Skip to main content

Påske i Harz

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med og opplev påsken i Goslar i Harz. Den tusen årige Keiserbyen, inviterer til en opplevelsesrik tidsreise fra middelalder frem til i dag. Vi bor sentralt i byen,  drar på blåtur og blir godt kjent med området. Det blir også anledning til å rusle på egenhånd. Under oppholdet spiser vi middager på restauranter.

 

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder fra Boreal Reiser

Color Line Kristiansand-Hirtshals t/r

5 middager/buffet

Reservert sitteplass på Voyagerclass retur

Utflukter som beskrevet

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltrom 5 netter: kr 1 400,-

Lunsjer

Drikkevarer til måltider

 

 

 

 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Avreise med buss fra Stavanger og Sandnes med påstigning underveis til Kristiansand. Innsjekk ved ColorLine og avreise med Superspeed1 og reserverte plasser i buffet restauranten , inkludert buffet og drikke. Overnatting på Jylland.

  Avreise
 • Dag 2: Ankomst Goslar

  Etter frokost forsetter vi turen sørover. Det blir stopp ved den dansk/tyske grense for handel og lunsj. Utpå ettermiddagen kommer vi frem til vårt hotell i Goslar, Domero Hotel Kaiserworth, beliggende i sentrum. Innsjekk og middag.

  Ankomst Goslar
 • Dag 3: Blåtur

  Etter frokost skal vi på Blåtur med vår buss og vi blir nærmere kjent med Harzområdet. Dette området er delt i Unterharz med mye dyrket mark og Oberharz som er skogkledd og vernet som nasjonalpark. Her finner vi også den høyeste toppen, Brocken, Nord-Tysklands høyeste fjell, kjent som heksenes samlingssted.

  Blåtur
 • Dag 4: På egenhånd i Goslar

  I dag har vi dagen til egen disposisjon og kan oppleve Goslars gågater. Her finner vi bindingsverkshus, tusen år gamle kirker og et keiserpalass fra 1000-tallet. Vi finner en levende by med maleriske smågater, koselige restauranter og gode shoppingmuligheter.

  På egenhånd i Goslar
 • Dag 5: Grensehandel

  Etter noen fine dager i Goslar pakker vi bussen etter frokost og kjører nordover, med pause underveis. Ved den dansk/tyske grense blir det tid for handel og lunsj. Når vi er ferdige her kjører vi litt utenfor motorveien og kommer etterhvert frem til Skørping og vårt hotell Comwell Sport Rebild Bakker, innsjekk og middag.

  Grensehandel
 • Dag 6: Hjemme igjen

  Frokost før vi forlater hotellet. Turen går til Hirtshals og innsjekk ved ColorLine. Avreise med Superspeed1 med reservert sitteplass på Voyagerclass. Etter ankomst Kristiansand kjører vi tilbake til våre hjemsteder.