kriminalitet. Det er risiko for å bli rammet av terrorangrep de fleste steder i verden. Reisende bør alltid være på vakt og ta generelle forholdsregler.

 • Sørg for å ha reiseforsikring med god dekning
 • Lytt til lokale råd, og følg om mulig med i lokale media
 • Bær alltid godkjent kopi av pass og visum. Oppbevar pass og kopi av pass på forskjellige steder.
 • Unngå store folkemengder som politiske massemønstringer og demonstrasjoner samt steder hvor det er varslet politiske demonstrasjoner.
 • Bruk sunn fornuft. Ferdsel alene nattestid frarådes.
 • Vis aktsomhet i trafikken. Mange ulykker forekommer.

Risiko for terrorhendelser i Usbekistan ansees som lav. Det finnes radikale islamistgrupper som har et uttalt mål om å opprette et islamsk kalifat i Sentral-Asia. Vestlig personell og interesser er i liten grad målet for slike grupper.

Det er utbredt intoleranse mot homofili, som er straffbart med inntil tre års fengsel i Usbekistan.

Usbekistan ligger i en aktiv seismisk sone. Et jordskjelv i 1966 ødela store deler av hovedstaden Tasjkent, til tross for at det målte kun 5.2 på Richters skala. Siden 1966 har det vært en rekke alvorlige jordskjelv i landet. Det seneste store jordskjelvet, som målte 6.1 og drepte 13 personer, skjedde i juli 2011 i Fergana-dalen.

Norske borgere som oppholder seg i kortere eller lengre perioder i Usbekistan oppfordres til å registrere seg på reiseregistrering.no.

Nødtelefoner: Brann 001, politi 002, ambulanse 003, gasslekkasje 104. 

I krise og nødsituasjoner kan reisende kontakte UDs døgnoperative senter på tlf: +47 23 95 00 00 eller pr e-post: UDops@mfa.no

Ingen internasjonale reiseforsikringsselskaper er etablert i Usbekistan. 


Innreise

Det gjøres oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endre seg. Utenrikstjenesten har ikke ansvar for om følgende informasjon om innreisebestemmelser eller krav til visum endres på kort varsel. Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokument er gyldig for innreise og gjøre seg kjent med de til enhver tid gjeldende innreisebestemmelser til det enkelte land.

Usbekistan er visumfritt for norske borgere med opphold inntil tretti dager. Mer om landets visumbestemmelser kan du lese her.

Utførselsbestemmelser fra Usbekistan og innførselsbestemmelser til Norge bør sjekkes individuelt etter varetype. Typiske turistinnkjøp er tepper, håndverk av tre, stein, keramikk, silke og kunstverk. Tepper og malerier må registreres før utførsel. Sørg for at selger skaffer nødvendig eksportlisens.

Innførsel av varer fra Usbekistan til Norge er underlagt normale innførselsbestemmelser. Sjekk av disse før kjøp i Usbekistan anbefales.

 

Helse

Sykehusene er av dårlig standard sammenlignet med europeiske forhold. Ved alvorlig sykdom anbefales transport til utlandet.

Ingen vaksinasjon er påkrevet for å reise til Usbekistan, men å drikke vann fra springen anbefales ikke. Flaskevann er imidlertid lett tilgjengelig, og maten er jevnt over av bra kvalitet.

Sykehusene er av dårlig standard sammenlignet med europeiske forhold. Ved mindre alvorlig sykdom, kan hotellene anbefale en lege. Ved alvorlig sykdom anbefales transport til utlandet. Det er derfor viktig å ha en god reiseforsikring før avreise.

For offisielle helsefaglige reiseråd henvises det til Folkehelseinstituttets nettsider.


Praktisk informasjon

Usbekisk er det offisielle språket. Russisk snakkes av de fleste. Få behersker engelsk.

Usbekistan ligger i tidssonen UTC +5 og har ingen veksling mellom sommer- og vintertid.

Telefonsystemet kan være ustabilt og myndighetene har hatt lav terskel for å stenge kommunikasjonslinjer. GSM er tilgjengelig i Usbekistan og dekker nå stort sett hele landet. Telefontjenester på hotellene er svært dyre, og det anbefales å sjekke prisene for bruk av mobiltelefon. Det er stram kontroll med Internett. Det finnes internettkafeer i Tasjkent og andre store byer.

