Skip to main content

Svalbard - Isbjørnens Rike

Pris fra og med:
9 990,-
Dager:4
Avreisedato:26.07.2021
 • Fly fra Stavanger til Svalbard tur/retur.
 • Reiseleder fra Boreal Reiser, Trygve Byrkjedal
 • Opphold 3 netter inkludert frokost på hotell Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen
 • Transport mellom flyplassen og hotell.
 • Sightseeing i Longyearbyen
TransportType:Ingen transport
Bestill reise

Svalbard, det ekte Arktis og hjem til over 3000 isbjørner! Svalbard er en norsk arktisk øygruppe på toppen av verden med uendelige områder med uberørt og rå villmark.  Den Den arktiske stillheten på Svalbard skaper en helt spesiell stemning, og vi opplever en ro du knapt finner noe annet sted i verden. Vi blir fort en del av det vakreste arktiske eventyret du noensinne kunne drømt om. Majestetiske fjell, uendelige isbreer og et rikt dyreliv dominerer landskapet. Bare 130 mil fra Nordpolen bor vi i verdens nordligste bysamfunn, Longyearbyen. Selv midt i byen kommer vi så tett på den uberørte villmarken at det tar pusten fra deg. Juli er det polarsommer og midnattssola på plass og du kan mer eller mindre dra på tur hele døgnet, og nyte den fantastisk vakre naturen og viddene. Etter en lang vinter skjer det noe tilnærmet et naturens under på Svalbard, i det sommeren setter inn for fullt og øygruppa formelig invaderes av trekkfugler som kommer hit for å hekke. Havområdene rundt Svalbard er svært næringsrike. Fra havet trekker mengder av hvalross, sel og hval inn i fjordene på Svalbard, lokket hit av det enorme matfatet det kalde havet ved iskanten byr på. For de som vil oppleve dyrelivet er sommeren å foretrekke, siden vi da kan oppleve andre arter i Svalbards fauna (isbjørn, polarrev, svalbardrype og svalbardrein). Vi bor godt på Longyearbyens mest sentrale hotell. Radisson Blu Polar Spitsbergen hotell. 

Søk reise

Dagsprogram

 • 26.07: Ankomst Longyearbyen

  Møt vår reiseleder, Trygve Byrkjedal på Stavanger Lufthavn Sola for innsjekk og avreise. Flyavgang kl. 08.00 via Gardermoen til Svalbard hvor vi lander kl. 14.00. Ett eventyr på 78 grader nord har begynt. Vi ønskes velkommen av vår lokalguide som viser oss Longyearbyens severdigheter og utrolige historie før vi blir kjørt til Longyearbyens mest sentrale hotell Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen for innsjekk. Ettermiddagen til fri disposisjon eller valgt utflukt.

  Ankomst Longyearbyen
 • 27.-28.07: Valgfri utflukter

  To hele dager har vi til å utforske Svalbards uberørte villmark, eller kos deg i den lille metropolen Longyearbyen, med et rikt tilbud av kultur, mat og shopping. Vi hjelper deg å finne svalbardopplevelsen som passer for deg! Svalbard tilbyr utallige valgfrie utflukter. Vi kan anbefale båttur til russiske gruvebyen Barentsburg eller "spøkelse byen Pyramiden", komme inn i en ekte kullgruve og villamarksaften. Fjellturer, sykkelturer og hundekjøring. Fascinerende utflukter selv for den mest erfarne globetrotter.

  Valgfri utflukter
 • 29.07: Hjemreise

  Vi nyter en lang og god frokost og formiddagen i Longyearbyen før tiden er kommet til å ta farvel med Svalbard. Vi blir kjørt til flyplassen med flyavgang kl. 14.45 via Gardemoen til Stavanger lufthavn Sola med ankomst kl. 20.40 med mange gode opplevelser i bagasjen.

  Hjemreise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
26/7LESERTUR TIL SVALBARD - JULIFullbooket, venteliste9 990,-Book på venteliste