Skip to main content

Sommertur til Åland - øyparadiset i Østersjøen

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Øygruppen Åland i Østersjøen består av over 6000 øyer. Tidligere har de tilhørt Sverige og Russland, men i dag er de underlagt Finland. Det offisielle språket er svensk. Det har bodd mennesker her ute i flere tusen år, og de har utviklet en særpreget livsstil og kultur. Vi får høre historien om øyriket i Østersjøen av vår lokalguide som tar oss med på flere utflukter.

IKKE INKLUDERT:

 • Enkeltrom: kr 2 500,-

Bindende påmelding innen 1. juli 2021 til:

Jane Edland: 924 33 491 eller Gaute Espedal: 916 00 599

Hjertelig velkommen

Bestill trygt: Dersom du bestiller reisen, men senere ønsker å avbestille reisen og senest innen 1. juni, garanterer vi å refundere beløpet – inkludert depositum.

Søk reise

Dagsprogram

 • 01.09: Avreise

  Turbuss fra Boreal reiser møter for avreise fra Byterminalen i Stavanger kl. 08.00 og Bystasjonen i Sandnes kl. 08.30 med påstigning underveis. Vi ønskes velkommen av våre mannskaper Jane Edland og Gaute Espedal. Vi kjører Sørlandet til Sandefjord og gjør oss kjent med hverandre og mannskapet. Innsjekk på Colorline sitt nyeste skip Color Hybrid med avgang kl 17.00 til Strømstad. Om bord har vi reserverte plasser i Buffet restauranten. Etter ankomst Strømstad kjører vi til First Hotel Royal i Säffle.

  Avreise
 • 02.09: Ankomst Åland

  Frokost før vi setter kursen mot Grisslehamn på Sveriges østkyst. Vi sjekker inn på Eckerö linjen med avgang kl 20.00 med servering under overfarten til Åland med ankomst kl. 22.45. Vi bor på Savoy Hotel, i sentrum av byen. Et flott opphold på Åland er begynt.

  Ankomst Åland
 • 03.-05.09: Sightseeing på Åland

  3 herlige dager skal vi tilbringe på Åland. Frokost og middag inntar vi på hotellet vårt. Øyriket Åland består av over 6000 øyer, holmer og skjær. Det har bodd mennesker her ute i flere tusen år, og de har utviklet en særpreget livsstil og kultur. Vi får høre historien om øyriket i Østersjøen av vår lokalguide som tar oss med på utflukter inkludert lunsjer rundt på Åland.

  Sightseeing på Åland
 • 06.-07.09: Hjemreise

  Frokost før tiden er inne til å ta farvell med vakre Åland, morgen ferge til Grisslehamn. Deretter kjører vi mot gamlelandet for overnatting og tilbake til våre hjemsteder.

  Hjemreise