Skip to main content

Syd Sverige

Pris fra og med:
10 790,-
Dager:6
Avreisedato:15.07.2020
 • Bussreise
 • Reiseleder fra Boreal Reiser
 • Fergeoverfart Sandefjord - Strømstad med middag
 • 1 overnatting, Best Western Arena Hotell i Vânersborg inkl. fokost
 • 3 overnattigner på Clarion Colletion Hotel Packhuset inkl. 3 frkost, 3 middager
 • 1 overnatting Middelfart/Kolding inkl. 1 frokost og 1 middag
 • 1 lunsj Solliden
 • Utflukter og innganger som beskrevet
Bestill reise

Sydsvenske høydepunkter med smak av Danmark    15.07–21.07                                           

Dette er en busstur som går til Småland og Øland med tur gjennom Danmark. Utreisen er en fin fergetur mellom Sandefjord og Strømstad. Det blir omvisning på Sveriges eldste Glassverk Orrefors Kosta Boda. Sightseeing i Kalmar som har mye historie, kunst og kultur og besøk på Kalmar Slott. Heldagsutflukt til øya Øland med sitt flotte landskap. Omvisning i Sollidens slottspark, sommerslottet til den svenske kongefamilien.  Vi kjører over den imponerende Øresundsbroen som forbinder Sverige med Danmark. Det blir besøk i København med aneldning til å vandre på Strøget og Nyhavn . Turen er lagt opp som en rundreise med nye strekninger og nye opplevelser hver dag.

REISEFAKTA

PRIS: Kr 10 790,-

DATO:15.07 – 20.07

PÅMELDING ØNSKES INNEN:TA KONTAKT

INKLUDERT:

Bussreisen

Reiseleder fra Boreal Reiser

1 Fergeoverfart Sandefjord-Strømstad med middag

1 Fergeoverfart Hirtshals-Kristiansand med buffet

1 Overnatting Best Western Arena hotell Vänersborg inkl. 1 frokost

3 Overnattinger Clarion Collection Hotel Packhuset inkl. 3 frokoster og 3 middager

1 Overnatting Middelfart/Kolding inkl. 1frokost og 1middag

1 Lunsj Solliden

Utflukter og innganger som beskrevet

IKKE INKLUDERT:

Enkeltrom:Kr 2 950,-

Drikke til måltider

Tips til lokalguide

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: På denne turen skal vi oppleve mye nytt og kjekt. Det blir omvisning på Orrefors Kosta Boda. Sightseeing i Kalmar og besøk på Kalmar Slott. Heldagsutflukt til øya Øland. Omvisning i Sollidens slottspark. Det blir et opphold i København. Turen er lagt opp som en rundreise med nye strekninger og nye opplevelser hver dag.

  Avreise fra Stavanger og Sandnes med muligheter for påstigning underveis. Turen går langs Sørlandet med stopp underveis. Fremme i Sandefjord innsjekk og avreise til Strømstad. Koldtbord og muligheter for taxfreehandel. Fra Strømstad går turen til Vänersborg, innsjekk og overnatting ved Best Western Arena hotell.

 • Dag 2: Orrefors Kosta Boda Glasverk

  Frokost, utsjekk og avreise. Vårt besøk i dag er lagt til på Orrefors Kosta Boda glasverk i Småland. Kosta er idag Sveriges eldste glassbruk i virksomhet, her har ovnene vært igang siden 1742. Etter oppholdet her går turen til Calmar. Innsjekk og overnatting ved Clarion Collection Hotel Packhuset som blir vår base de neste tre nettene. Her har vi frokost og middag inkludert hver dag.

 • Dag 3: Kalmar med histore, kunst og kultur

  I Kalmar er det historie, kunst og kultur. Vi blir med lokalguide på en 2 timers byrundtur og blir nærmere kjent med denne byen. Det blir besøk på Kalmar Slott med guiding i Paradebygningen. Slottet er et symbol for Kalmar. Det bærer en historie med storpolitikk, hoffintriger, storminger og krig. Idag er slottet folkelig og i allerhøyeste grad et levende slott.

 • Dag 4: Øland

  Dagens utflukt går til Øland. Vi kjører over Ølandsbroen som er 6072 meter lang. Her finner vi drøyt 30 mils kyst med mange badestrender, flere enn 75 naturreservat, Store Alvaret og verdensarven Søndre Ølands landbruksområder. Det vokser 32 forskjellige okideer på øya. Den svenske kongefamiliens sommerparadis gjennom generasjoner, Solliden, finner vi også her. Når vi går gjennom porten til Sollidens slottspark er det et spesielt miljø som innbyr til spasertur og oppdagelser. Vi spiser lunsj her.

 • Dag 5: Farvel med Sverige og videre til Danmark

  Etter dagens frokost sier vi farvel til Sverige og kjører over Øresundsbroen som forbinder Sverige med Danmark. Øresundsforbindelsen består av en 15.9 lang strekning med jernbane og motorvei som åpnet 1.juli 2000. Danmarks hovedstad kjører vi innom og har et opphold. Her er det mulig å vnadre på "Strøget", eller ta en tur i Nyhavn. Turen går videre over Sjælland og Fyn. Overnatting ved hotell i Middelfart/Kolding. Middag.

 • Dag 6: Hjemreise

  Frokost, utsjekk og avreise. Turen går på motorvei til Hirtshals. Innsjekk ved ColorLine og avreise med Superspeed1 kl. 1215. Ombord har vi reserverte sitteplasser i buffetrestauranten Catch me if you can, inkludert mat og drikke. Beregnet ankomst Kristiansand kl. 1530. Det kjøres tilbake til våre hjemsteder.

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
15/7Syd svenske høydepunkterMer enn 810 790,-Bestill