Påske i Santa Susanna

Pris fra og med:
12 790,-
Dager:8
Avreisedato:05.04.2020
 • Flyreise Stavanger – Barcelona t/r med Norwegian (direkte)
 • Reiseleder fra Boreal Reiser.
 • 7 netter på Hotel Aquamarina & Spa 4*
 • 7 middager på hotellet
 • Utflukter D2, D4 og D6 som beskrevet i program
 • Vinsmaking
 • Transport med egen buss iht. program
TransportType:Fly
Bestill reise

Nyt påskeferien i herlige Santa Susanna på Costa Brava i Spania! Vi flyr direkte og bor på flotte Aqua Hotel Onabrava & Spa som ligger fint til mellom stranden og sentrum av koselige Santa Susanna. Herfra kjører vi flotte utflukter til bl.a. Palamos, Girona, Figueres og Barcelona, samt at du får noen dager til å nyte hotellets flotte fasiliteter og slappe av. 

REISEFAKTA

DATO: 05.-12.04. 2020

PRIS: 12 990,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 19.12. 2019

 

PRISEN INKLUDERER:

Flyreise Stavanger – Barcelona t/r med Norwegian (direkte)

Reiseleder fra Boreal Reiser.

7 netter på Hotel Aquamarina & Spa 4*

7 middager på hotellet

Utflukter D2, D4 og D6 som beskrevet i program

Vinsmaking

Transport med egen buss iht. program

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 7 netter: 1 470,- kr

Oppgradering til premium rom: 650,- kr per person

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Møt din Boreal Reiser reiseleder på Sola lufthavn for avreise med Norwegian. Avgang kl. 21:15, direkte til Barcelona, ankomst 00:15 (+1). Ved ankomst venter buss som tar oss med til hotellet i Santa Susanna. Innsjekk på Aqua Hotel Onabrava & Spa for 7 netter. Rommene er i kategorien "standard" og alle har balkong.

  Avreise
 • Dag 2: Palamós & vinsmaking

  Turen går med lokalguide til Palamós, en av de best bevarte fiskelandsbyene langs Costa Brava. Her kan man rusle i de trange gatene i gamlebyen, langs strandpromenaden og den aktive havnen som er berømt for sine "gambes" (reker). Vinsmaking hører også med når man er i et land som er en av verdens tre største vinprodusenter. På El Celler d'En Marc smaker vi fire forskjellige viner, og lærer litt om metodene og historien til vingården.

  Palamós & vinsmaking
 • Dag 3: Til egen disposisjon

  Benytt dagen til å besøke det lokale markedet på Avinguda del Mar, bare 200 meter å gå fra vårt hotell i Santa Susanna. Her selges det meste; klær, sko, gaver, mat med mer.

  Til egen disposisjon
 • Dag 4: Girona & Figueres

  Girona er hovedstad i den katalanske provinsen, og en de rikeste byene i Spania. Opprinnelig lå den langs "via Augusta", veien som forbandt Roma og Cadiz under romerriket. Tidligere fantes en av landets største jødiske bosetninger her, og den jødiske bydelen er fremdles populær med sine koselige smug og trapper som overlapper hverandre. Figueres er et yndet reisemål for kunstelskere, men det flotte landskapet og detaljene som inspirerte den verdenskjente kunstneren Salvador Dalí tiltrekker seg i dag turister fra hele verden. Et besøk til det unike "Teatro-Museo Dalí" skapt av kunstneren selv er en opplevelse for alle, kunstinteressert eller ikke.

  Girona & Figueres
 • Dag 5+6: Til egen disposisjon

  Nyt dagen på egenhånd i vakre Santa Susanna, eller benytt deg av hotellets flotte fasiliteter. Vår reiseleder tar initiativ til aktivitet en av dagene for de som ønsker det.

  Til egen disposisjon
 • Dag 7: Barcelona

  Intet besøk til Catalonia er komplett uten et besøk til Barcelona. Byen regnes i dag for å være en av Europas vakreste storbyer, og en av de viktigste bidragsyterne er arkitekten Antoni Gaudi som står bak den velkjente katedralen La Sagrada Familia. Hovedgaten La Rambla yrer med folkeliv, se på kunstnerne og test tapas på en av de mange kafeene. Lokalguiden tar deg med på en rundtur og viser deg de fleste av de mest kjente severdighetene.

