Skip to main content

Sommertur til Danmark

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Reisefakta

Dato:  18. - 22.08  2021

Pris: kr 6 990,-

Ikke inkludert: 

ColorLine buffet tur/retur kr 649,- (må bestilles ved påmelding)

Enkeltrom 4 netter: kr 1 000,- pr person

 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Onsdag 18.08.: Avreise

  Turbuss fra Boreal reiser møter for avreise på byterminalen i Stavanger kl. 11.00, bystasjonen Sandnes kl. 11.30 med påstiging langs veien til Kristiansand. Vi ønskes velkommen av våre mannskaper Jane Edland og Gaute Espedal. Vi kjører til Kristiansand og sjekker inn på MS SuperSpeed med avgang kl. 16.30. Om bord kan vi anbefale plasser i buffet restauranten (tillegg, må bestilles ved påmelding). Etter ankomst Hirtshals kl. 19:45 kjører vi til Cromwell Rebild hotell for innsjekk.

  Avreise
 • Torsdag 19.08.: Jesperhus blomsterpark & Viskum snaps

  Frokost og utsjekk. I dag går turen til Jesperhus blomsterpark som åpnet første gang i 1966 og i dag Nord-Europas største blomsterpark. Her kan vi gå fredfullt blant inspirerende blomsterbed. Vi kan også anbefale rundtur med parkens minitog for å se større området av parken. Vi besøker Viskum Snaps og får ett spennende foredrag tilbake til middelalderens bruk av urter, med mange gode historier og omvisning i urtehagen og i marka.
  Vi besøker den koselige kafeen og den spennende butikken før vi fortsetter til Middelfart og sjekker vi inn på Comwell Middelfart hotell og treffes til felles middag og hyggelig drøs.

  Jesperhus blomsterpark & Viskum snaps
 • Fredag 20.08.: Blomsterfestivalen i Odense

  Frokost og avreise til Blomsterfestivalen i Odense hvor vi tilbringer hele dagen. Vi starter med lokalguide som viser oss byen før vi har tid på egenhånd til å beundre alle blomster i gater og smug. I tillegg kan en delta på blomsterarrangementer. Til kvelden samles vi til felles middag på vårt hotell.

  Blomsterfestivalen i Odense
 • Lørdag 21.08.: Geografisk hage & grensehandel

  Vi starter dagen med god dansk morgenmad før vi tar turen til Geografisk hage i Kolding som er en av byens grønne oaser. Her er det god plass til å nyte naturen. Utforsk Japan, Kina, Korea, Nord-Amerika, Canada og Sør-Amerika i den 12 hektar store botaniske hagen. Hagen er 100 år gammel og har mer enn 2000 forskjellige arter av planter fra det meste av verden. Ettermiddagen blir det utflukt til Flensburg og grensehandel. Vi legger turen om den helt spesielle byen Christiansfeld som står på Unesco sin verdensarvliste. På kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

  Geografisk hage & grensehandel
 • Søndag 22.08.: Hjemreise

  Frokost og avreise til Hirtshals hvor vi sjekker inn på SuperSpeed med avgang kl. 12.15. Om bord kan vi anbefale plasser i buffet restauranten (tillegg, må bestilles ved påmelding). Etter ankomst Kristiansand kl. 15.30 kjører vi tilbake til våre hjemsteder.

  Hjemreise