Skip to main content

Sykkeltur i Moseldalen og Rhindalen

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Sykkelferie fra landsby til landsby i vakre Moseldalen. Velg mellom trekk sykkel eller el-sykkel. Reiseleder og bagasjeservice er med for en vellykket tur. Opplev de beste distrikter i vinområdet Mosel.

 

Reisefakta

Dato:  17.-23.08  2020

Pris: kr 17 200,-

Påmeldingsfrist:  15.05. 2020 

 

Prisen inkluderer:

Flyreise  Stavanger – Frankfurt t/r

Reiseleder fra Boreal Reiser

Busstransfer Frankfurt- Trier/Koblenz – Frankfurt

Inngang til Kaiserthermalbad  i Trier

Leie av Treksykkel 21 gir

6 overnattinger i utvalgte middelklasse hoteller

6 buffetfrokoster

6 middager

1 vinprøve i Moseldalen

Båttur på Rhinen med sykkel Koblenz – St Goarshausen

Lokal reiseleder/guide  til disposisjon for gruppen

Koffertservice/transport mellom hotellene

Kartmateriell/rutebeskrivelse 1 pakke pr rom

 

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 6 netter: kr 1560,-

Leie av  El-sykkel: kr 900,-

 

Påmelding til Boreal reiser: Treskeveien 5, 4043  Hafrsjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring medfører merkostnader).

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Avreise med SAS fra Stavanger Lufthavn Sola kl. 07:40, ankomst Oslo 08:35. Videre kl. 09:15, ankomst Frankfurt 11:20. Etter ankomst transfer med egen buss til Trier, Tysklands eldste by, for overnatting. Her kan man besøke Keiser Mineralbadene. Vi har frokost og middag på utvalgte hoteller som gjerne tar imot sykkelturister. Under sykkeletappene vil lokal representant sykle samme rute og være til stede som service medarbeider i tillegg til reiseleder fra Boreal Reiser. Det blir organisert transport av bagasjen mellom hotellene. Det utleveres rutebeskrivelse/kart slik at du kan sykle i ditt tempo. Under turen besøker vi også en vingård. Kan vi få det bedre?

  Avreise
 • Dag 2: Trier – Trittenheim

  Vi ser først det romerske amfi og byporten Porta Nigra som er den eldste romerske byporten nord for alpene, før vi starter på sykkelturen langs Mosel. På strekningen kan vi lære om druesorter før vi avslutter med vinsmaking. Distanse: ca 40 km.

  Trier – Trittenheim
 • Dag 3: Trittenheim – Traben Trabach

  Opplevelsen fortsetter i Neumagen-Dhron som er Tysklands eldste vinlandsby. Forbi Piesport ankommer vi kjente Bernkastel-Kues, og blir imponert over det store antallet bindingsverkshus. Her passer det godt å smake på rieslingvinen Bernkastler Doctor. Vi ankommer så vindistriktet Kröver Naktarsch. Her kan man om ønskelig ta en tur med elvebåt å se vinmarkene fra en annen vinkel (tillegg) Ankomst Traben-Trarbach kjent for flott arkitektur i jugendstil. Distanse: ca 50 km.

  Trittenheim – Traben Trabach
 • Dag 4: Traben Trabach – Cochem

  Nye opplevelser venter og vi anbefaler gjerne en stopp i Enkirch. Videre gjennom vindistriktet Zeller Schwarze Katz. Vi besøker Berlstein før vi ankommer kjente Cochem. Besøk gjerne slottet fra det 1100 århundre. Distanse: ca 55 km.

  Traben Trabach – Cochem
 • Dag 5: Cochem - Koblenz

  Etter en kortere etappe tar vi en avstikker opp til middelalderslottet Eltz, som regnes som en av de fineste i Tyskland. Nyt utsikten før vi sykler ned til sykkelveien langs elven. Vi passer en rekke koselige landsbyer før vi kommer ned til byen Koblenz. Her møtes Mosel og Rhinen, ta gjerne en spasertur i det hyggelige sentrumet. Distanse: ca 50 km.

  Cochem - Koblenz
 • Dag 6: Koblenz – St Goarshausen – Koblenz

  Vi går om bord i en elvebåt og følger Rhinens vakreste partier til St. Goarshausen. Vi ser det myteomspunnede Lorelei-klippen som ligger ved den smaleste delen av Rhinen. Siden følger vi sykkelveien langs bredden via byene Boppard og Lahnstein, ned til Koblenz. Vår sykkelreise har sin slutt og vi nyter oppholdet i Koblenz og mimrer over alle opplevelsene på turen. Distanse: ca 40 km.

  Koblenz – St Goarshausen – Koblenz
 • Dag 7: Hjemreise

  Transfer med egen buss til Frankfurt for innsjekk og hjemreise. Avgang med SAS kl. 12:00, ankomst Oslo 14:00. Videre til Stavanger15:10, ankomst Sola lufthavn 16:05.