  Barcelona
 • Dag 8: Hjemreise

  Frokost og utsjekk. Bagasjen kan plasseres i eget bagasjerom på hotellet frem til avreise. Transfer til flyplassen kl. . Avgang med Norwegian direkte til Stavanger kl. 17:25, ankomst Sola lufthavn kl. 20:35.

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
5/4Påske i Santa SusannaMer enn 812 790,-Bestill

Informasjon

Hva trenger dere å ha med?

*       Det viktigste dere må ha med er gyldig pass og reiseforsikring. Sjekk at disse er oppdaterte i god tid. Et godt tips er å alltid ha med kopi av pass, og oppbevare kopi og pass på forskjellige steder.

*       Vi anbefaler sterkt å ha med NAV sitt europeiske helsekort om dere har dette. (Kortet kan bestilles på Nav-kontoret eller på www.helfo.no  og utstedelse tar ca. 10 dager). Dette er til stor hjelp om man skulle trenge legehjelp / innleggelse.

*       Vi vil gjerne at du/dere sjekker deltakerbeviset/faktura opp mot passet og ser om alle navn som står i passet er med, hvis ikke vil vi ha tilbakemelding slik at vi kan få det riktig, dette med hensyn til rett navn på flybilletten. Vi må ha beskjed hvis noe skal endres så fort som mulig, sen endring kan medføre gebyr fra flyselskapet (etter faktureres).

*       Merk din innsjekkede bagasje med ditt fulle navn, hjemmeadresse og mobilnummer. Ta gjerne et bilde av kofferten din før du sjekker den inn, så er det lettere å beskrive den hvis den skulle komme bort. Om du skulle være uheldig og ikke motta bagasjen når du kommer frem, må dette rapporteres på ankomstflyplass. Vår reiseleder bistår deg med dette.

*       Medisiner – ta med nok medisiner til hele ferien. Det er lurt å ha disse i håndbagasjen, i tilfelle bagasjen skulle bli forsinket.

*       Matallergier eller andre individuelle behov må gis beskjed om så tidlig som mulig, helst ved påmelding. Vi vil gjøre vårt beste for å tilrettelegge for hver enkelt, men ber om forståelse for at vi er prisgitt service og hva som er mulig på reisemålet, og gir ingen garantier.

*       Klær og sko egnet reisemål og program. Følg med på værmeldingen frem til avreise.

*       Kamera – vi er sikre på at det ikke blir langt mellom motivene på denne turen.

*       Mobiltelefon. Reiseleders telefonnummer får dere på turen, og det er viktig at du alltid har dette tilgjengelig, for sikkerhets skyld. Ta gjerne et bilde av kofferten din før du sjekker den inn, så er det lettere å beskrive den hvis den skulle komme bort.

*       Valuta - til turen trenger dere euro (€). I skrivende stund er kursen ca. 1€ = 9,80 NOK. Euro kan f.eks. tas ut i minibank på flyplassen ved ankomst.  Visa og kredittkort kan også brukes.

*       Ikke ha med alle verdisaker på turen. Pass godt på lommebøker og andre ting. Dobbeltsjekk hotellrommet og få med alle eiendeler før du sjekker ut, ettersendelse av gjenglemte gjenstander kan ofte være problematisk.

*       Det meste av guiding på utfluktene blir gjort av lokalguider. Disse er engelskspråklige, hvis ikke annet er opplyst. Vår reiseleder oversetter etter beste evne og "i grove trekk", som en service, hvis det er praktisk mulig.

*       Har du med deg mange ting som trenger lading, ta med deg en norsk "padde" (forgrener), i tilfelle det er få kontakter på hotellrommet. Da trenger du også kun ett adapter i de landene der dette behøves.

*       Vann fra flaske er å anbefale. Vannet fra springen skal kunne drikkes, men smaker ikke så godt som vi er vant til her hjemme.