Usbekisk som (UZS) ble introdusert som nasjonal valuta i november 1993 som erstatning for sovjetisk/russisk rubel. Selv om priser ofte oppgis i USD, er det kun UZS som er lovlig betalingsmiddel. Se dagens kurs her.

Usbekistan benytter 220 volt med standard europeisk støpsel. Strømtilførselen er stort sett stabil i byene, men det forekommer strømbrudd/rasjonering i perioder på landsbygda.

Bankene er normalt åpne 09.30–16.00 på hverdager, offentlige kontorer 09.00–18.00 på hverdager, butikker 10.00–20.00, matbutikker ofte lenger. Matmarkedene er åpne hver dag året rundt.

Usbekistan har ørkenklima med lange, varme somre (ofte over 40 °C) og milde vintre. Nedbør hovedsakelig om vinteren og våren. Gjennomsnittstemperaturen er +27 °C om sommeren og -2 °C om vinteren (men kan falle helt til -40°C).

Faste helligdager: 1. januar (1. nyttårsdag), 8. mars (kvinnedagen), 21. mars (Navruz, vårsolverv), 9. mai (minne- og æresdagen), 1. september (uavhengighetsdagen/nasjonaldagen), 1. oktober (lærernes dag), 8. desember (grunnlovsdagen). Bevegelige helligdager: Id-ul-Fitr, slutten på Ramadan og Id-ul-Azha, slutten på hajj.

Det finnes bilutleiefirmaer i Usbekistan, men det anbefales å leie bil inkludert sjåfør. Veistandarden er lav og skiltingen dårlig. De færreste snakker engelsk og kjørekulturen er forskjellig fra den europeiske. Bil med sjåfør kan bestilles gjennom de fleste hoteller i Tasjkent. Det anbefales å ta kun offentlige. Prisen bør avtales på forhånd, og pruting er tillatt, særlig for lengre turer. Tasjkent har et pålitelig metrosystem, men det er stor trengsel i rushtiden. Jernbanen kan oppleves som nokså ukomfortabel, bortsett fra de moderne hurtigtogene fra Tasjkent til Samarkand og Bukhara (som ansees som tryggere enn buss eller bil). Uzbekistan Airways har ruter mellom blant annet Tasjkent og Samarkand, Bukhara, Andijan, Khiva, Navoi og Namangan.

Usbekisk er det offisielle språket i landet. Russisk snakkes av mange i byene. Få behersker engelsk. På de større og mer populære hotellene og noen restauranter snakker som oftest de ansatte noe engelsk.

Usbekistan er et konservativt samfunn. Det legges stor vekt på høflighet og respekt, særlig overfor kvinner. I møtesammenheng bør man bruke formelt antrekk. Også i uformell sammenheng er usbekere gjerne velkledde, kvinner gjerne i tradisjonell drakt. Usbekere er meget gjestfrie, og inviterer gjerne gjester på middag, sightseeing osv.

På de største hotellene i Tasjkent finnes det minibanker som aksepterer blant annet Visa og MasterCard. Minibankene utbetaler usbekiske som (UZS) eller USD. Det er mulig å veksle USD og euro i banker eller offisielle vekslingskontorer på de større hotellene. Det er straffbart å veksle på svartebørsen. Enkelte restauranter og butikker i Tasjkent aksepterer kredittkort, men det kan medføre et gebyr på opptil ti prosent. Til tross for at priser ofte oppgis i USD, er det ulovlig å betale med USD i Usbekistan.

Det frarådes å fotografere sensitive områder, for eksempel myndighetsbygninger, infrastruktur og militære installasjoner. Det er strenge straffer for bruk og besittelse av narkotika. Promillegrensen i Usbekistan er satt til 0.

Kirgisistan - reiseinformasjon

Ansvarlig ambassade er hjemmebasert ambassadør i Oslo

Reiseinformasjon | Sist oppdatert: 19.07.2018

Kirgisistan er generelt et trygt land å reise i.

 

Sikkerhet

Trafikkbildet kan være kaotisk og det er mye uvettig kjøring. Mørkekjøring på landeveier frarådes. Rasutsatte veistrekninger er sjelden sikret. Enkelte strekninger kan være ufremkommelige på vinterstid. Det anbefales ikke å ferdes utendørs alene i de store byene etter mørkets frembrudd.

Det er viktig å ta forholdsregler i Ferganadalen samt i de øvrige grenseområdene til Usbekistan og Tadsjikistan på grunn av landminer.

