Skip to main content

Boulevard

Leiligheter med ett og to soverom med felles hage, basseng og garasje i El Albir, 100 meter fra strand og promenade, ved de Romerske ruinene og Fundacion Frax i Albir. Det er kort vei til alle de fasiliteter nærområdet kan tilby. Bygget ligger i sørøst vendt retning med gode solforhold og terrasser med utsikt mot sjøen.

Anlegget består av totalt 32 leiligheter. 22 standard med ett soverom, 3 standard med to soverom, en deluxe med to soverom (ekstra stor terrasse) og 6 deluxe med ett soverom (med egen privat takterrasse). Felles hageanlegg med svømmebasseng for barn og voksne, liten lekepark for barn, botsja bane, stor terrasse med solstoler og en chill out. Anlegget har resepsjon, garasje, bikefriendly installasjoner (sikker parkering og verksted) og fri wifi.

Moderne leiligheter med ett og to soverom, komplett bad med dusj, entre, kjøkken, stue og terrasse. To soveroms leilighetene har to bad, derav ett med badekar.Leilighetene er velutstyrte med blant annet vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikro, stekeovn og kokeplater, kaffetrakter, te koker, hårføner, satelitt fjernsyn, aircondition, sentralvarme og varmekabler på badegulv. I stuen er det en sovesofa som passer for en voksen eller to barn. Maksimal kapasitet i ett soverom er tre voksne eller to voksne og to barn. I to soveroms leilighetene er det kapasitet til fem voksne eller fire voksne og to barn.

Vi inkluderer i prisen skift av håndklær hver fjerde dag og en enkel rengjøring samt skift av sengetøy hver åttende dag. i juli og august har vi håndkle og sengetøy skift hver fjerde dag. Skulle du ønske hyppigere tjenester fra vårt rengjørings team, så bare kontakt oss. For en ekstra kostnad legger vi dette opp som du ønsker. Leilighetene er komplett utstyrt med det en trenger for å kunne holde seg selv under oppholdet.

Pris fra kr. 680,- pr. døgn

Søk reise