Skip to main content

Påsketur til Aalborg og Skagen

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Kom i påskestemning og bli med på en koselig påsketur til Aalborg med utflukter til Skagen og Dalsgaard Antikk, en hyggelig gård, med et nostalgisk kjøpmansmuseum. Vi bor på CABINN hotell som ligger sentralt midt i Aalborgs sentrum og en del av Friis kjøpesenter.

Prisen inkluderer:

 • Reise md ColorLine Kristiansand – Hirtshals tur/retur
 • 3 overnattinger på CABINN hotell Aalborg, inkludert frokost
 • Bussutflukt til Skagen
 • Bussutflukt til Dalsgaard Antikk i Højslev
 • Kaffe/te under bussreisen

 

Tillegg: 

 • Enkeltromstillegg, 3 netter kr 500,-
 • ColorLine buffet utreise /lunsjbuffet hjemreise med kalde og varme retter, inkludert drikke og dessertbord kr 650,-

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst

  Vi kjører fra Stavanger kl. 11.00 og Sandnes kl. 11.30 med påstigning underveis til Kristiansand. Avreise med SuperSpeed1 ColorLine kl.16.30 til Hirtshals. Om bord kan vi anbefale plasser i restauranten hvor det blir servert en nydelig buffet med drikke, kaffe og dessert inkludert. (Tillegg, bestilles ved påmelding). Etter ankomst Hirtshals kl. 19.45 kjører vi til CABINN hotell Aalborg hvor vi bor i 3 netter.
  Nettside:
  Cabinn Hotel
  Aalborg

  Ankomst
 • Dag 2 og 3: Skagen og Dalsgaard Antikk

  Vi starter dagene med en god dansk morgenmad på hotellet. Under oppholdet blir det halv dags utflukter til Skagen og Dalsgaard Antikk. Skagen er magisk om våren! Dette er den aller beste tiden på Danmarks aller nordligste punkt. Den lille byen er kjent for sine fantastiske naturfenomen og unike, fargerike lys, kombinert med de hvite langstrakte strender. Vi blir kjent med det sjarmerende bymiljøet, kunst, kultur og alt en av Danmarks ferieperler tilbyr. Dalsgaard Antik i Højslev, en hyggelig gård, med et nostalgisk kjøpmansmuseum fra 1930-tallet. Her finnes mange skatter. Vi vil oppleve koselig påskestemning i tillegg til blant annet antikviteter, bruksting, spennende og kreative gaveartikler, osv.

  De som ønsker kan bli igjen i Aalborg, og tilbringe hele dagene i Aalborgs koselige gågater, eller slik man selv ønsker. Hotellet ligger midt i sentrum, med gåavstand til det meste.

  Nettside:
  Dalsgaard Antik
  Skagen

  Skagen og Dalsgaard Antikk
 • Dag 4: Hjemreise

  God lang frokost før utsjekk og avreise kl. 10.00. Vi kjører til Hirtshals, og tar SuperSpeed1 ColorLine til Kristiansand med avgang kl.12.15. Vi kan anbefaler Lunsjbuffet ombord, med varme og kalde retter, inkludert drikke og dessert. (Tillegg, bestilles ved påmelding). Etter ankomst Kristiansand kl.15.30 kjører vi tilbake til Stavanger med nødvendige stopp underveis.