Skip to main content

Svalbard - Isbjørnens Rike 29.04

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Svalbard, det ekte Arktis og hjem til over 3000 isbjørner! Svalbard er en norsk arktisk øygruppe på toppen av verden med uendelige områder med uberørt og rå villmark. Den arktiske stillheten på Svalbard skaper en helt spesiell stemning, og vi opplever en ro du knapt finner noe annet sted i verden. Vi blir fort en del av det vakreste arktiske eventyret du noensinne kunne drømt om. Majestetiske fjell, uendelige isbreer og et rikt dyreliv dominerer landskapet. Bare 130 mil fra Nordpolen bor vi i verdens nordligste bysamfunn, Longyearbyen. Selv midt i byen kommer vi så tett på den uberørte villmarken at det tar pusten fra deg. Mai er midnattssola på plass og du kan mer eller mindre dra på tur hele døgnet, og nyte den vanvittig vakre naturen, de snøkledde fjellene og hvite viddene. Snøscooter turer og hundekjøring som vil gi en enorm mestringsfølelse når du styrer åtte ivrige polarhunder ut i ødemarken. Vi bor godt på Longyearbyens mest sentrale hotell.  Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen hotell. 

Dag 1

Vi møter vår reiseleder Trygve Byrkjedal på Stavanger Lufthavn for innsjekk og avreise. Flyavgang kl. 07.15 via Gardermoen til Svalbard hvor vi lander kl. 12.40. Ett eventyr på 78 grader nord har begynt.  Vi ønskes velkommen av vår lokalguide som viser oss Longyearbyens severdigheter og utrolige historie før vi blir kjørt til Longyearbyens mest sentrale hotell Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen for innsjekk. Ettermiddagen til fri disposisjon eller valgt utflukt.

Dag 2 og 3

To hele dager har vi til å utforske Svalbards uberørte villmark, eller kos deg i den lille metropolen Longyearbyen, med et rikt tilbud av kultur, mat og shopping. Vi hjelper deg å finne svalbardopplevelsen som passer for deg! Svalbard tilbyr utallige valgfrie utflukter. Vi kan anbefale Snøscooter tur, båttur til russiske gruvebyen Barentsburg eller Pyramiden. Hundeslede, Isgrottetur, gruvetur og villamarksaften. Fascinerende utflukter selv for den mest erfarne globetrotter.

Dag 4

Vi nyter en lang og god frokost og formiddagen i Longyearbyen før tiden er kommet til å ta farvel med Svalbard. Vi blir kjørt til flyplassen med flyavgang kl. 14.45 via Gardemoen til Stavanger lufthavn med ankomst kl. 20.30 med mange gode opplevelser i bagasjen.

PRIS: Kr 10 990,- pr person i dobbeltrom

DATO: 29.04 – 02.05.2022

Tillegg:

  • Enkeltromstillegg 3 netter kr 2 100,-
  • Utflukter: Isgrotte, Snøscooter safari, båttur til Barentsburg/Pyramiden, gruvebesøk, vilmarksaften og Hundesledetur

Velkommen til info og påmelding: trygve.byrkjedal@boreal.no / tlf 51820210

 

Søk reise