Kirgisistan ligger i et seismisk aktivt område.

Risiko for terrorhendelser i Kirgisistan anses som lav, men kan ikke utelukkes.

Nordmenn som reiser til Kirgisistan bør ha gyldig reiseforsikring ettersom folketrygden ikke dekker utgifter i forbindelse med sykdom eller ulykker. Alle som skal til regionen bør registrere seg på reiseregistrering.no.

Kirgisistan har et noe mer aktivt sivilsamfunn og mindre stabilt politisk system enn sine naboer, og det er ofte demonstrasjoner og protester i flere av landets byer. Selv om de fleste foregår på fredelig vis, har det hendt at disse har ført til større opptøyer.  Det anbefales derfor å unngå bydeler hvor det planlegges slike demonstrasjoner. Det forekommer at demonstranter blokkerer veier.

I krise- og nødsituasjon kan publikum kontakte UDs døgnoperative senter på tlf: +47 23 95 00 00. E-post: UDops@mfa.no

Hvem kan be om bistand?

Alle norske statsborgere kan be om bistand, men også flyktninger eller statsløse personer bosatt i Norge kan påregne hjelp under midlertidig opphold i utlandet. Personer som flytter til utlandet for å bosette seg der eller for å oppholde seg der i minst seks måneder, skal før utreisen melde fra til folkeregisteret i bosteds- eller oppholdskommunen.


Innreise

Det gjøres oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endre seg. Utenrikstjenesten har ikke ansvar for om følgende informasjon om innreisebestemmelser eller krav til visum endres på kort varsel. Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokument er gyldig for innreise og gjøre seg kjent med de til enhver tid gjeldende innreisebestemmelser til det enkelte land.

Kirgisistan opphevet sommeren 2012 visumkravet for statsborgere i 44 land – inkludert norske statsborgere. Det nye visumfrihetsregimet gir rett til å oppholde seg visumfritt i Kirgisistan i inntil 60 dager.

Det anbefales å bære med seg pass, da en plikter å kunne legitimere seg. Alternativt er det vanlig praksis at passet legges igjen på hotellet og at man fremviser kopi.

Nordmenn med interesser som ikke faller innenfor det nye visumregimet kan søke om visum ved Kirgisistans ambassade i Berlin: 

Botschaft der Kirgisischen Republik in der BRD
Otto-Suhr-Allee 146 10585 Berlin, Tyskland
Telefon: +49 (30) 34 78 13 38, faks: +49 (30) 34 78 13 62
E-post: info@botschaft-kirgisien.de
Hjemmeside: http://www.botschaft-kirgisien.de/ 


Helse

Vaksiner det kan være aktuelt å ta før innreise til Kirgisistan kan blant andre være hepatitt A, difteri og tetanusvaksine, tyfoidfebervaksine.

For oppdaterte anbefalinger om vaksinasjon før avreise, se informasjon fra Folkehelseinstituttet.

Sykehusene i Kirgisistan holder ikke vestlig standard, og med unntak av noen få institusjoner i hovedstaden er det så som så med både kompetanse og materiell. Det er ikke vanlig at helsepersonell kan vestlige fremmedspråk.

For øyeblikkelig hjelp: 

Ministry of Emergency Situations (24hrs) Tel. +996 322 221 844
+ 996 312 544 669
Mob. +996 770 800 444
Tel. +996 322 221 844
+ 996 312 544 669
Mob. +996 770 800 444

Healthy Healing Association of Administrative Department of the President Tel.: +996 312 62 15 75 (24 hours)
Tel.: +996 312 66 03 98
Fax: + 996 312 62 64 91 110 Kievskaya Str, Bishkek

Merk at Folketrygden normalt ikke dekker utgifter som nordmenn i Kirgisistan måtte ha i forbindelse med sykdom og ulykker. Det er derfor sterkt å anbefale å ha gyldig reiseforsikring. Vann fra springen anbefales ikke til matlaging og drikke. Vann på flaske fås kjøpt overalt i Kirgisistan. 


Praktisk informasjon

For å ringe til Kirgisistan fra Norge tast +996 og deretter telefonnummeret. Telefonlinjene er av varierende kvalitet, og det er dyrt å ringe til utlandet, ikke minst fra hotelltelefoner. GSM-dekningen er god i byene. For å ringe til Norge fra fasttelefon, tast 0047 fulgt av telefonnummer i Norge, fra mobil bruk +47 og ikke 0047 som forvalg.

