Skip to main content

Rundreise i Andalucia

Pris fra og med:
14 990,-
Dager:8
Avreisedato:01.10.2019
 • PRISEN INKLUDERER:
 • *Flyreise Stavanger – Malaga t/r direkte med Norwegian
 • *Reiseleder fra Boreal Reiser
 • *7 netter på 4* hoteller som beskrevet, inkl. frokost
 • *6 middager som spesifisert
 • *1 lunsj i Malaga
 • *Vinsmaking i Jerez
 • *Elvecruise i Sevilla
 • *Hesteshow i Cordoba
 • *Utflukter og program som beskrevet, inkl. lokalguide
 • *Busstransport i egen buss i Spania
Transporttype:Fly
Bestill reise

Dag 1: Ankomst Malaga

Møt din Boreal reiseleder på Sola flyplass for innsjekk og direkte fly til Malaga. Avgang kl. 10:45, ankomst 14:30. Ved ankomst venter bussen som tar oss med til vårt  4* hotell, for innsjekk og avslapping etter en tidlig start. Hotellet ligger ved Playamar-stranden  i Torremolinos og har flotte fasiliteter. Middag på hotellet.

 

Dag 2: Malaga

Vi tilbringer dagen med å utforske solkystens hovedby Malaga som ble grunnlagt for hele 3500 år siden. Gamlebyen er som et utendørs museum, med sin mektige katedral, smale gater, små torg og grønne oaser innimellom. Havnepromenaden er flott med sine rader med palmetrær, og langs den moderne havnen blomstrer bougainvillea og andre planter. Pablo Picasso er Malagas store sønn, og det blir mulighet for de som ønsker å besøke Picasso museet og se de store samlingene av hans arbeider. Lunsj spiser vi på en lokal restaurant. Etter lunsj har man resten av dagen til egen disposisjon.

 

Dag 3: Gibraltar – Cadiz – Jerez

Etter buffetfrokosten sjekker vi ut og setter kursen mot Gibraltar. Den berømte klippen ved Gibraltarstredet er under britisk styre, og en miks av mange kuriositeter. Gatene er så smale at man benytter egne minibusser for å komme seg rundt. Gibraltars velkjente ape-koloni er den eneste i Europa, og fra klippen får vi fantastisk utsikt over stredet og Afrikas kyst i det fjerne. Etter lunsj fortsetter vi til Cadiz og en guidet rundtur i den vakre byen som er en av verdens eldste havnebyer. Innsjekk og overnatting på 4* hotell i Jerez. Middag på hotellet.

 

Dag 4: Jerez – Sevilla

Spania er viden kjent for sine kvalitetsviner, og i dag skal vi smake på noen av dem på et typisk vinhus i Jerez. Videre går ferden mot Sevilla, Andalucias hovedstad og flamencoens hjemby. Dette har vært en stor og viktig by helt siden romertiden, Julius Cæsar fikk bygget bymurene i år 45 f.Kr. Du får besøke den gigantiske Santa Maria katedralen, og dens berømte Giralda-tårn som inneholder Cristofer Columbus' gravkammer, samt se Alcazar palasset og de vakre gatene og kvarterene Sevilla er så kjent for. Overnatting  og middag på 4* hotell (2 netter).

 

Dag 5: Elvecruise i Sevilla

I dag blir det en rolig dag i det som regnes som en av Andalucias vakreste, og hjembyen til "Carmen", "Don Juan" og "Barberen i Sevilla". Vi begynner med et stemningsfult elvecruise på Gudalquivir-elven. Etterpå besøkes markedet "Lonja de Barranco" hvor man oppleve og smake typiske tapas-retter. Middag på hotellet.

 

Dag 6: Sevilla - Cordoba

Etter en god frokost sjekker vi ut og setter kursen til Cordoba. Cordoba var på 900-tallet verdens største by, med over en million innbyggere. På den tiden var byen et sentrum for vitenskap, utdanning og kultur, og en smeltedigel hvor innbyggere av mange forskjellige nasjonaliteter og religioner levde side om side. Vi gjør en byvandring med lokalguide, besøker en moské og opplever et hesteshow i Cordoba. Overnatting på 4* hotell. Middag på hotellet.

 

Dag 7:  Cordoba – Antequera

Utsjekk fra hotellet og besøk til La Mezquita, Cordobas enorme moské-katedral.  Dette unike byggverket gjenspeiler en viktig del av Spanias historie, opprinnelig bygd av de arabiske herskerne, senere gjort om til katedral av kristne erobrerne som anerkjente det vakre bygget og lot det bestå stort sett slik det var. Fotomotivene er mange blant de hundrevis av bueganger, fargerike mosaikker og høyreiste søyler. Etter lunsj drar vi til Antequera hvor vi sjekker inn på 4* hotell. Middag.

 

Dag 8:  Hjemreise

Tidlig frokost og utsjekk fra hotellet. Transfer til Malaga flyplass for innsjekk og avreise med Norwegian direkte til Stavanger. Avgang kl. 06:30, ankomst Stavanger lufthavn kl. 10:05.

 

REISEFAKTA

DATO: 01.-08.10 2019

PRIS: 14 990,- kr per per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 01.07.19

PRISEN INKLUDERER:

*Flyreise Stavanger – Malaga t/r direkte med Norwegian

*Reiseleder fra Boreal Reiser

*7 netter på 4* hoteller, inkl. frokost

*6 middager som spesifisert

*1 lunsj i Malaga

*Vinsmaking i Jerez

*Elvecruise i Sevilla

*Hesteshow i Cordoba

*Utflukter og program som beskrevet, inkl. lokalguide

*Busstransport i egen buss i Spania

 

IKKE INKLUDERT:

*Enkeltromstillegg 7 netter: kr. 2 300,-

*Drikke på måltidene

*Tips til sjåfør og evt. lokalguider

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
1/10Rundtur i AndaluciaMer enn 814 990,-Bestill