Skip to main content

Sensommertur til Tyrol

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

22.09
Turbuss fra Boreal reiser møter for avreise etter avtale. Vi ønskes velkommen av våre mannskaper Jane og Gaute. Vi kjører til Kristiansand og sjekker inn på MS SuperSpeed med avgang kl. 16.30. Om bord har vi reserverte plasser i skipets buffet restaurant. Etter ankomst Hirtshals kl. 19:45 kjører vi til Kolding for innsjekk og overnatting.

 

23.09

Frokost og avreise, liten stopp for grensehandel før vi forsetter via Hamburg til Magdeburg, innsjekk og middag.

 

24.09

Frokost og utsjekk. I dag går turen til München.

 

25.09.

Frokost og utsjekk. Vi kjører inn i Østerrike og Achensee. Her blir det båttur på Østerrike sin største innsjø. Bussen henter oss i neste havn deretter besøker vi en fjellseter for lunsj. Vi avslutter med en spesiell togtur til Jenbach før vi ankommer hotellet vårt i St. Johann som blir vår base de neste 4 nettene. Boutique Hotel Bruggwirt. Etter innsjekk treffes vi til middag og hyggelig drøs

 

26.09-29.09

3 hele dager skal oppleve fantastisk alpelandskap, stemmingen og den gode atmosfæren i Tyrol. Frokost og middag inntar vi på hotellet vårt under oppholdet. Det blir tid på egenhånd. Mulighetene mange, ta beina fatt eller slappe av og nyte noen av hotellets fasiliteter. Vi blir med på tyrolsk aften.  En hel dag blir vi med på berømte «Almabtrieb». Kyrne blir kledd finstasen med hodepynt og tradisjonell bjelle rundt halsen føres kyrne ned fra høyfjellet. Vel ankommet dalen, fortsetter festivitetene med lokale korps og dansegrupper hvor dirdl- og lederhosenfaktoren er høy! Fra bodene selges tradisjonelle varer og lokale spesialiteter. Vi blir med på festen, og feirer i vaskekte Tyroler-stil.

 

29.09.

Tiden er inne til å ta farvel med Tyrol. Frokost og utsjekk før Avreise til Tyskland. Vi kjører til byen Würzburg. Innsjekk og middag.  

 

30.09.

Frokost og avreise. I dag går turen til Hannover. Innsjekk og middag. 

 

01.10.

Frokost og utsjekk, vi passerer Hamburg og stopper ved den dansk/tyske grensen for grensehandel før vi kjører til Århus for innsjekk og middag.

 

02.10.

Frokost og utsjekk. Vi kjører til Hirtshals og sjekker inn på SuperSpeed med avgang kl. 12.15. Om bord har vi reserverte plasser i skipets buffet restaurant. Etter ankomst Kristiansand kl. 15.30 kjører vi tilbake til våre hjemsteder med gode ferieminner og kanskje nye bekjentskaper i bagasjen.

 

Pris kr 14 990,-

Prisen inkluderer:

 

Bussreisen med Gaute Espedal og Jane Edland

Colorline, Kristiansand-Hirtshals tur/retur.

10 overnattinger inkludert frokost

11 middager/buffet

1 lunsj i Tyrol

Innganger og utflukter som beskrevet i turprogram

  • Tillegg:

    Singelrom kr 2 000,- pr person.

    Mulighet for billetter til musikk fest i Elmau

 

Bindende påmelding innen 22. juni 2019 til:

Jane Edland: 924 33 491 eller Gaute Espedal: 916 00 599

Hjertelig velkommen!

Søk reise