Skip to main content

Sommertur til Danmark

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Vi opplever den store blomsterfestivalen i Odense som et av høydepunktene.  H.C. Andersens by, Odense, ligger midt i Fyn og er en av Danmarks eldste og sjarmerende byer. Blomsterfestivalen foregår i gater og smug, vi opplever fantastiske blomsterverden med fargerike opplevelser. Lokalguide viser oss Kolding og Christiansfeld som står oppført på UNESCOs liste over verdensarven. I tillegg besøker vi Jesperhus Blomsterpark.  

Prisen inkluderer:

 • Bussreisen med Gaute Espedal og Jane Edland

Colorline tur/retur 3 netter på Comwell Middelfart  inkludert frokost og middag torsdag og fredag. 1 natt på Comwell Rebild Hotell inkludert frokost og middag.Lokalguide i Odense, BlomsterfestivalenLokalguide i Kolding og Christiansfeld.Inngang jesperhus Blomsterpark.Colorline buffet  tur/retur kr 590,-Singelrom, 4 netter kr 1 000,- pr person.

Bindende påmelding innen 1. juli 2020 til:

Jane Edland: 924 33 491 eller Gaute Espedal: 916 00 599

Hjertelig velkommen!

Søk reise

Dagsprogram

 • Onsdag 12.08: Stavanger - Middelfart

  Turbuss fra Boreal reiser møter for avreise etter avtale. Vi ønskes velkommen av våre mannskaper Jane Edland og Gaute Espedal. Vi kjører til Kristiansand og sjekker inn på MS SuperSpeed med avgang kl. 16.30. Om bord kan vi anbefale plasser i buffet restauranten, tillegg. Bestilles ved påmelding. Etter ankomst Hirtshals kl. 19:45 kjører vi til Comwell Middelfart hotell for innsjekk.

  Stavanger - Middelfart
 • Torsdag 13.08: Kolding og Christiansfeld

  Vi starter dagen med god dansk morgenmad før vi møter vå lokalguide som skal vise oss Kolding og Christiansfeld som står på UNESCOs sin verdensarvliste. Ettermiddagen blir det utflukt til Flensbug og grensehandel. Til Kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

  Kolding og Christiansfeld
 • Fredag 14.08: Blomsterfestivalen i Odense

  Vi starter dagen med god dansk morgenmad før vi møter vå lokalguide som skal vise oss Kolding og Christiansfeld som står på UNESCOs sin verdensarvliste. Ettermiddagen blir det utflukt til Flensbug og grensehandel. Til Kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

 • Lørdag 15.08: Jesperhus Blomsterpark - Aalborg

  Frokost og utsjekk. I dag går turen til Jespershus blomsterpark som åpnet første gang i 1966 og er i dag Nord-Europas største blomsterpark. Her kan vi gå fredfullt blant inspirerende blomsterbed. Vi kan også anbefale rundtur med parkens minitog for å se større området av parken. I løpet av ettermiddagen sjekker vi inn på Comwell Rebild hotell sør for Aalborg og samles til felles middag.

 • Søndag 16.08: Hjemreise

  Frokost og avreise til Hirtshals hvor vi sjekker inn på Super Speed1 med avgang kl. 12.15. Om bord kan vi anbefale plasser i buffet restauranten, tillegg. Bestilles ved påmelding. Etter ankomst Kristiansand kl. 15.30 kjører vi tilbake til våre hjemsteder.