Skip to main content

Påskecruise i Kroatia

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med Stavanger Aftenblad på et eksklusivt påskecruise langs Kroatias vakre kyst! Vårt skip MS Desire er i kategorien "Deluxe Superior", og har flotte lugarer og fasiliteter. Skipet har vi helt for oss selv, og hver dag legger vi til kai på et nytt sted, klare til å utforske!

REISEFAKTA

DATO: 11.-18.04. 2020

PRISER                         per person i dobbelt lugar:  

Nedre dekk:                 kr 15 890,–          

Øvre dekk:                   kr 17 390,-           

Topp dekk:                  kr 18 290,-                    

        

PÅMELDINGSFRIST: Ta kontakt!

 

IKKE INKLUDERT:

*Enkeltromstillegg: ta kontakt

*Drikke på måltidene

*Tips til sjåfør/lokalguide

 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 2-3 uker før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn, slik at det blir korrekt på billetter/hotellister etc.

Søk reise

Dagsprogram

 • D1: 11. april: Avreise / Hvar

  Oppmøte på Sola flyplass hvor din Boreal Reiser reiseleder bistår med innsjekking. Avreise kl. 06:00, via København, ankomst Split kl. 11:15. Buss venter som tar oss med til havnen i Split for ombordstigning på MS Desire. Vi ligger fra kai og setter kurs for øyen Hvar, og underveis serveres en sen lunsj. Ankomst Hvar ca. kl. 19:30, og vi legger oss til kai her for natten.

  Avreise / Hvar
 • D2: 12. april: Korcula

  Seiling mot Korcula og lunsj underveis. Vi legger til kai på tidlig ettermiddag og lokalguiden møter oss på kaien for en rusletur i sentrum. Dette er byen hvor Marco Polo ble født, og vi ser huset hans. Korcula er også kjent for sine gater etter "sildebeinsmønster", som tillater god luftsirkulasjon men beskytter mot sterk vind. Båten ligger natten over ved kai.

  Korcula
 • D3: 13. april: Dubrovnik

  Vi cruiser sørover langs den kroatiske kysten. Ankomst Dubrovnik på ettermiddagen, og sammen med lokalguide utforsker vi den vakre og berømte gamlebyen. Etterpå står du fritt til å kikke i byen og nyte de mangfoldige restaurantene for kveldens middag.

  Dubrovnik
 • D4: 14. april: Slano

  Kursen settes nordover, via Elafitiøyene, og til kystbyen Slano i den idylliske bukten med samme navn. Her dyrkes vin, oliven, frukt og urter, og det blå vannet innbyr kanskje til et bad. Vi tilbringer natten ved kai i fiskerlandsbyen.

  Slano
 • D5: 15. april: Mljet

  Ut i øyriket igjen, denne gangen til nasjonalparken på øya Mljet, det eldste beskyttede marine miljøet i Middelhavet. Området er ekstremt rikt på dyre- og plantliv, både til lands og vanns. Det gamle benediktinerklosteret er også et naturlig sted å besøke, på vår vandring i disse idylliske omgivelsene. På kvelden inviteres vi på "kapteinens middag" om bord.

  Mljet
 • D6: 16. april: Makarska

  Kursen settes tidlig i retning Makarska på fastlandet. Underveis seiler vi mellom både store og små øyer i turkisblått hav. Vi setter anker i Makarska utpå ettermiddagen, og har resten av dagen til å utforske den største byen på den kroatiske rivieraen. Nyt tilbudet av restauranter, kafeer og barer langs den palmekledte promenaden.

  Makarska
 • D7: 17. april: Split

  Første stopp er den ukjente perlen Omis hvor man kan bestige bymurene og Mirabellaborgen. Lunsj om bord på vei til Split, hvor en lokal1104guide viser oss rundt i gamlebyen. Split er landets nest største by, og er bygd rundt den romerske keiseren Diokletian sitt palass fra begynnelsen av 300-tallet. I dag bor vanlige mennesker inne i palasset, og byen kan minne mye om en by i Italia med sine små torg og tørkesnorer mellom husene. Nyt kvelden langs havnepromenaden som er byens midtpunkt.

  Split
 • D8: 18. april: Hjemreise

  Vi stiger i land fra MS Desire og drar til flyplassen for innsjekk og hjemreise. Avreise fra Split kl. 12:00, via København, ankomst Stavanger kl. 17:50.