Skip to main content

Tyrol og Bodensjøen - på hjul og skinner

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

En tur gjennom hjertet av naturskjønne Tyrol, fra de høyeste toppene til idylliske Bodensjøens bredd. Ved å reise med buss og utvalgte tog får vi god tid til å beundre det vakre landskapet, kjente landsbyer og storbyer som Salzburg og München.

 

Dato:  11.07. – 16.07  2022

Pris: kr 17 950,-

Påmeldingsfrist:  15.05. 2022 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 5 netter: kr. 1 800,-
 • Tips til buss sjåfør, lokale guider

 

Påmelding på nettside Boreal Adventure www.borealadventure.no    

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 7-10 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Til Salzburg

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Sola lufthavn for innsjekk. Avreise med KLM kl 06:20, mellomlanding i Amsterdam, ankomst München kl. 10:50. Videre med egen buss til Salzburg, en av de vakreste byene i Mellom-Europa og kjent som hjembyen til Mozart. Lokalguide viser oss det historiske sentrumet og du får litt tid på egenhånd til å utforske de vakre gatene. Overnatting på Hotel Mercure Salzburg City 4*.

  Til Salzburg
 • Dag 2: Salzburger Land & Tyrol

  Vår reise går gjennom Salzburger Land med stopp i Kitzbühl. Videre til naturskjønne Zillertal for opplevelsestur med damptog på smalsporet jernbane til Inndalen. Her skal vi bo meget bra på feriehotellet Schwarzbrunn i 2 netter. Hotellet ligger landlig til med inne- og utebasseng og eget velværeanlegg. Her kan vi nyte omgivelsene og slappe av 2-3 timer før middag.

  Salzburger Land & Tyrol
 • Dag 3: Opplevelser i Tyrol

  En fin dag venter oss i Inndalen. Først med besøk i Swarovski Krystallverden med sine glitrende sanserom og en hel verden med alt i krystall. Etter et besøk i utsalget kjører vi inn til Innsbruck for et formiddagsbesøk. En byguide tar oss med på en kort runde i det historiske sentrumet og deretter passer det med en lunsj i gamlebyen. Vel tilbake på hotellet har vi mulighter til å besøke det flotte spa-anlegget, ta behandlinger eller svømme i friluftsbassenget på taket med utsikt mot fjelltoppene. Vi kan også ta en times vandretur opp gjennom Wolfsklamm med bevertning på klosteret St. Georgenberg.

  Opplevelser i Tyrol
 • Dag 4: Til Bayern & Bregenz

  Fra Innsbruck til Garmish-Partenkirchen i Bayern reiser vi med regionaltog langs bratte fjellsider og gjennom den kjente vintersportsbyen Seefeld. Vi besøker Olympia anlegget i Partenkirchen og har lunsjstopp i sentrum. En av turens mange høydepunkter er tannhjulstoget som tar oss opp mot Zugspitze. Etter en liten gondoltur er vi på Tysklands høyeste topp hele 2962 meter over havet. På klare dager er utsikten spektakulær! Vi fortsetter inn i Østerrike og kommer ned til Bregenz som ligger vakker til ved Bodensjøen. Her hvor Tyskland, Østerrike og Sveits møtes skal vi bo 2 netter.

  Til Bayern & Bregenz
 • Dag 5: Mainau & Bodensjøen

  I dag har vi en avslappene tur langs tysk side av den vakre innsjøen. Vi tar båt fra Meerseburg over mot Konstanz. Mainau er navnet på en privat øy, kjent som "blomsterøya i Bodensjøen". Tusenvis av roser og tropiske planter venter oss. En guide tar oss med blant denne fargerike plantefloraen. Etter 3 retter lunsj i nydelige og avslappende omgivelser følger vi innsjøens sydlige bredd på sveitsisk side. Vi avslutter vår alpine reise med en hyggelig kveld i Bregenz.

  Mainau & Bodensjøen
 • Dag 6: München og hjemreise

  Turen går til Bayerns hovedstad München. Vi får oppleve sentrum på egenhånd før siste etappe til flyplassen. Avreise med KLM kl 17:50 med mellomlanding i Amsterdam og ankomst Sola lufthavn kl 22:25.

  München og hjemreise