Skip to main content

Påske Bremen

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Påske i Bremen                                     

Bli med og opplev påske i Bremen. Byen er kjent for  historien om de fire musikanter. Under oppholdet blir det bysightseeing med lokalguide. Tid på egenhånd  til å bli kjent med denne byen. Besøk på påskemarked og oppholdet avsluttes med middag i Rådhuskjelleren påskeaften.

Dag 1

Avreise fra Stavanger og Sandnes med påstigning underveis til Kristiansand. Utreise med ColorLine og reserverte plasser i buffet restauranten , inkludert buffet og drikke. Overnatting på Jylland.

Dag 2
Etter frokost forsetter vi turen sørover. Det blir stopp ved den dansk/tyske grense for handel og lunsj. Utpå ettermiddagen kommer vi frem til vårt hotell i Bremen, beliggende i sentrum. Innsjekk og middag.

Dag 3
Etter frokost møter vi vår lokalguide som tar oss med på sightseeing og blir nærmere kjent med Bremen. Vi får høre byens historie og se noen av severdighetene.  Etterpå tar vi en spasertur i Schnoor, Bremens gamleby. Her finner vi små fargerike hus, butikker og restauranter som "perler på en snor".  Middag på hotellet om kvelden.

Dag 4
I dag har vi formiddagen til egen disposisjon og kan oppleve Bremens gågater. Til avtalt tid møtes vi og drar til "Osternwiese"- påskemarked, en gammel tradisjon som går tilbake til 1930-tallet. Her er boder, mat og drikke. I kveld er det påskeaften og vi møtes og går sammen til Rådhuskjelleren, her spiser vi middag. Denne restauranten står på UNESCO sin verdensarvliste.

Dag 5
Frokost, utsjekk og avreise. Vi forlater Bremen og kjører nordover med pause underveis. Ved den dansk/tyske grense blir det tid for handel og lunsj. Middag og overnatting på Jylland.

Dag 6
Frokost før vi forlater hotellet. Kjøring til Hirtshals og vi sjekker inn ved ColorLine. Avreise med Superspeed1 med reservert sitteplass på Voyagerclass. Etter ankomst Kristiansand kjører vi til våre hjemsteder.

 

REISEFAKTA

DATO 17.04 -22.04

PRIS  kr 9 850,-

 

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder Boreal reiser

Colorline t/r

5middager/buffet

Reservert sitteplass på returen

Utflukter som beskrevet

 

TILLEGG:

Enkeltrom: kr 1400,-

Lunsjer

 

 

Søk reise