Skip to main content

Sommer på Svalbard

Velkommen til Svalbard – den mest eksotiske destinasjonen i Norge. Vi har satt sammen en fantastisk pakke med tre netter på verdens nordligste hotell, Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, en Villmarksaften på Camp Barentz, en lekker middag hos Restaurant Nansen, og en spennende utflukt du selv kan velge.

BO PÅ RADISSON BLU POLAR HOTEL SPITSBERGEN

Verdens nordligste hotell venter deg. Nyoppusset, og med flotte fasiliteter. Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen ligger sentralt i Longyearbyen, mellom det prisvinnende museet, Svalbard Museum, og byens øvrige fasiliteter og butikker. Hotellets lekre restaurant tilbyr deilige retter med en arktisk-asiatisk fusionkjøkken, med panoramavinduer som inviterer deg til å nyte utsikten mens du spiser. Barentz Gastropub ligger også i tilknytning til hotellet, og kombinerer en god, avslappet stemning med lettere retter og et rikelig utvalg av lokale og importerte drikkevarer. Man kan også benytte hotellets terrasse, og følge med kveldssolen mens du nyter noe godt i glasset

MANGE MULIGHETER

Vi vil at hver gjest på Svalbard skal kunne få mest mulig ut av sitt Svalbard-eventyr, og tilbyr derfor tre forskjellige aktiviteter som du kan velge mellom. Isfjordsafarien til Fuglefjella er en av våre mest populære turer, der man kommer helt til foten av det 500 meter høye fuglefjellet i spesialbygde Polarcirkel båter. Tusenvis av fugler gjør dette til sitt hjem om sommeren, og du vil bli forundret over det yrende fuglelivet i luften over hodet ditt. Senere i sesongen, fra midten av august, endrer vi fokuset på turen til historien av området, og bruker tid til å bli kjent med nedlagte bosetninger som Grumant, der over 1000 sovjetiske gruvearbeidere bodde på 1900-tallet. Eller kanskje du heller vil bli med våre kunnskapsrike guider på en elektrisk sykkeltur i Longyearbyen og nærområdet. Denne informative og artige turen gir deg muligheten til å utforske byen og strekke litt på beina – mens el-motoren hjelper deg med eventuelle oppoverbakker! Det tredje valget er ‘Hunder & Hav’, hvor guidene tar deg ut i større vogner med 12- 14 hunder foran! Mens guiden styrer vognen langs kysten forbi Vestpynten, vil de peke ut interessante steder og dyreliv. Hold god utkikk – Svalbardrein, polarrev og trekkfugler er ofte sett i dette området.

LEGG TIL FLERE UTFLUKTER

Om du vil gjøre opplevelsen din enda mer spennende, kan du legge til en eller flere av disse utvalgte utfluktene. Om disse bestilles samtidig som resten av pakken som gjelder i dette tilbudet, vil du få 10% rabatt på ordinærpris. Utfluktene det gjelder er:

-Hundeslede på hjul

-Isfjord safari mot Von Postbreen

-Fottur til Foxfonna

-Fottur til Sarkofagen

-Fossilplukking med kløvhund

-Arktisk havfiske (slutten av august til september)

-Fottur fra fjord til fjell

Bare gi oss beskjed når du bestiller

KOM DEG TIL SVALBARD

Både SAS og Norwegian flyr til Svalbard. Denne sommer fines det avganger 6 dager i uken. Det kan også være en flott måte å bruke Eurobonus poeng på – det koster like mange poeng å fly fra Bergen til Oslo, som fra Bergen til Longyearbyen, for eksempel.

PRIS: NOK 4690 PER PERSON, INKLUDERT:

  • 3 netter i delt dobbeltrom med frokost på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

  • Villmarksaften på Camp Barentz

  • Tre retters middag på Restaurant Nansen

En av følgende valgfrie aktiviteter:

  • Isfjordsafari til Fuglefjella

  • El-sykkel sightseeing i nærområdet

  • Hunder og hav – hundevogntur

Tillegg for singelrom: NOK 900

Med forbehold om ledig kapasitet

 

Reiseperiode: 1. juni – 30. september, 2020

Book før: 15. juni 2020

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 


 

Søk reise

Kart