Skip to main content

Solskinnsøya Bornholm

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Solskinnsøya Bornholm

Bornholm er Danmarks gjestfrie solskinnsøy. Vi skal oppleve Østersjøens perle med hvite sandstrender og bor sentralt i Rønne på Griffen Hotell. Utflukter med lokalguide under oppholdet. (Ny påske avgang).

 

DAG 1

Avreise fra Stavanger og Sandnes med stopp underveis til Sandefjord. Ferge Sandefjord til Strømstad. med reserverte plasser i buffet restauranten. Etter ankomst Strømstad kjører vi til vår hotell.

 

DAG 2

Frokost og avreise. Turen går langs skjærgården mot Ysta med ferge til Bornholm. Innsjekk på Griffen Hotell. Hotellet ligger sentralt i sentrum og ved stranden. Her blir muligheter for turer langs stranden eller byens sentrum.

 

DAG 3–4

Under oppholdet på Bornholm spiser vi frokoster og middager på hotellet. Lokalguide tar oss med på en hel dags utflukt med lunsj. Besøk i Gudhjem og Svaneke, to små pittoreske byer med bindingsverkshus. Vi besøker en rundkirke som tidligere var forsvarstårn. I tillegg tar vi en tur innom lokale kunsthåndverkere og Nord-Europas største borgruin, Hammersborg. Tid til å rusle rundt i Rønne by.

 

DAG 5

Frokost og tid for å ta farvel med solskinnsøya. Ferge til Ystad. Vi kjører via København og Fyn, før vi kommer til vårt hotell på Jylland. Innsjekk og middag.

 

DAG 6

Frokost og avreise til Hirtshals med innsjekk ved ColorLine. Om bord har vi reserverte plasser i buffet resturanten. Etter ankomst Kristiansand fortsetter vi til våre hjemsteder.

 

REISEFAKTA

DATO

  • 20.08-25.08  2019

 

 

PRIS kr. 9 990,-

 

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder fra Boreal Reiser

Ferge Sandefjord-Strømstad

Ferge Hirtshals-Kristiansand

Ferge Ystad – Rønne t/r

5 overnattinger med frokost

6 middager/buffet

Utflukter som beskrevet

 

TILLEGG

Enkeltrom: kr.1500,-

Søk reise