Skip to main content

Svalbard, isbjørnens rike

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Svalbard, det ekte Arktis og hjem til over 3000 isbjørner! Svalbard er en norsk arktisk øygruppe på toppen av verden med uendelige områder med uberørt og rå villmark. Den arktiske stillheten på Svalbard skaper en helt spesiell stemning, og vi opplever en ro du knapt finner noe annet sted i verden. Vi blir fort en del av det vakreste arktiske eventyret du noensinne kunne drømt om. Majestetiske fjell, uendelige isbreer og et rikt dyreliv dominerer landskapet. Bare 130 mil fra Nordpolen bor vi i verdens nordligste bysamfunn, Longyearbyen. Selv midt i byen kommer vi så tett på den uberørte villmarken at det tar pusten fra deg. Mai er midnattssola på plass og du kan mer eller mindre dra på tur hele døgnet, og nyte den vanvittig vakre naturen, de snøkledde fjellene og hvite viddene. Snøscooter turer og hundekjøring som vil gi en enorm mestringsfølelse når du styrer åtte ivrige polarhunder ut i ødemarken. Vi bor godt på Longyearbyens mest sentrale hotell.  Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen hotell.  I Longyearbyen er det midnattssol allerede fra 20. april. Bli med og opplev denne unike øygruppen med sin helt spesielle plassering i Arktis.

 

PRIS: Kr 11 990,- pr person i dobbeltrom.

PRISEN INKLUDERER:

 • ·         Fly fra Stavanger til Svalbard tur/retur.
 • ·         Reiseleder fra Boreal Adventure
 • ·         Opphold 3 netter inkludert frokost på hotell Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen
 • ·         Transport mellom flyplassen og hotell.
 • ·         Sightseeing i Longyearbyen.
 •  

Tillegg:

 • ·         Enkeltromstillegg 3 netter kr 2 500,-
 • ·         Utflukter: Isgrotte, Snøscooter safari, båttur til Nordenskjoldbreen, gruvebesøk, vilmarksaften.

 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1

  Møt vår reiseleder, Trygve Byrkjedal på Stavanger lufthavn for innsjekk og avreise. Flyavgang kl. 07:00 via Gardermoen til Svalbard hvor vi lander kl. 12:40. Ett eventyr på 78 grader nord har begynt. Vi starter med sightseeing får innblikk i Longyearbyens severdigheter og utrolige historie før vi blir kjørt til Longyearbyens mest sentrale hotell Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen for innsjekk. Ettermiddagen til fri disposisjon eller valgt utflukt.
  Nettside: Radisson Blu Polar Hotel

 • Dag 2 og 3

  To hele dager har vi til å utforske Svalbards uberørte villmark, eller kos deg i den lille metropolen Longyearbyen, med et rikt tilbud av kultur, mat og shopping. Vi hjelper deg å finne svalbardopplevelsen som passer for deg! Svalbard tilbyr utallige valgfrie utflukter. Vi kan anbefale Snøscooter tur, båttur til russiske gruvebyen Pyramiden. Hundeslede, Isgrottetur, gruvetur og villamarksaften. Fascinerende utflukter selv for den mest erfarne globetrotter.

 • Dag 4

  Vi nyter en lang og god frokost og formiddagen i Longyearbyen før tiden er kommet til å ta farvel med Svalbard. Vi blir kjørt til flyplassen med flyavgang kl. 14:45 via Gardemoen til Stavanger lufthavn med ankomst kl. 22:40 med mange gode opplevelser i bagasjen.