Kirgisistan ligger i tidssonen GMT +6.

Spenningen på strømnettet i Kirgisistan er 220 volt, 50 hz. Kontaktpluggen er den samme som i Norge. Internettdomenet er .kg. Nettet er relativt godt utbygget i Bisjkek, og trådløs tilgang er stadig vanligere på hoteller. Nasjonal valuta er som. Visa og i noe mindre grad MasterCard er begge brukbare i de store byene, men vær oppmerksom på at tapping og misbruk av kort forekommer. Kredittkort kan brukes på de fleste større hoteller, og bankautomater er vanlig i alle større og mellomstore byer. Det er relativt uvanlig, men ofte mulig, å betale med kort på restauranter.

Utenfor de store byene kan man fortsatt ofte kun betale med kontantbeløp og ikke med kort. Man bør kun veksle penger hos offentlige godkjente pengevekslere. Det er lettest å få vekslet amerikanske dollar, euro, russiske rubler og kinesiske yuan.

Banker og offentlige kontorer har vanligvis åpent hverdager 0900-1800, med en pause på en time eller to midt på dagen. Lørdag er offentlige kontorer stengt, mens banker normalt er åpne til klokken 14 eller 15. Supermarkeder og øvrige forretninger holder åpne alle dager fra ca. 10:00 til 2100, ofte lenger (en del holder stengt søndager).

I hele landet forekommer det periodiske strømbrudd. Enkelte områder kan være uten strøm opptil seks timer per dag.

Offisielle høytidsdager i Kirgisistan: 1. januar- første nyttårsdag, 7. januar- russisk ortodoks jul, 23. februar- de væpnede styrkers dag, 8. mars- den internasjonale kvinnedagen,  21. mars- Nauryz Meyrami (tradisjonell vårfeiring), 24. mars - markering av marsrevolusjonen, 1. mai - arbeidernes internasjonale kampdag, 5. mai - grunnlovsdagen, 9. mai - seiersdagen (2. verdenskrig), 31. august - uavhengighetsdagen (Sovjetunionen).

Muslimske høytidsdager som varierer fra år til år er for 2015 følgende: 3. januar - Moulid an-Nabi (geburtsdagen til Profeten Muhammed), 17. juni - Ramadan (fasten), 18. juli - Eid al-Fitr (to-tre dagers feiring av slutten av fasten, Ramadan), 23. september - Eid al-Azha (offerfest).

Befolkningen i Kirgisistan er vennlig og gjestfri og ønsker at besøkende skal få et hyggelig opphold. Likevel risikerer man av og til å møte på enkelte som ser på service som et fremmedord.

Kirgisistan har et sekulært styresett og religion er relativt lite fremtredende i det offentlige rom. De fleste kirgisere er sunnimuslimer. Sør-Kirgisistan er mer tradisjonelt enn nord. Som reisende bør du respektere lokale tradisjoner og skikker og være oppmerksom på at dine handlinger ikke støter kulturen og religionen i landet. Det er ingen spesielle kleskoder eller restriksjoner på konsum av alkohol. Kirgisere vil i mange sammenhenger kle seg mer pyntet og formelt enn nordmenn.

Kirgisisk er offisielt språk, men russisk har også offisiell status og er mye brukt, særlig i hovedstaden Bisjkek. Kunnskaper i andre fremmedspråk er begrenset, men engelsk er på fremmarsj også her. 

Vær varsom med å ta bilder på steder som kan oppfattes å ha militære- og/eller sikkerhetsmessige interesser. All besittelse og bruk av narkotika er totalt forbudt og kan føre til lange fengselsstraffer. Det anbefales å bære med seg pass eller en bekreftet kopi av passet til enhver tid. Politiet har myndighet til å arrestere enhver person som ikke kan legitimere seg.

Norges konsulat i Kirgistan:

Aizhan Chynybaeva
Privat adresse: Tash dobo street, Ala-Archa, house 36,
Telefon: +996 555 822 239
E-post: achynybaeva@gmail.com

Postadresse: 429 "b", 5th floor, Frunze Street, 720011 Bisjkek, Kirgisistan
Kontoradresse: Club Hotel Dostuk, 429 "b", 5th floor, Frunze Street, 720011, Bisjkek, Kirgisistan
Telefon: +996 312 433 888; +996 312 433 777, telefaks: +996 312 43 71 85
E-post: hotel@clubhotel.kg