Skip to main content

Sensommertur til Tyrol

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Sensommer er en av de fineste årstidene i Tyrol. Bladene på trærne skinner gyllent i høstsola. Vi bor 4 netter på Hotel Neuhaus som ligger med sin rolige beliggenhet i Mayrhofen i Zillertal. Her nyter vi noen rolige og innholdsrike dager med fjellvandring, benytte hotellets store hage og velværeavdeling med innendørs og utendørs basseng. Vi blir med på tyrolsk aften, båttur på innsjøen i Zell am See, utflukt til Innsbruck med lokalguide. Det blir tur med Gondolbane for å oppleve den mektige utsikten. Opplev den berømte «Almabtrieb» Kyrne blir kledd i finstasen med hodepynt og tradisjonell bjelle rundt halsen, føres kyrne ned fra høyfjellet. Vel ankommet i dalen, fortsetter festivitetene med lokale korps og dansegrupper hvor dirndl- og lederhosenfaktoren er høy! Fra bodene selges tradisjonelle varer og lokale spesialiteter. Vi blir med på festen, og feirer i vaskekte Tyroler-stil!

På utreisen bor vi i følgende byer: Kolding, Magdeburg og Rosenheim. På hjemreisen: Fulda, Lüneburg og Aalborg.

Reisefakta: 11 dager

Dato: 12.09 – 23.09.2020

Pris:

 • 14 990,-

Prisen inkluderer:

Bussreisen med Gaute Espedal og Jane EdlandColorline, Kristiansand-Hirtshals tur/retur. Inkludert buffet10 overnattinger inkludert frokost 11 middager/buffetInnganger og utflukter som beskrevet i turprogram.Singelrom kr 2 200,- pr person.

Bestill tidlig rabatt kr 300,- ved bestilling før 1. april.

Søk reise

Dagsprogram

 • 12.09: Stavanger - Kolding

  Turbuss fra Boreal reiser møter for avreise etter avtale. Vi ønskes velkommen av våre mannskaper Jane Edland og Gaute Espedal. Vi kjører til Kristiansand og sjekker inn på MS SuperSpeed med avgang kl. 16.30. Om bord har vi reserverte plasser i skipets buffet restaurant. Etter ankomst Hirtshals kl. 19:45 kjører vi til Kolding for innsjekk og overnatting.

 • 13.09: Kolding - Hamburg - Magdeburg

  Frokost og avreise, liten stopp for grensehandel før vi forsetter via Hamburg til Magdeburg, innsjekk og middag.

 • 14.09: München - Rosenheim

  Frokost og utsjekk. I dag går turen via München til Rosenheim.

 • 15.09: Zell am See - Mayrhofen

  Frokost og utsjekk. Vi kjører inn i Østerrike og ankommer Zell am See her blir den båt tur på innsjøen før vi fortsetter til Hotel Neuhaus som ligger sentralt med rolig beliggenhet i Mayrhofen i Zillertal.

  Zell am See - Mayrhofen
 • 16.09 - 19.09: Zillertal

  3 hele dager skal oppleve fantastisk alpelandskap, stemmingen og den gode atmosfæren i Tyrol. Frokost og middag inntar vi på hotellet vårt under oppholdet. Det blir tid på egenhånd. Rom med en unik levende atmosfære, førsteklasses regional mat. Vi kan nyte hotellets velværeavdeling eller innendørs og utendørs basseng i tillegg til hotellets store hage. Mulighetene mange. Vi blir med på tyrolsk aften og «Almabtrieb» der Kyrne blir kledd finstasen med hodepynt og tradisjonell bjelle rundt halsen føres kyrne ned fra høyfjellet. Utflukt til Innsbruck med lokalguide

  Zillertal
 • 20.09: Zillertal - Fulda

  Tiden er inne til å ta farvel med Tyrol. Frokost og utsjekk før Avreise til Tyskland. Vi kjører til byen Fulda. Innsjekk og middag.

 • 21.09: Fulda - Lüneburg

  Frokost og avreise. I dag går turen til Lüneburg. Innsjekk og middag.

 • 22.09: Lüneburg - Hamburg - Jylland

  Frokost og utsjekk, vi passerer Hamburg og stopper ved den dansk/tyske grensen for grensehandel før vi kjører til Jylland for innsjekk og avskjedsmiddag.

 • 23.09: Hjem

  Frokost før vi samles i bussen. Vi kjører til Hirtshals og sjekker inn på SuperSpeed med avgang kl. 12.15. Om bord har vi reserverte plasser i skipets buffet restaurant. Etter ankomst Kristiansand kl. 15.30 kjører vi tilbake til våre hjemsteder med gode ferieminner og kanskje nye bekjentskaper i bagasjen.