Skip to main content

Skreifiske i Lofoten - Mars

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Reiseleder

Med oss på laget som reiseleder har vi vært så heldig å få Arne Auestad, og han er ingen "hvemsomhelst" innenfor havfiske. Arne har drevet med havfiske siden 1978, og er leder i Nord-Jæren Havfiskeklubb. Han har deltatt i VM i Skreifiske hele 22 ganger, vunnet både individuelt og med lag et utall ganger, i tillegg til mange andre mesterskap og konkurranser nasjonalt og internasjonalt. Den største skreien han har tatt utenfor Svolvær var på hele 38,5 kg! Om denne og mange andre fiskehistorier, råd og tips kan dere se frem til under turen. Arne tar initiativ til felles middag på dagene der disse ikke er inkludert.

Pris per person i dobbeltrom:       15 490,-

 

PAKKEN INKLUDERER:

Fly Stavanger – Evenes t/r med Norwegian inkl. 2 kolli innsjekket bagasje

Reiseleder Arne Auestad, Boreal Reiser

Transport Evenes flyplass – Svolvær ved ankomst/avreise med egen buss

4 netter på Svinøya Rorbuer (TWIN rom)

To 2-middager på restaurant Børsen Spiseri (08. + 10.03)

3 fiskedager på MS Skreien, á 4 timer per dag (inkl. transfer til fiskefeltet)

Ølsmaking hos Lofotpils (5 sorter)

 

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 4 netter: 1 640,- kr

Sløying og pakking av fisk (kan gjøres selv eller mot betaling)

Øvrige måltider

 

Påmelding innen:  04. desember 2019

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: 08. mars

  Oppmøte på Sola for avreise til Lofoten med Norwegian, avgang kl. 10:50, ankomst Gardermoen kl. 11:45. Videre til Evenes flyplass kl. 13:25, med ankomst 15:05. Transfer i egen minibuss til Svolvær.
  Innsjekk på Svinøya Rorbuer i Svolvær for 4 netter. Alle rom har privat bad, men man deler fellesrom som stue og kjøkkenkrok med flere. To-retters middag kl. 19:30 på Børsen Spiseri.

  08. mars
 • Dag 2-4: 09.-11. mars

  Frokost på Børsen Spiseri. Ut på Lofothavet og fiske skrei med MS Skreien i fire timer! Ta med varmt fottøy, hansker og hodeplagg. Båten er utstyrt med flytedresser og havfiskestenger. Opptil 10 pers. kan fiske samtidig på MS Skreien (2 har pause kontinuerlig). Kaffe serveres om bord. Hver enkelt beholder fisken de får, hvis de ønsker. Ølsmaking hos Lofotpils en av dagene. Middag på Børsen Spiseri 10. mars.

  09.-11. mars
 • Dag 5: 12. mars

  Frokost. Utsjekk og transport fra Svolvær til Evenes kl. 11:00, innsjekk og hjemreise med Norwegian. Avgang til Oslo kl. 15:40, videre til Stavanger kl. 19:10, ankomst Stavanger kl. 20:05.

  12. mars
 • Reiseleder: Arne Auestad

  Arne Auestad