Skip to main content

Tallinn & Riga

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med til de baltiske landene som er blitt et utrolig populært reisemål de seneste årene, Tallinn og  Riga blir besøkt av tusenvis av nordmenn hvert år. Gamlebyene her er meget godt bevart. Etter løsrivelsen fra Sovjetunionen i 1991 har det skjedd store endringer i de Baltiske stater. En ny æra begynte med EU medlemskapet. Men fortsatt finner man historie og en spesiell atmosfære.  Gamlebyen i Tallinn står på UNESCO`s verdensarvliste. Hvem som helst kan bli tiltrukket av de smale gatene med brostein og byens høye tårn.

 

Dag 1

Vi kjører Sørlandet til Sandefjord og sjekker inn på Colorline sitt nyeste skip Color Hybrid med avgang kl 17.00 til Strømstad. Om bord har vi reserverte plasser i Buffet restauranten. Etter ankomst Strømstad kjører vi til  First Hotel Royal Säffle.

 

Dag 2

Frokost og avreise til Stockholm, sjekker inn på Tallink Silja Line sin ferge til Riga. Ombord får vi tildelt våre innvendige lugarer og har muligheten til å bli bedre kjent med skipet.  Oppleve utseilingen i den vakre svenske skjærgården før vi treffes til middagsbuffet. Etter middag har vi muligheten til å nyte kveldens undeholdning.

 

Dag 3

Frokost ombord, ved ankomst Riga kl. 11:00 står vår lokal guide som skal vise oss Riga. Vi avslutter turen med felles lunsj. Innsjekk , Radisson Blu Hotel Latvija . Ettermiddagen til fri diposisjon før vi treffes til felles middag på hotellet.

 

Dag 4

Frokost og tid på egenhånd før vi samles i bussen og kjører til Tallinn og sjekker inn på  Tallink Spa & Conference Hotel. Til kvelden samles til middag.

 

Dag 5

Frokost før vi møter vår lokalguide kl. 10:00 som viser oss byen. Vi avslutter ved torget i gamlebyen og har tid på egenhånd. Til kvelden samles vi til felles middag og hyggelig drøs på hotellet.

 

Dag 6

Frokost. Formiddagen til fri disposisjon før vi sjekker inn på Tallink Silja Line sin cruiseferge  til Stockholm med avgang kl 18.00.  Om bord får vi tildelt våre innvendige lugarer og kan anbefale å se utseilingen av Tallin før vi treffes til middagsbuffet og kveldens underholdning.  

 

Dag 7 - 8

Frokost om bord før ankomst Stockholm kl.10:00. Her står vår lokalguide som skal vise oss Stockholm.  Vi får høre om byens severdigheter, se Stockholm slott og Gamla Stan før vi kjører mot gamlelandet for overnatting og tilbake til våre hjemsteder. 

 

Pris 11 890,-

 

Prisen inkluderer:

Reiseleder fra Boreal Reiser

Colorline, Sandefjord – Strømstad

Tallink Silja line, Stockholm-Riga 

Tallink Silja Line, Tallin-Stockholm

7 overnattinger m/frokost.

Lokalguide i Stockholm, Tallinn og Riga m/lunsj

 

Ikke inkludert:

Enkletrom/singel lugar, kr 2 500,-

Søk reise