Skip to main content

Oslo – Flåm – Bergen – Haugesund – Stavanger – Kristiansand - Oslo

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Norge tiltrekker seg vanligvis mennesker fra hele verden, som kommer hit for å oppleve vår fantastiske natur. Fjorder, fjelltopper og en vakker kystlinje er gull verdt, og i år ser det ut til at vi får alt dette for oss selv! Denne turen starter og slutter i Oslo, og dere skal blant annet få oppleve idylliske Flåm og vestlandshovedstaden Bergen.

Her er et hav av muligheter. Dere velger hva dere ønsker å oppleve i sommer, vår buss og sjåfør tar dere dit.

Søk reise

Kart

Dagsprogram

 • Dag 1: Oslo – Flåm 310 km

  Vi starter i Oslo, og kjører mot Flåm. Turen går gjennom et vakkert naturlandskap, så det gjelder å holde seg våken og ikke gå glipp av noe av det flotte som er å se.

  Flåm ligger innerst i Aurlandsfjorden, og er en liten bygd i storslåtte omgivelser. Attraksjonene kommer som perler på en snor, med Flåmsbanen som den mest kjente. En tur med Flåmsbanen gir deg panoramautsikt over noe av det villeste og mest storslåtte som finnes av norsk fjellandskap.

  Hvis dere ønsker dere en tur ut på Aurlandsfjorden, kan dere blant annet velge mellom kajakkpadling, fjordsafari og fjordcruise. Ønsker dere bare å slappe av, senke skuldrene og oppnå hvilepuls, er Flåm det perfekte stedet. Nå er ferien i gang!

  Overnatting i Flåm.

  Oslo – Flåm 310 km
 • Dag 2: Flåm - Ulvik 110 km

  Dagen starter med frokost, før bussen igjen tar oss med ut på en fantastisk tur gjennom flott landskap. Turen går til Ulvik, en perle som ligger innerst i Hardanger, omkranset av høye fjell. Ulvik er kjent for sine idylliske fruktgårder, og her finner dere Norges eneste frukt- og siderrute. Dette er en perfekt plass å smake på nydelig eplesider og andre velsmakende gårdsprodukter.

 • Ulvik – Bergen 149 km

  Etter å ha tilbrakt dagen i Ulvik, er tiden inne for å bevege seg videre. Denne gang tar vi dere med til verdensarvbyen, Bergen, som har noen av Norges mest kjente attraksjoner. Byen ligger som en innfallsport til fjordene, og bidrar med storbyfølelse, som er perfekt i kombinasjon med naturopplevelsene dere får på denne turen.

  Vi anbefaler dere å ta Fløibanen opp til Fløyen, hvor dere får en fantastisk utsikt over Bergen. Gå gjerne av banen i Proms gate på veien ned, og spaser gjennom koselige brosteinsbelagte gater ned til sentrum, og Bryggen. Bryggen har plass på UNESCOs verdensarvliste, og er en av byens mest berømte attraksjoner.

  Vi overnatter i Bergen

  Ulvik – Bergen 149 km
 • Dag 3: Bergen – Haugesund 139 km

  Vi tilbringer formiddagen i Bergen, før vi setter nesen mot Haugesund. Ferden går langs kystlinjen, forbi Stord, og byr på en vakker reiseopplevelse i unikt terreng.

  I flere tusen år var Haugesund og Haugalandet sete for noen av de mektigste vikinghøvdingene og kongene i Norge. Det var her Harald Hårfagre hadde sin base da han samlet Norge til ett rike i 872. Haraldshaugen, som er Norges riksmonument, ruver over det man tror er Harald Hårfagres gravhaug.

  Besøk Karmøy som var Norges første kongeseter, på Avaldsnes kan dere for eksempel prøve å være viking for en dag. Dette er bare noen av aktivitetene som finnes her, dere bestemmer hva dere ønsker å oppleve.

  Overnatting i Haugesund.

  Bergen – Haugesund 139 km
 • Dag 4: Haugesund - Stavanger 82,9 km

  Etter frokost starter vi turen mot Stavanger.

  Stavanger er en varm og levende by, som byr seg fram med langstrakte fjorder, høye fjell og hvite strender. Stavangerregionen har mange naturattraksjoner som bare venter på å vise seg frem. Den verdensberømte Preikestolen er en av disse, og den er et must når man besøker Stavanger. Med sine 604 meter over havet, er den et fantastisk utkikkspunkt over Lysefjorden.

  Dere kan også besøke Norsk Oljemuseum eller dra på cruise på Lysefjorden. Hvis dere ønsker å ta det rolig og oppleve Stavanger sentrum, anbefaler vi dere å ta turen innom Fargegaten. I Fargegaten er alle husene malt i sterke, klare farger, og dere finner små butikker og koselige kafeer her.

  Overnatting i Stavanger.

  Haugesund - Stavanger 82,9 km
 • Dag 5: Stavanger – Kristiansand 252 km

  Etter å ha inntatt en bedre frokost, så er vi igjen klare for å ta fatt på en ny busstur. Ferden går nå videre til Kristiansand, Sørlandets hovedstad. Posebyen er Kristiansands eldste bydel, og her finner dere Nord-Europas største samling av lav- og gammel trehusbebyggelse. De hvite husene er selve inkarnasjonen av sørlandsidyll, og et perfekt utgangspunkt for å oppleve byen. Kristiansand har mye å tilby, vi kan blant annet nevne Fiskebrygga, Vitensenteret, og selvsagt Dyreparken.

  Dyreparken i Kristiansand er Norges største familieattraksjon, med et komplett opplevelsestilbud for hele familien. Kommer dere i riktig tid får dere kanskje med dere kveldsforestillingen med Kaptein Sabeltann. Et garantert høydepunkt for de små!

  Overnatting i Kristiansand.

  Stavanger – Kristiansand 252 km
 • Dag 6: Kristiansand - Oslo 320 km

  Når vi er mett på sørlandsidyll, setter vi oss i bussen og tar fatt på siste etappe langs kysten. Dere kan lene dere tilbake og nyte utsikten, mens vi frakter dere trygt tilbake til Oslo.

 • Reisefakta og pakkepris

  Destinasjon:
  Oslo, Flåm, Haugesund, Stavanger, Kristiansand

  Varighet:
  5 netter,6 dager
  Vi har utarbeidet et forslag til dere, men det finnes mange flotte steder å stoppe på underveis. Sjåføren kjører dit dere vil, opplevelsene står i kø om dere ønsker det.

  Pakkepris (fra pris):
  Pris per person i dobbeltrom NOK 14.500,-
  Prisen er gyldig tom 30 sept 2020

  Prisen inkluderer:
  • Koordinasjon og kvalitetssikring av North Adventure.
  • Transport som beskrevet. Sjåfør hele tiden.
  • Frokost er inkl. i overnatting.
  • Drikke med måltid (annet enn springvann) er ikke inkl. i prisen, men kan kjøpes på stedet

  Bompenger og ferge er ikke inkl. i prisen.