Skip to main content

Svalbard - Isbjørnens rike

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Svalbard, det ekte Arktis og hjem til over 3000 isbjørner! Svalbard er en norsk arktisk øygruppe på toppen av verden med uendelige områder med uberørt og rå villmark. Den arktiske stillheten på Svalbard skaper en helt spesiell stemning, og vi opplever en ro du knapt finner noe annet sted i verden. Vi blir fort en del av det vakreste arktiske eventyret du noensinne kunne drømt om. Majestetiske fjell, uendelige isbreer og et rikt dyreliv dominerer landskapet. Bare 130 mil fra Nordpolen bor vi i verdens nordligste bysamfunn, Longyearbyen. Selv midt i byen kommer vi så tett på den uberørte villmarken at det tar pusten fra deg.

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Møt vår reiseleder, Trygve Byrkjedal på Stavanger Lufthavn Sola for innsjekk og avreise. Flyavgang kl. 07.40 via Gardermoen og Tromsø til Svalbard. Ett eventyr på 78 grader nord er begynt. Vi ønskes velkommen av vår lokalguide som viser oss Longyearbyens severdigheter og utrolige historie før vi blir kjørt til Radisson Blu Polar Hotel som er Longyearbyen mest sentrale hotell. Ettermiddagen til fri disposisjon eller valgt utflukt.

  Avreise
 • Dag 2 og 3: Utflukter på Svalbard

  To hele dager har vi til å utforske Svalbards uberørte villmark, eller kos deg i den lille metropolen Longyearbyen, med et rikt tilbud av kultur, mat og shopping. Vi hjelper deg å finne svalbardopplevelsen som passer for deg! Svalbard tilbyr utallige valgfrie utflukter. Vi kan anbefale å besøke Svalbard museum, villmarksaften, Hundesledetur, El sykkeltur gjennom Arktiske natur, båttur til Billefjorden og Nordenskiöldbreen. Naturen på Svalbard er fascinerende selv for den mest erfarne globetrotter.

  Utflukter på Svalbard
 • Dag 4: Hjemreise

  Vi nyter en lang og god frokost og formiddagen i Longyearbyen eller valgt utflukt før tiden er kommet til å ta farvel med Svalbard. Vi blir kjørt til flyplassen med flyavgang kl. 13.25 via Gardemoen til Stavanger lufthavn Sola med ankomst kl. 21.35 med mange gode opplevelser i bagasjen.