Skip to main content

Sensommertur til Tyrol

Pris fra og med:
13 990,-
Dager:10
Avreisedato:12.09.2022
  • Bussreisen med Gaute Espedal og Jane Edland
  • Colorline, Kristiansand-Hirtshals tur/retur.
  • 9 overnattinger inkludert frokost
  • 10 middager/buffet
  • Innganger og utflukter som beskrevet i turprogram
Bestill reise

Sensommer er en av de fineste årstidene i Tyrol. Bladene på trærne skinner gyllent i høstsola og dyrene hentes ned fra sommerbeite. Opplev den berømte «Almabtrieb» i kledd finstasen med hodepynt og tradisjonell bjelle rundt halsen, føres kyrne ned fra høyfjellet. Vel ankommet i dalen, fortsetter festivitetene med lokale korps og dansegrupper hvor dirdl- og lederhosenfaktoren er høy! Fra bodene selges tradisjonelle varer og lokale spesialiteter. Vi blir med på festen, og feirer i vaskekte Tyroler-stil! I tillegg blir vi med på tyroleraften, Panoramacruise på Zell am See og lokalguide som viser oss Innsbruck. Vi bor godt og på ett ekte Tyrol-hotell sentralt i Kitzbühel på Q hotell Maria Theresia.

12.09
Turbuss fra Boreal Adventure møter for avreise fra Byterminalen, Stavanger kl. 11.00 og Bystasjonen, Sandnes kl. 11.30. Vi ønskes velkommen av våre mannskaper Jane Edland og Gaute Espedal. Vi kjører til Kristiansand og sjekker inn på MS SuperSpeed med avgang kl. 16.30. Om bord har vi reserverte plasser i skipets buffet restaurant. Etter ankomst Hirtshals kl. 19:45 kjører vi til valgt hotell på Jylland for overnatting.

13.09

Frokost og avreise, liten stopp for grensehandel før vi forsetter via Hamburg til Magdeburg, innsjekk og middag.

14.09

Frokost og avreise, liten stopp for grensehandel før vi forsetter via Hamburg til Magdeburg, innsjekk og middag.

15.09-18.09

4 hele dager skal oppleve fantastisk alpelandskap, stemmingen og den gode atmosfæren i Tyrol. Frokost og middag inntar vi på hotellet vårt under oppholdet. Det blir tid på egenhånd. Tur til Innsbruck med lokalguide. Utflukt til Zell am See, her blir panorama-cruise på den vakre innsjøen. Mulighetene mange, ta beina fatt eller slappe av og nyte noen av hotellets fasiliteter. Vi blir med på tyroleraften.  En hel dag blir vi med på berømte «Almabtrieb». Kyrne blir kledd i finstasen med hodepynt og tradisjonell bjelle rundt halsen føres kyrne ned fra høyfjellet. Vel ankommet dalen, fortsetter festivitetene med lokale korps og dansegrupper hvor dirdl- og lederhosenfaktoren er høy! Fra bodene selges tradisjonelle varer og lokale spesialiteter. Vi blir med på festen, og feirer i vaskekte Tyroler-stil.

19.09.

Tiden er inne til å ta farvel med Tyrol. Frokost og utsjekk før Avreise til Tyskland. Vi kjører til byen Kassel. Innsjekk og middag.  

20.09

Frokost og utsjekk, vi passerer byene Hannover, Hamburg og stopper ved den dansk/tyske grensen for grensehandel før vi kjører til Jylland for innsjekk og middag på vårt hotell

21.09

Frokost og utsjekk. Vi kjører til Hirtshals og sjekker inn på SuperSpeed med avgang kl. 12.15. Om bord har vi reserverte plasser i skipets buffet restaurant. Etter ankomst Kristiansand kl. 15.30 kjører vi tilbake til våre hjemsteder med gode ferieminner og kanskje nye bekjentskaper i bagasjen.

Pris kr 13 990,-

Tillegg:

  • Singelrom kr 2 000,- pr person.

 

Bindende påmelding innen 10. juni 2022 til:

Jane Edland: 924 33 491 eller Gaute Espedal: 916 00 599

Hjertelig velkommen!

Søk reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
12/9Sensommertur til Tyrol Fullbooket, venteliste13 990,-Book på venteliste