Skip to main content

Påskecruise i Kroatia

Pris fra og med:
15 890,-
Dager:8
Avreisedato:11.04.2020
  • Reiseleder fra Boreal Reiser
  • Flyreise Stavanger –Split t/r med Norwegian
  • Lugar i valgt kategori på MS Paradis, inkl. frokost
  • 1 "kapteinens middag" på båten
  • Lunsj alle dager ombord
  • Program og utflukter som beskrevet
  • All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse
TransportType:Fly
Bestill reise

Bli med Stavanger Aftenblad på et eksklusivt påskecruise langs Kroatias vakre kyst! Om bord på MS Paradis bygget i 2014 nyter vi fine lugarer og fasiliteter, mens vi beveger oss mellom flotte byer og herlige øyer.  Skipet har vi helt for oss selv, og hver dag legger vi til kai på et nytt sted, klare til å utforske!

 

DAG 1 (ankomst) Hvar

Oppmøte på Sola flyplass hvor din Boreal Reiser reiseleder bistår med innsjekking. Avreise kl. 06:00, via København, ankomst Split kl. 11:15. Buss venter som tar oss med til havnen i Split for ombordstigning. Vi ligger fra kai og setter kurs for øyen Hvar, og underveis serveres en sen lunsj. Ankomst Hvar ca. kl. 19:30, og vi legger oss til kai her for natten.

 

DAG 2 Korcula

Seiling mot Korcula og lunsj underveis. Vi legger til kai på tidlig ettermiddag og lokalguiden møter oss på kaien for en rusletur i sentrum. Dette er byen hvor Marco Polo ble født, og vi ser huset hans. Korcula er også kjent for sine gater etter "sildebeinsmønster", som tillater god luftsirkulasjon men beskytter mot sterk vind. Båten ligger natten over ved kai.

 

DAG 3 Dubrovnik

Vi cruiser sørover langs den kroatiske kysten. Ankomst Dubrovnik på ettermiddagen, og sammen med lokalguide utforsker vi den vakre og berømte gamlebyen. Etterpå står du fritt til å kikke i byen og nyte de mangfoldige restaurantene for kveldens middag.

 

DAG 4 Slano

Kursen settes nordover, via Elafitiøyene, og til kystbyen Slano i den idylliske  bukten med samme navn. Her dyrkes vin, oliven, frukt og urter, og det blå vannet innbyr kanskje til et bad. Vi tilbringer natten ved kai i fiskerlandsbyen.

DAG 5 Mljet

Ut i øyriket igjen, denne gangen til nasjonalparken på øya Mljet, det eldste beskyttede marine miljøet i Middelhavet. Området er ekstremt rikt på dyre- og planteliv, både til lands og vanns. Det gamle benediktinerklosteret er også et naturlig sted å besøke, på vår vandring i disse idylliske omgivelsene. På kvelden inviteres vi på "kapteinens middag" om bord.

 

DAG 6 Makarska

Kursen settes tidlig i retning Makarska på fastlandet. Underveis seiler vi mellom både store og små øyer i turkisblått hav. Vi setter anker i Makarska utpå ettermiddagen, og har resten av dagen til å utforske den største byen på den kroatiske rivieraen. Nyt tilbudet av restauranter, kafeer og barer langs den palmekledte promenaden.

 

DAG 7 Split

Første stopp er den ukjente perlen Omis hvor man kan bestige bymurene og Mirabellaborgen. Lunsj om bord på vei til Split, hvor en lokalguide viser oss rundt i gamlebyen. Split er landets nest største by, og er bygd rundt den romerske keiseren Diokletian sitt palass fra begynnelsen av 300-tallet. I dag bor vanlige mennesker inne i palasset, og byen kan minne mye om en by i Italia med sine små torg og tørkesnorer mellom husene. Nyt kvelden langs havnepromenaden som er byens midtpunkt.

DAG 8 Hjemreise

Vi stiger i land fra MS Paradis og drar til flyplassen for innsjekk og hjemreise. Avreise fra Split kl. 12:00, via København, ankomst Stavanger kl. 17:50.

REISEFAKTA

DATO: 11.-18.04. 2020

PRISER                         per personi dobbelt lugar:  

Nedre dekk bak:          kr 15 890,-          (2 lugarer, nærmest motor)

Nedre dekk:                 kr 16 490,–          (6 lugarer)

Øvre dekk:                   kr 17 390,-           (9 lugarer)

Topp dekk:                  kr 18 290,-                    (2 lugarer)

        

 

PÅMELDINGSFRIST: 07.01. 2020

 

PRISEN INKLUDERER:

*Reiseleder fra Boreal Reiser

*Flyreise Stavanger – Split t/r med Norwegian

*Lugar i valgt kategori på MS Paradis, inkl. frokost

*1 "kapteinens middag" på båten

*Lunsj alle dager ombord

*Program og utflukter som beskrevet

*All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

 

 

IKKE INKLUDERT:

*Enkeltromstillegg: ta kontakt

*Drikke på måltidene

*Tips til sjåfør/lokalguide

 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 2-3 uker før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn, slik at det blir korrekt på billetter/hotellister etc.

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
11/4Påskecruise i KroatiaMer enn 815 890,-Bestill

Informasjon