Skip to main content

Lesertur SA UTSOLGT: Split & Den kroatiske rivieraen

Pris fra og med:
14 890,-
Dager:8
Avreisedato:21.09.2019
  • Reiseleder fra Boreal Reiser
  • Flyreise direkte Stavanger – Split t/r
  • 7 netter på Amadria Park Hotel Jure 4*, inkl. frokost
  • 3 heldagsutflukter med lokalguide som beskrevet
  • 6 middager på hotellet
  • 3 lunsjer på utflukt
  • Vinsmaking
  • Farvelmiddag på Roca siste kvelden
  • All transport i egen buss iht. program
Transporttype:Fly
Bestill reise

Lesertur med Stavanger Aftenblad: Split & Den kroatiske rivieraen

Fly direkte fra Stavanger til Split og den kroatiske rivieraen. Hele uken bor vi på Amadria Park Hotel Jure 4* utenfor byen Sibenik på den vakre kroatiske kysten. Hotellet har bl.a.  luksuriøs SPA, privat strand, utendørs basseng  og  flotte fasiliteter. I løpet av uken drar vi på heldagsutflukter til bl.a. tre flotte kroatiske byer:  Split, Zadar og Trogir.  

 

Dag 1 ankomst Split

Møt din Boreal Reiseleder på Sola flyplass for innsjekk og avreise til Kroatia. Avgang 06:00, direkte til Split, ankomst 08:40. Ved ankomst venter bussen som tar oss til Hotel Jure 4* for innsjekk 7 netter. Avslapping og middag på hotellet.

 

Dag 2 Dalmatia

Vi drar ut og utforsker en liten del av regionen som går under navnet Dalmatia. Dagen starter i Pakovo Selo Etnoland, en park som presenterer dalmatisk kultur, mat  og tradisjoner, og har vunnet pris som den beste turisattraksjonen i Kroatia. Videre til nasjonalparken Krka for å se frodig, uberørt natur langs elven med samme navn. Båttur videre til "piratbyen" Skradin, en liten perle av en by ved elvens utløp.

 

Dag 3 til egen disposisjon

Bruk dagen som du vil; hotellet har privat sandstrand og førsteklasses fasiliteter. Book behandling på hotellets eget SPA, slapp av under palmene ved bassenget, spis og drikk godt på en av hotellets flere restauranter og barer, og les en bok på solterrassene.

 

Dag 4 Zadar

Etter en frokost tar lokalguiden oss med en tur til Zadar, litt lengre nord på kysten. Zadar har vært bebodd i over 3000 år, og både romere, ungarere, franskmenn og kroater har satt sine spor. Gamlebyen ligger på en liten halvøy og er innbydende og oversiktlig.  Sjøorgelet må oppleves, her spiller havets bølger selv på et meget intrikat laget instrument. Til slutt skal vi på en av Dalmatia beste vingårder og smake på deres kvalitetsviner.

 

Dag 5 til egen disposisjon

Ta gjerne turen inn til byen Sibenik, ca. 7km fra hotellet. En passe stor by med noe mindre turister enn andre steder, til tross for sitt godt bevarte middelaldersentrum og katedralen med UNESCO status.

 

Dag 6 Trogir & Split

I dag besøker vi to av Kroatias mest spennende byer – Trogir og Split. Vi begynner i Trogir, byen er plassert på en liten øy mellom øyen Ciovo og fastlandet, og har en av de mest ikoniske havnepromenadene ved Adriaterhavet.  Sentrumet har mange inntakte bygg fra sin storhetstid mellom 13.- og 1500-tallet. Split er landets nest største by, og er bygd rundt den romerske keiseren Diokletian sitt palass fra begynnelsen av 300-tallet. Mye flott kan sies om disse to byene, men det beste er å oppleve dem med egne øyne.

 

Dag 7 Fridag & avskjedsmiddag

Dagen til egen disposisjon og nytelse av hotellets fasiliteter og forhåpentligvis varme vær. På kvelden besøker vi Roca-familiens gård og for en trivelig avskjedsmiddag. Her serveres typisk lokal og hjemmelaget mat og drikke, i en hjemmekoselig atmosfære som fungerer som en perfekt avslutning på vår herlige uke i Dalmatia.

 

D8 Hjemreise

Vår uke i Kroatia er dessverre over, og vi sjekker ut av hotellet og setter turen til flyplassen i Split. Avgang kl. 09:30, ankomst Sola lufthavn kl. 12:20.

Nettside Amadria Park Hotel Jure: https://www.amadriapark.com/hotel/amadria-park-hotel-jure-ex-solaris-sibenik 

 

REISEFAKTA

DATO: 21.-28.09. 2019

PRIS: 14 890,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 20.02. 2019

PRISEN INKLUDERER:

*Reiseleder fra Boreal Reiser

*Flyreise direkte Stavanger – Split t/r

*7 netter på Amadria Park Hotel Jure 4*, inkl. frokost

*3 heldagsutflukter med lokalguide som beskrevet

*6 middager på hotellet

*3 lunsjer på utflukt

*Vinsmaking

*Farvelmiddag på Roca siste kvelden

*All transport i egen buss iht. program

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 7 netter: 1 540,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

Mat på flyet

 

Spørsmål om turen?  Ta kontakt med: 

Glenn H. Walberg
Turansvarlig Split & Den kroatiske rivieraen
Tel | +47 415 85 230
E-mail | glenn.walberg@boreal.no
Web | www.borealreiser.no

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
21/9Split & Den kroatiske rivieraen - lesertur SAFullbooket, venteliste14 890,-Book på venteliste

Informasjon

REISEINFORMASJON

  • *Det viktigste dere må ha med er gyldig pass og reiseforsikring. Sjekk at disse er oppdaterte i god tid. Vi anbefaler dere og å ha med NAV sitt europeiske helsekort om dere har dette. (Kortet kan bestilles på Nav-kontoret eller på www.helsfo.no  og utstedelse tar ca. 10 dager)

*Vi vil gjerne at du/dere sjekker deltakerbeviset/faktura opp mot passet og ser om alle navn som står i passet er med, hvis ikke vil vi ha tilbakemelding slik at vi kan få det riktig, dette med hensyn til rett navn på flybilletten. Vi må ha beskjed hvis noe skal endres så fort som mulig.

*Medisiner – ta med nok medisiner til hele ferien. Det er lurt å ha disse i håndbagasjen, i tilfelle bagasjen skulle bli forsinket.

*Gode sko – det blir alltid en del gåing og da er det godt med gode sko.

*Kamera – vi er sikre på at det ikke blir langt mellom motivene på denne turen.

*Mobiltelefon, på den kan dere lagre reiseleder sitt nummer slik at dere har det lett tilgjengelig under hele oppholdet. Dette gir økt trygghet. Reiseleders telefonnummer får dere på flyplassen ved avreise.

*Valuta – i Kroatia brukes Kroatiske Kuna (HRK). I skrivende stund er 1 HRK = ca 1,30 NOK. Visa og kredittkort kan også brukes.

*Ikke ha med alle verdisaker på turen. Pass godt på lommebøker og andre ting.

*Selv om det er høst kan vi være heldige å oppleve varme temperaturer. Drikk mye vann i varmen er vårt råd. Vann fra flaske er å anbefale.

*Gi beskjed i god tid før avreise hvis du har (mat)allergier eller andre behov som du ønsker tilrettelagt. Vi vil gjøre vårt beste for å legge til rette, men er prisgitt leverandørenes serviceinnstilling, og kan ikke gi noen garantier.