Skip to main content

Panoramatur på Vestlandet

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Velkommen til en fantastisk rundreise i vår vakre Vestlandsnatur. Via våre mest kjente fjorder og i majestetiske høyfjellspanoramaer, til bygdeidyll og byopphold i Bergen, får vi mange høydepunkter.

 

Reisefakta

Dato:  24.–29.08. 2021

Pris: kr 11 950,-

Påmeldingsfrist: 12.07. 2021

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 5 netter: kr 2000,-

Påmelding til Boreal reiser: Treskeveien 5, 4043  Hafrsjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Søk reise

Dagsprogram

 • 24.08: Avreise

  Pastigning Sandnes kl.08.30, Stavanger Byterminal kl. 09.00. Vi kjører mot Hardanger med stopp ved Åkrafjorden. Langs Sørfjorden med utsikt til Folgefonna. Vi gjør stopp langs Hardangerforden og krysser fjorden over Hardangerbrua. Ankomst Voss hvor vi overnatter på nye Scandic Voss.

  Avreise
 • 25.08: Flåm, Lærdal og Valdres

  Videre til kjente Flåm hvor det blir tur med spektakulære Flåmsbana opp til Myrdal. Vi har 2 stopper undervies og kan beundre huldra og den vide utsikten fra Myrdal. Vel nede igjen slapper vi litt av i Flåm før vi ankommer Lærdalsøyri med sitt godt bevarte trehusmiljø. Gå på oppdagelsferd og ta litt lunsj. Videre oppover denne frodige dalen til Filefjell. Underveis stopp ved Borgund stavkirke. Vi ankommer Innlandet og Valdres. På seterveier ankommer vi kjente Beitostølen 900 meter over havet. Her skal vi bo på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen.

  Flåm, Lærdal og Valdres
 • 26.08: Jotunheimen og Geiranger

  I dag blir det nye opplevelser over Valdresflya med utsikt innover mot de store toppene i Jotunheimen. Er været bra setter vi av litt tid til å nyte en liten vandretur på stiene langs vegen. Vi kommer ned i Ottadalen og har stopp i Lom sentrum. Videre vestover til Dalsnibba med kanskje turen flotteste utsikt ned mot Geirangerfjorden. Vel nede skal vi bo på et vår mest kjente hoteller Union Hotel. Her kan man nyte Union bad /treningsenter og Union nattklubb. Eller bare ta en rusletur på stedet som har tatt imot besøkende i flere generasjoner.

  Jotunheimen og Geiranger
 • 27.08: Geirangerfjorden, Stryn og Loen

  Kl. 09.30 stevner vi utover vakre Geirangerfjorden. Fra dekk kan vi beundre de steile fjellsidene med gårdene som har klort seg fast. Legg til fossene som innrammer det hele og vi har en av de bedre dager i livet. Båten legger til i Hellesylt og vår tur går over til de innerste deler av Nordfjord. Vi kommer til kjente steder som Stryn, Loen og Briksdalen. Her kan man velge mellom å bare slappe av på fjellstova, ta en tur med Loen Skylift eller en vandretur 2 x 2.5 km eller elektrisk bil en tur til og fra Briksdalsbreen. Utpå ettermiddagen reiser vi til Jølster og overnatter på Thon Hotel Jølster.

  Geirangerfjorden, Stryn og Loen
 • 28.08: Sognefjorden og Bergen

  Vi fortsetter langs Jølstervatnet mot Sognefjorden. Gjennom ytre Sogn ankommer vi Bergen hvor vi møter vår guide som vil vise oss sentrum. Vi bor på Scandic Bergen City.

  Sognefjorden og Bergen
 • 29.08: Bergen og reise til Stavanger

  Formiddagen til fri disposisjon. Noen av oss vil sikkert ta Fløybanen eller bare en tur på Bryggen. Etter lunsjtid kjører vi sørover mot Stord og Tysvær og ankommer Stavanger og Sandnes.

  Bergen og reise til Stavanger