Skip to main content

Nord-Skottland & Orknøyene

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Ny tur til Skotland med utflukt til Orkenøyene. 8 dagers rundtur i fantastisk skotsk natur. På vår tur får du med Edinburgh, The Highlands, vest og nordkysten av Skottland, Whisky trail, Loch Ness  og ikke minst besøk på Orkenøyene. Gled deg !

Vi reiser om morgen med SAS  til Aberdeen. Videre med vår buss til Edinburgh. 1 overnatting. Ettermiddagen til fri disposisjon. Neste dag sightseeing før vi besøker the Highlands. 2 netter i Highlands hovedstad Inverness med besøk på  Whisky Trail. Neste dag besøk på Dunrobin Castle før vi ankommer kystbyen Thurso hvor vi bor 2 netter. Dagstur med båt ut til Orkenøyene med sin fascinerende historie med røtter til Norge. Et flott dagsprogram venter med forhistorisk bosetting og Maeshowe som hadde besøk av Vikingene. Neste dag  reiser vi sørover gjennom et landskap du neppe har sett før. Her kommer vi til et  ekte Skotland med utrolige naturscener. Vi bor 1 natt i fiskerbyen Ullapool. Siden til Loch Ness og Aviemore hvor Kompani Linge trente. Vi avslutter turen i Aberdeen med shopping, fritid og overnatting. Besøk gjerne  Duthie  Parkd hvis du elsker roser og andre blomster. Vi  reiser med SAS hjem dagen etter.

REISEFAKTA – FLYTUR

 

DATO:   21.07 – 28.0.  2020

 

Fly  ut:   09.05  - 09.10 lokal tid

Fly inn:   18.50  - 21.00 lokal tid

 

 

PÅMELDINGSFRIST :   16.05

PRIS kr: 15.950,- pr person i dobbelrom

PRISEN INKLUDERER:

Flyreise t/r  inkl innsjekket bagasje  23 kg og håndbagasje 7 kg

Reiseleder fra Boreal reiser

Buss som beskrevet på hele turen

7 overnattinger

7 frokoster

7 middager

Sightseeng i Edinburgh og Orkenøyene

Båt tur / retur Orkenøyene

Inngang til slottet  Dunrobin

Besøk på Whisky destilleri

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltrom: kr 2.900,-

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Vi møter frem på Sola kl 07.30 og møter reiseleder ved meetingpoint. Avreise med SAS kl 09.05 direkte til Aberdeen med ankomst kl. 09.10 lokal tid. Buss til Edinburgh. Ettermiddagen til å oppleve sentrum Vi bor sentralt ved Ibis Edinburgh Center South Bridge . Middag på restaurant.

 • Dag 2: Edinburgh-The Highlands

  Sightseeing med lokalguide for vi reiser til The Highlands og bor på Royla Hihland Hotel i Inverness 2 netter.

 • Dag 3 : Inverness

  Besøk på Glen Moray Distellery med smakspøve og vi får høre om produksjonen. Ettermiddag til å nyte sentrum av Inverness

 • Dag 4: Slott og Thurso

  Vi besøker det flotte slottet Dunrobin Castle. Videre til kystbyen Thurso hvor vi bor 2 netter på Mutho Royal Thurso Hotel.

 • Dag 5: Orkenøyene

  Dagstur med ferge til Orkenøyene. Besøk på Skara Brae og sightseeing med lokal guide.

 • Dag 6: Ullapool

  Vi forlater Thurso og kjører gjennom et naturskjønt område med fjell daler og innsjøer til småbyen Ullapool. Her bor vi på Hotel Royal.

 • Dag 7: Aberdeen

  Vi fortsetter på vår eventyrlige rundreise opp til The Higlands igjen og stopper ved Loch Ness. Videre til Aviemore med stopp i området hvor Kompani Linge trente. Vider gjennom nydelig områder til Aberdeen hvor vi bor siste natten på hotell.

 • Dag 8: Hjemreise

  Vi her hele dagen til å oppleve granittbyen Aberdeen. Her er mange shoppingmuligheter og elsker du roser må du besøke Duthie Park. Avreise fra hotellet kl. 16.30 til flyplassen. Avreise med SAS kl. 18.50 direkte til Stavanger. Ankomst kl. 21.00 lokal tid.